izabela.szczepaniak Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Wreszcie włączyli dogo :mad: A ga utulkaj i ucałuj :loveu: je odemnie Quote
Imbirka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dopiero teraz doczytałam... Aguś kciuki nadal trzymamy mocno zaciśnięte:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
apple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Oj biedulki - masz jak w szpitalu:-o. Trzym sie dzielna kobieto :roll: Quote
AgaiTheta Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Theta wczoraj wymiotowala i zauwazyłam, że zaczeła podsikiwać, po furaginie nie powinna przecież :placz: Z Kamą wczoraj bylam w lecznicy, ropień nie chciał sam ustąpic. Płakała strasznie Teraz śpi, ale juz powinna przestać gorączkować. Chlusta z niej tylko śmierdząca ropa... Quote
AgaiTheta Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Zobaczcie jak mój mężczyzna zasnął wczoraj: Zaprowadzilam go do mamy, bo na angielski jechalam, zdejmowal szalik i padł.... mama az telefonem fotke zrobila. Tak teraz zasuwamy... ja wstaje wczesnie, żeby suńki oporzadzic, dac jesc, świeze koce im poscielic, to Niko też sie budzi. Potem przedszkole i jeździ ze mną jak trzeba i padl biedny :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Aguś! Pamiętaj, że Avanti to tarczycowiec! Już 4 rok leci na lekach... Buziaki dla Was Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 AgaiTheta napisał(a):Zobaczcie jak mój mężczyzna zasnął wczoraj: Zaprowadzilam go do mamy, bo na angielski jechalam, zdejmowal szalik i padł.... mama az telefonem fotke zrobila. Tak teraz zasuwamy... ja wstaje wczesnie, żeby suńki oporzadzic, dac jesc, świeze koce im poscielic, to Niko też sie budzi. Potem przedszkole i jeździ ze mną jak trzeba i padl biedny :loveu: Przynajmniej nie ma chłopak problemów z zasypianiem :loveu: Trzymajcie się. Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nikoś dzielny chłopiec:p:p:p Dalej trzymamy kciuki:p Quote
izabela.szczepaniak Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Oj Aguś będzie dobrze napewno zobaczysz. Wysłałam Ci PW :oops: Quote
Iza i Avanti Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Walentynkowo :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
izabela.szczepaniak Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hej Aguś co u Ciebie ???? Jak Thetunia i Kama się czują ??????? Odzezwij się :loveu: Quote
AgaiTheta Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 U nas zaczyna świecić słoneczko Kama miala tylko gruczolaki łagodne, wyniki wszystkie ok, odczekamy troszke i sterylizacja. Tylko wiecie co, ona jakby czula, ze jest jakas zmiana, ze zaczynamy szukac domu. Przytula sie caly czas i takim wzrokiem patrzy... a ja nie umiem jej spojrzec w oczy A Theta.... Mamy już wszystkie wyniki, leczenie rozpoczęte. Theta ma dość dużą niedoczynnosc tarczycy. To prawdopodobnie powoduje wszystkie inne zaburzenia. W środe zrobimy ponownie mocz, bo juz będzie po antybiotyku to zobaczymy jak tam białko i mocznik. Leki ustalone, bierzemy za jakis czas powtórzymy badania, zobaczymy. Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='AgaiTheta']U nas zaczyna świecić słoneczko Kama miala tylko gruczolaki łagodne, wyniki wszystkie ok, odczekamy troszke i sterylizacja. Tylko wiecie co, ona jakby czula, ze jest jakas zmiana, ze zaczynamy szukac domu. Przytula sie caly czas i takim wzrokiem patrzy... a ja nie umiem jej spojrzec w oczy A Theta.... Mamy już wszystkie wyniki, leczenie rozpoczęte. Theta ma dość dużą niedoczynnosc tarczycy. To prawdopodobnie powoduje wszystkie inne zaburzenia. W środe zrobimy ponownie mocz, bo juz będzie po antybiotyku to zobaczymy jak tam białko i mocznik. Leki ustalone, bierzemy za jakis czas powtórzymy badania, zobaczymy. A jednak wszystko zmierza ku lepszemu :lol: A Kamunia zrozumie że dobry domek dla niej znajdziesz :lol: Quote
AgaiTheta Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Zobaczcie jakie BwP słynne jest :D http://pl.youtube.com/watch?v=E6PFMkCe40w Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Uffffffff......no to idzie ku dobremu;) Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Aga! A co Theta dostaje? Eltroxin? Eutyrox? W jakich dawkach? Wiesz, że podawać ten lek powinno się do końca życia? Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='AgaiTheta']Zobaczcie jakie BwP słynne jest :D http://pl.youtube.com/watch?v=E6PFMkCe40w Dobrze, że to nagrałaś ;) Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='AgaiTheta']Zobaczcie jakie BwP słynne jest :D http://pl.youtube.com/watch?v=E6PFMkCe40wNo no no :cool2: Quote
AgaiTheta Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Eutyrox - 350 (2 x dziennie) Wiem, że trzeba podwac juz zawsze, tylko dawke dostosujemy. Mam inny klopot, Theta zaczela sikac w domu. Nie zauwazyla nawet, ze spi w kaluzy w łózku. Co znowu? Rece mi opadają :shake: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='AgaiTheta']Zobaczcie jakie BwP słynne jest :D http://pl.youtube.com/watch?v=E6PFMkCe40w :cool2::cool2: [quote name='AgaiTheta']Eutyrox - 350 (2 x dziennie) Wiem, że trzeba podwac juz zawsze, tylko dawke dostosujemy. Mam inny klopot, Theta zaczela sikac w domu. Nie zauwazyla nawet, ze spi w kaluzy w łózku. Co znowu? Rece mi opadają :shake: trzymamy kciuki... Quote
fafledwie Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Mam inny klopot, Theta zaczela sikac w domu. Nie zauwazyla nawet, ze spi w kaluzy w łózku. Co znowu? Może się przeziębiła, a może tak jak moja Nusia posikuje na skutek spadku hormonów po sterylce.Dostaje PROIN którego dawkę dobiera się metodą prób i wszystko jest OK. Duże buziaki i pozytywna energia leci do Was od nas!! Quote
la_pegaza Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 a to nie skutek uboczny leków na tarczycę ? Quote
Donvitow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jezu czy nie może być dnia bez problemów:mad: Quote
AgaiTheta Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 od leków na tarczyce nie, od jutra zaczynamy serie kolejnych badań... moze ropomocz, moze nerki nie zageszczają juz moczu... ... Quote
izabela.szczepaniak Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Oooooooo :-( Agula trzymam kciuki, chciałabym jakoś pomuc ale nie mam jak :shake: Quote
Recommended Posts