Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Niko już dobrze, cały piątek spał, miał jeszcze gorączkę.
Dzisiaj juz łobuzował i miał dwie kary, bo ręce nieraz opadają jak on coś wymyśli :shake:
Dzisiaj wszedł na szafke i bombardował kiślem palme namalowaną na ścianie.

Buhahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zdjęcia cudne:cool3:

Posted

brak mi słów... brak chęci do życia....

Theta ma niewydolność nerek, niewydolność wątroby i serduszko też juz nie chce pracowac jak powinno...

Zaraz pakujemy sie do Gdańska na konsultacje, na kolejne badania, wet juz powiadomiony, czeka.

Mówiłam, że moja Myszka jest smutna jakaś, ale nie tak ma być :placz:

Posted

[quote name='AgaiTheta']brak mi słów... brak chęci do życia....

Theta ma niewydolność nerek, niewydolność wątroby i serduszko też juz nie chce pracowac jak powinno...

Zaraz pakujemy sie do Gdańska na konsultacje, na kolejne badania, wet juz powiadomiony, czeka.

Mówiłam, że moja Myszka jest smutna jakaś, ale nie tak ma być :placz::glaszcze: Aga na pewno wszystko bedzie ok, nie łam się i mysl pozytywnie. Trzymam za was z całej siły :kciuki:

Posted

Aga, słońce ,nie poddawaj się.. Są przecież leki,weterynarze..Niewydolność to nie wyrok.Wszystko będzie dobrze,musi być dobrze, bo inaczej ja też się poddam...Przesyłam duuużo pozytywnych myśli.

Posted

Nie wiem juz nic. Badania będą trwać, bede dociekac prawdy i przyczyny.
Teraz jestem juz zmęczona.
Jutro o 11 operacja Kamy, nie bedzie sterylki, bo ma guzy nowotworowe, wiec zajmujemy sie nimi.

Dziękuję, że jesteście z nami :Rose:

Posted

Je normalnie, duzo śpi. Na spacer pójdzie, bo musi, ale bawic to sie nie chce nic a nic.
Nie ma w niej tego bokserzego zewu, wszystko jakby bylo obojętne.
Pęka mi serce normalnie, gdzie mój dzikusek, gdzie jej iskierki w oczach :placz:
Nie spałam dzisiaj wcale, siedziałam i jej mowilam, że ma wracać moja Myszka.
W sobote zbadamy serduszko, oby tam było wszystko ok.

Posted

[quote name='AgaiTheta']Dziękuję, że jesteście z nami :Rose: Zawsze z wami :loveu:
Trzymam mocno za operacje i czekam na wiesci.:roll:

[quote name='AgaiTheta']Je normalnie, duzo śpi. Na spacer pójdzie, bo musi, ale bawic to sie nie chce nic a nic.
Nie ma w niej tego bokserzego zewu, wszystko jakby bylo obojętne.
Pęka mi serce normalnie, gdzie mój dzikusek, gdzie jej iskierki w oczach :placz:
Nie spałam dzisiaj wcale, siedziałam i jej mowilam, że ma wracać moja Myszka.
W sobote zbadamy serduszko, oby tam było wszystko ok.Nic dziwnego że jest bez werwy.....po prostu wszystkie dolegliwości złozyły się na raz.....weźmie leki, zmieni diete i bedzie ok - zobaczysz.:glaszcze: Nic na szybko to musi potrwać. Przesylam całusy gorace

Posted

Dzisiaj kolejne wyniki...

ech cholesterol podwyższony, jutro kolejne badania, by stwierdzic jaka niewydolność tarczycy. Mamy też zapalenie pęcherza a w moczu bialko...

Kama ma 40 st gorączkę, ma zapalenie gruczołów okoloodbytowych tak na zasmażkę :(

Posted

[quote name='AgaiTheta']Dzisiaj kolejne wyniki...

ech cholesterol podwyższony, jutro kolejne badania, by stwierdzic jaka niewydolność tarczycy. Mamy też zapalenie pęcherza a w moczu bialko...

Kama ma 40 st gorączkę, ma zapalenie gruczołów okoloodbytowych tak na zasmażkę :( Ojjjj biedna myszka utulkaj ja ode mnie prosze......i całuski dla ciebie.....trzym sie :calus:

Posted

Wiem już troszkę wiecej.
Najprawdopodobniej wszystkie kłopoty spowodowane są niedoczynnością tarczycy. Niestety jest jedno ale... Profilu tarczycowego w Polsce nikt mi nie zrobi. Brak laboratorium wykonującego "pieskie" FT-4, zrobiliśmy ludzkie i wtedy K=-4,4073 czyli nadwrazliwość tarczycy, ale to nie jest wystarczające, po 1 nie jest to rzetelne badanie w przypadku psów po 2 brak badania TSH, którego tez nie zrobimy w Polsce.
Dzisiaj kurierem krew Thety pojechala do Niemiec, tam zrobią badania, za ok 5 dni będzie wynik. Zobaczymy jak jest z tą tarczycą.

Poziom mocznika, białko w moczu może być powodem przewlekłego zapalenia pęcherza lub nerek, serce tez źle pracuje, ale to moze byc przez tarczycę.

Zmieniliśmy karmę na Eukanubę weterynaryjną, włączyliśmy leki obnizające białko, antybiotyk, mase dodatkowych leków.
Serca na razie nie ruszamy, jak okaze sie, że to nie tarczyca to wtedy.

Theta śpi, Kama ma gorączkę...