Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 mmmmmmmmmm.....ale to musi być żywioł :loveu:......i ten ogonek z kitką.... eeeeech Quote
AgaiTheta Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Zeta ma już ostatnią noc w naszym domku za soba. Przed nią dzisiejsza nocka, w nowym domu. Nie pytajcie jak sie miewam, bo nie mam czasu ide po zmiotke i szufelkę, musze serducho pozamiatac... Quote
GoniaP Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 AgaiTheta napisał(a):Zeta ma już ostatnią noc w naszym domku za soba. Przed nią dzisiejsza nocka, w nowym domu. Nie pytajcie jak sie miewam, bo nie mam czasu ide po zmiotke i szufelkę, musze serducho pozamiatac... No po tym tekście, to nie wiem czy się cieszyć, czy płakać :roll: Quote
Menrzuś Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 AgaiTheta napisał(a):Zeta ma już ostatnią noc w naszym domku za soba. Przed nią dzisiejsza nocka, w nowym domu. Nie pytajcie jak sie miewam, bo nie mam czasu ide po zmiotke i szufelkę, musze serducho pozamiatac... Może da się posklejać to serducho? Mogę dobry kleik podesłać :glaszcze: Quote
AgaiTheta Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 fafledwie napisał(a):Sugerujesz,że oddałaś Nikosia?! Nie chcieli, woleli Zetkę ;) Cisza i smutno w domu. Ale Zetka jest u mojego dobrego przyjaciela, nic jej nie zabraknie na 100%. Pawcio zawsze opiekuje się Thetką, jak musze ją zostawić i tak zaraził się boksiowirozą. Zresztą sam wyrwał do Wrocka po nią, że niby mi na tymczas, miałam ogromną nadzieje, że jednak trafi do niego i jak rozdzwoniły sie telefony to i Paweł wymiękł, dzisiaj pojechaliśmy na zakupy. Oj Niusia bedzie miała wszystko. "czy oby nie za twarde to legowisko" "smyczka za ciężka" .... Ech... będzie dobrze! Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 AgaiTheta napisał(a):Nie chcieli, woleli Zetkę ;) Cisza i smutno w domu. Ale Zetka jest u mojego dobrego przyjaciela, nic jej nie zabraknie na 100%. Pawcio zawsze opiekuje się Thetką, jak musze ją zostawić i tak zaraził się boksiowirozą. Zresztą sam wyrwał do Wrocka po nią, że niby mi na tymczas, miałam ogromną nadzieje, że jednak trafi do niego i jak rozdzwoniły sie telefony to i Paweł wymiękł, dzisiaj pojechaliśmy na zakupy. Oj Niusia bedzie miała wszystko. "czy oby nie za twarde to legowisko" "smyczka za ciężka" .... Ech... będzie dobrze! będzie super:multi::multi: najważniejsze, że wiesz, ze psinka bedziemiała dobrze:multi:No i będziesz ją widywać;) Quote
Aganiok Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Aga będziesz ją miała blisko. To bardzo ważne. Cieszę się, że trafiła do tak wspaniałego domku. Quote
caroolcia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Bedzie na pewno super dobrze - nochal go gory! Quote
AgaiTheta Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Dzisiaj jakiś smutaśny dzień.... Buziaki dla Ciebie :*:*:* ;) Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 jak się Zetka czuje w nowym domku smutasku?? Quote
AgaiTheta Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a):jak się Zetka czuje w nowym domku smutasku?? Zetka zadomowiła sie już. Pierwszą demolke ma za sobą. Wystarczyło jej 10 min :loveu: Dzisiaj ją zobacze :) Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 AgaiTheta napisał(a):Zetka zadomowiła sie już. Pierwszą demolke ma za sobą. Wystarczyło jej 10 min :loveu: Dzisiaj ją zobacze :) Buahahaha Zetka bokserski łobuziaczek!!!!! jak Aga idzie na odiwedzinki to Zetka na pewno będzie dzisiaj cała wycałowana :multi: Za 100-tkę :drink1::drink1::drink1: i Zetkę :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Zeta w swoim domku Zjada mi mężczyzne mojego życia a tu "klatka" Zetki, jej osobista sypialnia: i mnie chyba chciala zjeść ale się udało okiełznać Quote
AgaiTheta Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 I jeszcze kilka scen łóżkowych Quote
Menrzuś Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Można by rzec, że "o szczęście niepojęte" http://img101.imageshack.us/img101/1059/281007032ggdq4.jpg http://img292.imageshack.us/img292/2663/281007042ggtm4.jpg ale z drugiej strony patrząc, to Zetka ma gdzie w domku biegać, choć ślisko :lol: Biedna......Thetka zajęła prawie całe łoże....ledwo wcisnęła się :evil_lol: http://img211.imageshack.us/img211/2472/281007030ou5.jpg Na tą piewszą setkę :popcorn: :drink1:i jeszcze raz "Jezioro....":cunao: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Bazarek dla boksi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100718 Cześć kochani :smile: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Oooooo.....kozaczki dla Agi. Rozmiar idealny na Twoją pytkę :razz: Quote
AgaiTheta Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Menrzuś napisał(a):Oooooo.....kozaczki dla Agi. Rozmiar idealny na Twoją pytkę :razz: Niestety Menrzusiu Twe oko musiało zawieźć. Będą zdecydowanie za duże ;) Quote
Menrzuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 AgaiTheta napisał(a):Niestety Menrzusiu Twe oko musiało zawieźć. Będą zdecydowanie za duże ;) Ale ja nie mówię o Thecie - to są przecież małe 39 :evil_lol: Quote
Recommended Posts