Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Za 1oo stronkę:knajpa::knajpa::knajpa: Świetnie, że Zetka jest już taka zadomowiona:loveu: Quote
Donvitow Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nie załapałem się na 100 z przyczyn obiektywnych:evil_lol:.Niemniej serdecznie pozdrawiam:loveu: Quote
AgaiTheta Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Dziękujemy za pozdrowionka :* i pozdrawiamy! Quote
AgaiTheta Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Siedze dłubie bilans na jutro do banku a w głowie mam tylko jedno: Quote
Agga Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 http://img292.imageshack.us/img292/2663/281007042ggtm4.jpg Poskromiłaś to cudowne boksiątko:p Quote
Menrzuś Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 AgaiTheta napisał(a):Siedze dłubie bilans na jutro do banku a w głowie mam tylko jedno: W pierwszej chwili myślałem, że masz w głowie nowego bobasa :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Menrzuś napisał(a):W pierwszej chwili myślałem, że masz w głowie nowego bobasa :evil_lol: Buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry:lol!: Quote
Imbirka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Menrzuś napisał(a):W pierwszej chwili myślałem, że masz w głowie nowego bobasa :evil_lol: No co Ty, prędzej bokserka:evil_lol::loveu: Quote
AgaiTheta Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Menrzuś napisał(a):W pierwszej chwili myślałem, że masz w głowie nowego bobasa :evil_lol: Menrzuś - litości!!! Quote
AgaiTheta Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Witajcie w poniedzialkowy, jakze przyjemny poranek :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Imbirka napisał(a):No co Ty, prędzej bokserka:evil_lol::loveu: To byłaby inna fotka :eviltong: AgaiTheta napisał(a):Menrzuś - litości!!! Już nic nie mówię :oops: Acha.....dzieńdoberek Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ostatnio byłam tu bardzo dawno ale was tez juz od dawna nie ma! No nic chciałam się tylko przywitać :bye::bye::bye: Quote
AgaiTheta Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Dramat.... Sytuacja w tej chwili jest koszmarna. Codziennie dowiadujemy się o kolejnych i kolejnych boksiach. Każdy następny jest w jeszcze gorszym miejscu i stanie od poprzedniego... Mamy zwiazane ręce. Zabraknie nam pieniążków na te boksie, które mamy pod opieką, nie ma mowy o zabieraniu kolejnych! I w tym momencie dramat... Dowiedzieliśmy się o boksi w malym azylu, który okazal sie mordownią... Bokserka siedzi w syfie i bagnie, wkoło leżą martwe szczeniaki, które nie przeżyły zimna... Kto podejmie decyzje, czy jej pomozemy czy nie? Kto chce po obejrzeniu koszmarnych zdjeć, powiedzieć, nie możemy... nie damy rady... Ja nie... Quote
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dramat.... Sytuacja w tej chwili jest koszmarna. Codziennie dowiadujemy się o kolejnych i kolejnych boksiach. Każdy następny jest w jeszcze gorszym miejscu i stanie od poprzedniego... Mamy zwiazane ręce. Zabraknie nam pieniążków na te boksie, które mamy pod opieką, nie ma mowy o zabieraniu kolejnych! I w tym momencie dramat... Dowiedzieliśmy się o boksi w malym azylu, który okazal sie mordownią... Bokserka siedzi w syfie i bagnie, wkoło leżą martwe szczeniaki, które nie przeżyły zimna... Kto podejmie decyzje, czy jej pomozemy czy nie? Kto chce po obejrzeniu koszmarnych zdjeć, powiedzieć, nie możemy... nie damy rady... Ja nie... :angryy::angryy::angryy::-(:-(:-( Quote
izabela.szczepaniak Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kto chce po obejrzeniu koszmarnych zdjeć, powiedzieć, nie możemy... nie damy rady... Ja nie... Aga jakie zdjęcia ????? :angryy::angryy::angryy: Quote
AgaiTheta Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Wesołych Świąt życze wszystkim dobrym ludziom :* Quote
Menrzuś Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 I wesołych ..... dobrej "ludziejce" ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych i spokojnych świąt dla was i Thetuni :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 biedna Theta do roboty zagonili,no :evil_lol: przystojniak Pirat - fantastyczny chłopczyk :loveu: Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Century Gothic]buhahahahahaha ale robotna ci ona że hej :loveu: http://img523.imageshack.us/img523/8361/281007003mmug3.jpg[/FONT] Quote
Recommended Posts