Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Klaudus_ otrzymała telefon ze schronu, że kwarantanna dobiega końca i najwcześniej można psiaki zabrać w środę. Dzwoniłam przed chwilą do kasiprzystał i potwierdziłam hotelik, musimy wszystko zgrać logistycznie i myślę, że w środę najpóźniej czwartek Blue pojedzie do hoteliku. Niestety jeden psiak nie przeżył
[*]

Posted

mikoada napisał(a):
Dzisiaj Klaudus_ otrzymała telefon ze schronu, że kwarantanna dobiega końca i najwcześniej można psiaki zabrać w środę. Dzwoniłam przed chwilą do kasiprzystał i potwierdziłam hotelik, musimy wszystko zgrać logistycznie i myślę, że w środę najpóźniej czwartek Blue pojedzie do hoteliku. Niestety jeden psiak nie przeżył

• Jejku jak to nie przeżył??? Co się stało???

Posted

AgusiaP napisał(a):
    Jejku jak to nie przeżył??? Co się stało???

Nie wiemy na 100%, ale z opisu wynikało, że mógł to być Dex, który nie miał wątku

Klaudia pomyślała też o Czipsie, ale nie mamy pewności. Podobno pies miał dużą przepuklinę i jak się Klaudia dowiedziała "padł"...brak słów...

Posted

Oj tak bardzo chce się ryczeć :( nie mamy pewności czy to na pewno on, dowiedziałyśmy się tylko, że "taki mały brązowy"... Nie wiemy jak pomóc pozostałym psiakom, nie wszystkie mamy gdzie zabrać :(

Posted

Avilia napisał(a):
    Mały brązowy...ale czy na pewno samiec?Oby się nie okazało,że to Grosia!

Jejku nawet nie mów takich rzeczy...Wydaje mi się, że raczej samiec, tak bynajmniej zrozumiałam z tego co przekazała mi Klaudia...

Posted

lika1771 napisał(a):
    Im sie udało, a ile jeszcze zostało

Właśnie i to jest przerażające.. Nie rozumiem jak takie coś w ogóle może istnieć, zero kontroli nie ma? Powinni to zamknąć, przecież to istna umieralnia :(