Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 oczy im się świecą jak latarki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, czekamy na resztę foteczek:lol: Quote
Małgośka z Boksą Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 To były piękne dni :evil_lol: a teraz tak smutno i normalnie :roll: Naprawdę fajne są takie spotkania- psiaki wymordowane totalnie :diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 pieski wymordowane, ale fotek jakoś tak mało :lol: :mad: Quote
Małgośka z Boksą Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Reszta mojego komentarza później :diabloti: :diabloti: :diabloti: Aga- do kogo teraz wbijamy się na weekend- kto nas zaprosi, kto ? ? ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Theta- pełna słodycz cudowna krówka. moja Milka kochana :razz: Quote
Małgośka z Boksą Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Bodziulka napisał(a):pieski wymordowane, ale fotek jakoś tak mało :lol: :mad: Bodziulko- wszelkie reklamacje proszę do pani o nicku AgaiTheta :mad: Fakt faktem, mam te zdjęcia na cd, ale teraz muszę znikać. Jeśli chcesz, to wstawię jakieś jutro :razz: :razz: :razz: Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 do "jutra" została godzina i 20 minut, więc poczekam :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Bodziulka napisał(a):do "jutra" została godzina i 20 minut, więc poczekam :diabloti: Bodziulka, jak mnie nie wygonią wkoncu od tego komputera, to poczekam z Tobą:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 chyba się dziewczyny nie doczekałyście:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , hallo, gdzie foteczki????:cool3: Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Boksa, Lori, Diana i Theta chyba kawałek Thety :cool3:, a co oznaczało to "CDN" :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Małgośka z Boksą Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 przepraszam kobietki za moją niesłowność :oops: :oops: :oops: ale w tygodniu tak to ze mną jest mam nadzieję, że wybaczycie i zobaczycie: Quote
Małgośka z Boksą Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 i jeszcze dwa zdjęcia na deserek: ogólnie jest ciekawie (Thetka i Boksa wcale się nie nudził :diabloti: :diabloti: :diabloti: ) a tu moja pieczarka kochana :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Bodziulka napisał(a):do "jutra" została godzina i 20 minut, więc poczekam :diabloti: jest tu jakiś cwaniak? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AgaiTheta Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 ooooooo Małgosia :) Dzięki za wstawienie zdjęć! Quote
Bodziulka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Małgośka z Boksą napisał(a):i jeszcze dwa zdjęcia na deserek: ogólnie jest ciekawie (Thetka i Boksa wcale się nie nudził :diabloti: :diabloti: :diabloti: ) a tu moja pieczarka kochana :loveu: tak tak - wcaaaale się nie nudziły :evil_lol: Quote
bonita Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 To zdjęcie jest cudowne, bombowe i wogóle, wogóle :) :) :) Quote
leemonca Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 hi, hi, hi "Pieczarka", kto ją tak nazwał :loveu: Quote
Imbirka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 hehehe, cuuuuuuuudna pieczarka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgaiTheta Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Dzisiaj sobie pojechaliśmy nad morze :evil_lol: Niekiedy życie daje nam małego kopniaczka, wtedy właśnie cieszę się, że mieszkam blisko morza, szum fal i wiatr tak zagłusza wszystko, że nie słyszę własnych myśli. Pojechaliśmy wprawdzie nad Zalew, bo to 15 min od domku, ale było miło. Moje dzieciaczki :loveu: eeee gdzie Wy wleźliście? Moja dameska kochana :loveu: Buziaki znad morza!!! Thetunia po powrocie (żeby mi jakieś upierdliwe ciotki nie mówiły, że bez podusi!) Quote
AgaiTheta Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 leemonca napisał(a):hi, hi, hi "Pieczarka", kto ją tak nazwał :loveu: Ta nazwa wywodzi się z Żor :loveu: wujaszek Krzysiu i cicia Małgosia tacy mądrzy są :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 AgaiTheta napisał(a): Thetunia po powrocie (żeby mi jakieś upierdliwe ciotki nie mówiły, że bez podusi!) no nareszcie:evil_lol:, żebyś wiedziała, że bym się odezwała:evil_lol:;) a tak wogóle, TO JA WAM ZAZDROSZCZE TEGO MORZA:evil_lol::cool3: Quote
AgaiTheta Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Thetunia dzisiaj rano nie chciała iść na siusianie, brrrr zimno :shake: Quote
Imbirka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wiesz, przed 6 rano to mojego też ciężko wyciągnąć na sik i małe conieco:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ale sliczne foteczki:multi: :multi: :multi: Ale Wam Zazdroszczę, że tak macie bliziutko:cool3: Quote
Tina.Sara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 AgaiTheta napisał(a): Śliczna! Wielkie mizianko za uszami dla Thety:cool3: Quote
Recommended Posts