AgaiTheta Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Jeszcze kilka przed plażowych :eviltong: Moje dwa szczęścia :loveu: uuuu ale wielka :crazyeye: Zmiana miejsc :D Quote
Imbirka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='AgaiTheta'] Zmiana miejsc :D Jaka tam zmiana miejsc, przecież wszyscy są właśnie na swoich miejscach:evil_lol:;) Quote
Bodziulka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Imbir1 napisał(a):Jaka tam zmiana miejsc, przecież wszyscy są właśnie na swoich miejscach:evil_lol:;) no właśnie :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Zwineliśmy dywan do prania i Theta nie mogła sobie poradzić :evil_lol: Wszystko mi się rozjechało :angryy: Quote
AgaiTheta Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Moja Kluseczka ma teraz ciężki okres :( Wczoraj po urojonej ciąży, miała urojony poród. Oczywiście dzieciątkiem okazała się ukochana piłeczka, chociaż kolorystycznie podobna do mamusi ;) Wszystko ciężko przeżywamy, a dopiero co po ogromnej gorączce jesteśmy -> więcej Kłębią się myśli w tej główce sierściatej :shake: Quote
Kati Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Przeurocza psina, na ostatniej fotce wyglada jakby niewiadomo co jej sie stalo. Zyczymy szybkiego zapomnienia o urojonych szczeniaczkach. Quote
szmaja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='AgaiTheta']Zwineliśmy dywan do prania i Theta nie mogła sobie poradzić :evil_lol: Wszystko mi się rozjechało :angryy: jak ja ja kocham! :loveu: Quote
tygra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 szmaja napisał(a):jak ja ja kocham! :loveu: ja też!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 tygra napisał(a):ja też!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ona i tak jest moja! moja! moja! :diabloti: :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hola hola z tego co mi wiadomo to ona jest MOJA!!!!! ....zaników jeszcze nie mam :mad: Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Jejku, ale podzielić sie nią możesz:mad: ;) :cool3: :loveu: I jak tam thetunia I jak tam Thetunia?? Quote
bonita Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ale żescie narobili z tym dywanem problemów boksiowi :) Ja też przerabiam urojone ciąże, już mam kolejną ale do urojonego porodu zostało trochę czasu, aktualnie strasznie dużo je żeby szczeniaczki były grubiutkie :) Quote
Basia&Safi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 rewelacyja konkursowa ;) fotka :):):):) Quote
apple Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Właśnie weszłam na ten watek. Nie było mnie jakis czas. tak mi przykro że Thetunia ma takie problemy. Jak tam się sprawa rozwija - czy juz lepiej???? Oby- mam nadzieje. To zdjecie z obrzmiałym cycuszkiem :shake: :shake: :shake: :crazyeye: biedna malutka. Zawsze miałam psy i nie zadawałam sobie sprawy że to ciąże urojone dają aż takie objawy. Okropne!!! Tak sobie myślę, że może ją wysterylizować??? A tak wracajac do tematu dywanu to Kronosek też ma z tym problem. Jak tylko zwiniemy dywan do trzepania to nie moze sobie miejsca znalesć i bardzo to przezywa. Teraz wziął się na sposób i jak go chcemy zwinąć to staje na nim i nie pozwala a jak już chcemy go wyniesć to łapie w zęby drugi koniec i ciągnie co sił- głupolek jeden.:evil_lol: :loveu: Quote
AgaiTheta Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Z Thetunią już dobrze. Teraz ma etap chyba szczenięcy, bo szaleje jak opętana. Quote
Imbirka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Witajcie dziewczyny:multi: fajnie, że z Thetką już wszystko dobrze:lol: i widze, że masz szczeniaczka w domku:evil_lol: dawaj zdjątka tego szczeniaczka:loveu: Quote
tygra Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 gzie fotki? nie ma jeszcze nowych? jak to... Quote
AgaiTheta Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Są fotki i nowe i jeszcze kuuupa starych do pokazania. Dzisiaj będą :cool1: Quote
Medorowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 AgaiTheta napisał(a):Są fotki i nowe i jeszcze kuuupa starych do pokazania. Dzisiaj będą :cool1: Hmm, hmm,... czekamy... :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Jeszcze kilka plażowych fotek :lol: Quote
AgaiTheta Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Dzisiaj mi tak net chodzi, że zaraz osiwieję chyba :/ Quote
Medorowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Jaka psinka uśmiechnięta i zadowolona:p :multi: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts