lula Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='AgaiTheta'] ale super fotki :)widzę, że urlop udany :)....a my już tęsknimy za morzem ;( Quote
Imbirka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ale ekstra foteczki:multi: moja słodka Thetka wczasowiczka:loveu: Quote
lula Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='AgaiTheta']Theta leśnik :loveu: super !!!!!! :) Quote
AgaiTheta Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Dziękujemy cioteczkom! Dziękujemy :loveu: :loveu: Quote
Franca81 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='AgaiTheta'] Hehehehelikopterek, śmigiełko koffane. :loveu: Nie dziękuj tylko zabieraj się za wklejanie następnych cudownych foteczek.:cool3: Quote
Franca81 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='AgaiTheta'] Pełen odlot:multi: Widac ile niektórym potrzeba by być szczęśliwym :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudowności Quote
Basia&Safi Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 kicholek w piachu :D Safi robi identycznie :D:D:D Quote
konisia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='AgaiTheta'] Śliczna mordunia! I ten pycholek w piasku! Czyżby szaleństwa w piachu to była ulubiona zabawa Thetusi? Jeśli tak to zupełnie jak Oscarek...Nic go tak nie cieszyło (wody się bał), jak piach na plaży:) I widzę, że tu jest tak samo:D Quote
olcha Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Jaka ona jest kochana! Super zdjęcia, zaczęłam już tęsknić za morzem :shake: Ehhh Proszę o więcej zdjęć :cool3: Quote
AgaiTheta Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 mm.templum napisał(a):..................................................................................... miejsce znajome,ale kogoś mi tam brakuje..............................:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hmmm........... mi też brakowało, ale poczekam :cool3: Quote
leemonca Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 dzień doberek! przeleciałam całą twoją wspaniałą galerię i nie moę uwierzyć, że mnie tu nie było!!! dałabym sobie głowę uciąć, że byłam i zostawiłam ślad po sobie, a tu nic :niewiem:. No ale teraz już napewno tu jestem i napewno nie wyjdę stąd szybko :lol: Quote
AgaiTheta Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 leemonca witaj u nas :multi: Zapraszamy częściej! Quote
leemonca Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 dzięki, napewno będę tu "bywać" :lol: Quote
leemonca Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ach i te "oczki" wywalone do góry, pełnia szczęścia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Qra']A ja zapraszam Age i Thete go galeryjki ich koleżanki z tego samego miasta: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30941 Ja też chętnie pooglądałabym kolejnego słodziaka-faflaka, ale jak wchodzę na podany link, to nie wyswietla mi strony:shake: :roll: :roll: :roll: Quote
Medorowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Qra']Hmmm... faktycznie. Teraz powinno byc dobrze: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30941 :thumbs: :thumbs: Quote
tygra Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='AgaiTheta'] mistrzyni min, Theta jest niepowtarzalna:loveu: Quote
Recommended Posts