Helga&Ares Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No i z dala od ludzi i części Dogo. K Quote
Menrzuś Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Oferuję usługę ochroniarza......mam Sylwę i Argona i nie zawaham się ich użyć :lol: Quote
Imbirka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ja też bym jej nikomu nie pokazywała... ona jest cuuuuuuuuuuuudna:loveu::loveu::loveu: Quote
pusia2405 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Mnie też się straaaasznie podoba:lol:. Quote
Medorowa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ale śliczna Zeta:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgaiTheta Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Aga wisi na suchej gałęzi... Zeta i Theta dzisiaj pierwszy dzień zostały same... Po pracy jak wpadłam wyjsc z nią było ok, tylko buta TZta wzieła i spala na nim, ale po godz jak wróciłam z zakupów to mój wychuchany piękny storczyk odszedł do innego świata, razem z kryształowym kielichem w którym sobie rósł i michą na słodycze. Wczoraj go podlalam a on w takich kulkach byl i woda zalała kino domowe (nie dziala). Kwiatek stał obok najwiekszej milosci mojego TZ (47'' LCD) i TV był poważnie zagrożony. Zetka niestety popadła w niewole, ale pakuje sie sama do klatki, nawet Theta sie tam pcha. Taka ze mnie bebe mama :( Ale strach ze Zetka sobie krzywde zrobi to dzik. Jutro fotki z szalonego spacerku. Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No i co z tym jutrem? Wiem....jestem upierdas :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Menrzuś jedyny cierpliwiec, wiec only you :loveu: Zetosława wspaniała :loveu: Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 a ze spacerku jutro jakoś... Dobrej Nocki :* Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 boszsz, ale ona jest cuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Imbirka napisał(a):boszsz, ale ona jest cuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Oj jest cudowna, jest :placz: Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 AgaZ napisał(a):Matko Aga ,o ktorej Ty spać chodzisz? A jakoś tak nie chciało mi się, sączyłam piffko i plotłam na gg omawiając boksiowe sprawy. Gorzej było o 7 jak dzieci wstały :evil_lol: Ale kawka i jest oki doki. Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Medorowa napisał(a):Aaaaaaaaaaaa:mdleje::mdleje: wstawaj Medorowa!!! Zaraz beda fotki ze spaceru. Quote
Ragazza Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Fajna dziewczynka,a ostatnie zdjęcie superowskie:lol: Aga,jak Ty ją oddasz?Nie mogę sobie tego jakoś wyobrazić...:shake: Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Ragazza napisał(a):Fajna dziewczynka,a ostatnie zdjęcie superowskie:lol: Aga,jak Ty ją oddasz?Nie mogę sobie tego jakoś wyobrazić...:shake: Ula przyjde do Ciebie na coś mocnieszego, bedziesz mnie pocieszać :loveu: Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Kilka spacerowych Zetków i Thetków Quote
caroolcia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :loveu:ale ty masz piekne dziewczynki :loveu: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jak będzie Ci ciężko. To do Poznania Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Helga&Ares napisał(a):Jak będzie Ci ciężko. To do Poznania ech.... z ogromną przyjemnością ;) Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Jakiś kangurru :loveu: czy zającu :loveu: Kwaśny rycerz i jego wierny rumak :evil_lol: Pogalopowali ku przygodzie... Quote
Recommended Posts