AgaiTheta Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Tuliłam do samego końca. Potem też. Ułożyłam na kocyku, dałam jej podusie Nikosia, a jutro Nikoś dostanie jej podusie, jeszcze nic nie wie. Dałam jej ulubione zabawki, wycałowałam nawet łapki. Miała taką maleńką główkę, ale była spokojna, spała... Śpi w spokojnym miejscu, jutro do niej pojade, już nie ukocham... Quote
Medorowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Wiem, że nie ma słów, by Cię pocieszyć... musicie się trzymać, bardzo mocno... [*] [*] [*] Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Aga :-( ... nadal brak mi słów ... nadal nie wiem co napisać ... w takiej chwili wszystko jest takie banalne .... Thetko .... Trzymajcie się z Nikosiem cieplutko ...... Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='AgaiTheta']Moja iskierka dzisiaj zgasła... Tak mi przykro:-(, nie wiem co powiedzieć, ale to może i dobrze, bo wiem że żadne słowa was nie pocieszą i nie ukoją bólu..................Aga po prostu trzymajcie się:glaszcze: Thetunia ... Quote
Ragazza Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Aguś, Theta lepszego życia niż przy Tobie nie mogła sobie wymarzyć. Już teraz nic jej nie boli, nic nie uwiera... A kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba, to niedaleko pies wyrusza .... Przecież przy Tobie jest psie niebo, z Tobą zostaje jego dusza. ______________ Quote
Iza i Avanti Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Aguś! Mogę sobie tylko wyobrazić, jak Ci ciężko.... Thetuniu! Księżniczko! Czekaj na swoją Pańcię za TM! Ona tak bardzo Cię kocha.... Quote
fafledwie Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Kochana! Chciałam coś napisać,coś co dodało by Wam otuchy,sprawiło radość,pomogło.. Ale nic nie napiszę-nie ma takich słów,niestety.Jesteśmy z Wami całym sercem ,choć zostaje coraz mniej kawałków do podziału..Bardzo,bardzo boli. [*] Żegnaj Theta.. Quote
szmaja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Aguś... napisałam Ci... ale zrobię to jeszcze raz: Kochana, dzisiaj w nocy wrociłam z urlopu, dopiero teraz przeczytałam... Strasznie, ale to strasznie Ci wspolczuję. Wiem, że teraz nie ma słów, które mogą w jakikolwiek sposób pomóc. Rozumiem Cię, ściskam gorąco i ogromnie życzę, żeby to wsparcie, które znajdziesz naokoło, pomogło Ci przetrwać te chwile. Walczyłyście dzielnie. Pamiętaj, że wszystkie boksery świata chciałyby trafić właśnie na Ciebie i że dałaś jej piękne życie i godną śmierć. Thetko, śpij spokojnie. Quote
AgaiTheta Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Czuję się jakby ktoś oderwał mi jakąś część ciała. Nic nie potrafię zrobić, nawet w markecie się rozpłakałam, bo pan jakiś powiedział, że jeszcze zapomniał smaczka kupić dla Atosa... Theta była moim serduszkiem :placz: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Aguś ......tak bardzo To boli ...wiem jak się czujesz ..... 4 lata temu przeszłam to samo .... chciałabym być teraz z TOBĄ .... ale myślami JESTEM ... Quote
Agga Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Aguś przeczytałam na temacie u Alicji ( harley):-(. Bardzo mi przykro. :shake: Wiem, że tego bólu nic nie ukoi. Quote
ewatr Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Zobaczyłam opis na gg i aż mnie ciarki przeszły :-( brak mi słów bo wiem , że one teraz nic nie pomogą ........... Theuniu ['] Quote
szyszka.fr Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Aga jest mi naprawdę bardzo przykro... nie wiem co powiedziec... nie ma słów, które mogłyby ukoić ten ból Thetko ... Quote
izabela.szczepaniak Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Właśnie wróciłam, przeczytałam opis na GG i mnie w gardle ścisło :-( Aguś.................. wybacz nie mogę nic napisać to za bardzo boli .....:bigcry: Quote
AgaiTheta Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Dziękuję Wam bardzo. Nie trzymamy sie wogóle Ja nie umiem żyć, nic zrobić, nic... a Nikoś... nasze życie to boksie... nie mamy nic... Była z nami tak krótko... od 29 kwietnia 2001 do 21 sierpnia 2008 Kocham Cie Thetko, mówiłam Ci to tysiące razy, bądź szczęsliwa Księżniczko, tylko na tym mi zależy. Quote
izabela.szczepaniak Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Aguś Thetunia napewno jest szczęśliwa ona dobrze wie że zrobiłaś to wszystko co mogłaś że kochałaś ją najmocniej jak tylko umiałaś. Thetunia wie o tym zawsze będzie przy tobie na tym świecie czy innym, zawsze będzie w twoim sercu. Mogłabym napisac że wiem co czujesz ale tak nie jest ja również straciłam swoją najukochańszą sunie, wiem że to boli, bardzo boli. Pamiętaj że jesteśmy z tobą AGUŚ Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Aguś ......każdy czas spędzony razem to za mało ....zawsze za mało :-( Quote
AgaiTheta Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Zbyszku dałeś mi coś szczególnego, mogłabym chyba już rzec - jak zawsze jesteś... Dziękuję! Quote
Rybc!a Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tak mi przykro ! [*] Wczoraj przeczytałam opis . Rozmawiałam z Basią . I totalnie mnie to dobiło po całym dniu nerwów i płaczu . Doskonale wiem, co to znaczy stracić psa. Mimo, że byłam w sumie mała, bo miałam 9 lat, gdy odeszła moja Mika, strasznie to przeżyłam. Kompletnie przybił mnie wczorajszy dzień.. Nie wiem czy wspominałam, ale wczoraj odeszła koleżanka mojego przyjaciela.. Miała 15 lat i popełniła samobójstwo :( i skończyła się "znajomość" z chłopakiem.. :( Ludzie, co za fatalny dzień . Odpoczywaj Thetko ! :( Quote
Rybc!a Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 A ty Aguś trzymaj się dzielnie . Pamiętaj że możesz na mnie liczyć ! ZAWSZE ! Quote
Recommended Posts