Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mikoada']\. Zabiła mnie kwota jaką usłyszałam...na chwile obecną do zapłacenia jest 598 zł nie mam pojęcia skąd wziąć te pieniądze- koszmar...
Dziś wieczorem zrobię bazarek - dochód podzielimy na połowę - dla Blue i Misia - nic innego nie przychodzi mi do głowy . . . walcz psinko!

Posted

[quote name='Klaudus__']Każdy bazarek na wagę złota - każdy grosz...
Nie ma opcji - finansowo nie wyrobimy...
A gdzie koniec leczenia... :mdleje:

Zdjęcia już się robią - moja artystka ma masę roboty - ale daje radę. Jeszcze dziś będzie bazarek .

Posted

Bamboo ® napisał(a):
A co wyszło z badań? Jakie były zrobione?

Kurcze, niedobre wieści ;(

Blue miała następujące badania:
- badanie krwi- wyniki raczej mieszczące się w normie
- RTG- Stwierdzono wrodzone zmiany w budowie kręgów szyjnych- wyrostki kolczyste jak w odc piersiowym+nieprawidłowa budowa szpar stawowych- artroza kręgów szyjnych. Stwierdzono silne zagazowanie jelit cienkich na całej dł.
- wykonano test na PARVO - wynik ujemny (-)
- wysłano kał na bad w kierunku Giardia (Lamblia)
Za te dwa badania trzeba będzie zapłacić jeszcze 78 zł :shake:

Blue nadal nie je i cały czas dostaje kroplówki i leki. Doba hotelikowania kosztuje ok. 20 zł. Miała również dwa razy podaną surowicę.

Nie mam pojęcia skąd wziąć na jutro tyle pieniędzy :placz:

Posted

Dziekuję za zaproszenie, nie lubię tej regułki, ale taka prawda... Niestety nie pomogę finansowo... Wzięłam dzis na "jakis" czas gryzionego w schronie psa, i dopiero chyba będę musiala dla niego szukac deklaracji...
Życze powodzenia błękitnookiej!

Posted

kagome19 napisał(a):
Kolejne zaproszenie. Nic tylko utopic sie w morzu wlasnych lez :( jakim cudem to schronisko w myslowicach jest? ono wogole nie powinno istniec. trzymam kciuki za pieska

To pytanie o schronisko sama miałam zadać :( Najgorsze jest to, że nikt z tym nic nie robi a psiaki cierpią :(

Posted

W sprawie petycji musialoby wiecej osob sie wypowiedziec co o tym mysla. Zrobic wirtualna petycje.pozniej zglosic do otoz animals. Albo niech zlikwiduja to "schronisko" albo niech wezma pod swoje skrzydla i zrobia z tego prawdziwe schronisko. a co slychac u pieseczki?

Posted

Dzisiaj dla Blue wpłynęły pieniążki od cioteczki dusje 380,94 zł- bardzo dziękujemy :) Dzięki tej wpłacie możemy przynajmniej zapłacić część rachunku, jednak nadal bardzo prosimy o pomoc ponieważ jeszcze dużo zostało do zapłaty. Przypomnę, że rachunek na wczoraj wynosił 598 zł :(