Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Theta wczoraj wymiotowala i zauwazyłam, że zaczeła podsikiwać, po furaginie nie powinna przecież :placz:

Z Kamą wczoraj bylam w lecznicy, ropień nie chciał sam ustąpic.

Płakała strasznie Teraz śpi, ale juz powinna przestać gorączkować. Chlusta z niej tylko śmierdząca ropa...

Posted

Zobaczcie jak mój mężczyzna zasnął wczoraj:

Zaprowadzilam go do mamy, bo na angielski jechalam, zdejmowal szalik i padł.... mama az telefonem fotke zrobila.

Tak teraz zasuwamy... ja wstaje wczesnie, żeby suńki oporzadzic, dac jesc, świeze koce im poscielic, to Niko też sie budzi. Potem przedszkole i jeździ ze mną jak trzeba i padl biedny :loveu:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Zobaczcie jak mój mężczyzna zasnął wczoraj:

Zaprowadzilam go do mamy, bo na angielski jechalam, zdejmowal szalik i padł.... mama az telefonem fotke zrobila.

Tak teraz zasuwamy... ja wstaje wczesnie, żeby suńki oporzadzic, dac jesc, świeze koce im poscielic, to Niko też sie budzi. Potem przedszkole i jeździ ze mną jak trzeba i padl biedny :loveu:

Przynajmniej nie ma chłopak problemów z zasypianiem :loveu:

Trzymajcie się.

Posted

U nas zaczyna świecić słoneczko

Kama miala tylko gruczolaki łagodne, wyniki wszystkie ok, odczekamy troszke i sterylizacja.

Tylko wiecie co, ona jakby czula, ze jest jakas zmiana, ze zaczynamy szukac domu. Przytula sie caly czas i takim wzrokiem patrzy... a ja nie umiem jej spojrzec w oczy

A Theta....
Mamy już wszystkie wyniki, leczenie rozpoczęte.

Theta ma dość dużą niedoczynnosc tarczycy. To prawdopodobnie powoduje wszystkie inne zaburzenia. W środe zrobimy ponownie mocz, bo juz będzie po antybiotyku to zobaczymy jak tam białko i mocznik.

Leki ustalone, bierzemy za jakis czas powtórzymy badania, zobaczymy.

Posted

[quote name='AgaiTheta']U nas zaczyna świecić słoneczko

Kama miala tylko gruczolaki łagodne, wyniki wszystkie ok, odczekamy troszke i sterylizacja.

Tylko wiecie co, ona jakby czula, ze jest jakas zmiana, ze zaczynamy szukac domu. Przytula sie caly czas i takim wzrokiem patrzy... a ja nie umiem jej spojrzec w oczy

A Theta....
Mamy już wszystkie wyniki, leczenie rozpoczęte.

Theta ma dość dużą niedoczynnosc tarczycy. To prawdopodobnie powoduje wszystkie inne zaburzenia. W środe zrobimy ponownie mocz, bo juz będzie po antybiotyku to zobaczymy jak tam białko i mocznik.

Leki ustalone, bierzemy za jakis czas powtórzymy badania, zobaczymy.
A jednak wszystko zmierza ku lepszemu :lol:

A Kamunia zrozumie że dobry domek dla niej znajdziesz :lol:

Posted

Eutyrox - 350 (2 x dziennie)
Wiem, że trzeba podwac juz zawsze, tylko dawke dostosujemy.

Mam inny klopot, Theta zaczela sikac w domu. Nie zauwazyla nawet, ze spi w kaluzy w łózku. Co znowu?

Rece mi opadają :shake:

Posted

Mam inny klopot, Theta zaczela sikac w domu. Nie zauwazyla nawet, ze spi w kaluzy w łózku. Co znowu?
Może się przeziębiła, a może tak jak moja Nusia posikuje na skutek spadku hormonów po sterylce.Dostaje PROIN którego dawkę dobiera się metodą prób i wszystko jest OK. Duże buziaki i pozytywna energia leci do Was od nas!!