Menrzuś Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A masz takiego metoda? :razz: Szukam dobrej karmy na odchudzenie Sylwy - masz jakiś sprawdzony pomysł? Quote
AgaiTheta Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 hmmm Menrzuś ja jak jestem głodna to jem i to ten sposób ;) To nasze życie nie jest takie złe, mówie Wam tylko trzeba zerknąć w dobrą strone i patrzeć na to co wywołuje usmiech... ...ale żem mądralińska :p Quote
AgaZ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Aga,świetne to łóżko...Jakie ma wymiary ,też chcemy takie,na allegro kupiłaś? Jak tak to daj namiar? Z góry dziękuję,pozdrawiam Quote
Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Witam!:multi: Boszz jakie Theta minki strzela:loveu: Quote
AgaiTheta Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 AgaZ napisał(a):Aga,świetne to łóżko...Jakie ma wymiary ,też chcemy takie,na allegro kupiłaś? Jak tak to daj namiar? Z góry dziękuję,pozdrawiam Witajcie u nas :loveu: Tak na allegro, podeśle link na pw. Jedno takie posłanko zakupione od Thety dla Limki, boksi w potrzebie jest w Poznaniu. Można osobiście obejrzeć przynosząc Limce, do jej domu tymczasowego jakiegoś smaczka ;) 20 października jestem w Poznaniu, chciałabym spotkać się z Wami, tylko jakoś musimy to zgrać, bo weekend krótki, musimy jeden zjazd zrobić gdzieś :) Rybka_39 napisał(a):Witam!:multi: Boszz jakie Theta minki strzela:loveu: Witajcie :loveu: ojjj tak strzela niemiłosiernie, to taka moja artystka :) Quote
AgaZ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oj dzięki ,juz wymarałam i łóżeczko zamówiłam,trochę duże na moje małe mieszkanie,ale co tam...Może to będzie mój pierwszy pies ,który będzie spał u siebie ,a nie u mnie:loveu:... Chętnie się z Tobą spotkam,jak będziesz w Poznaniu,mam nadzieję ,że na wybory zdążysz... Pozdrawiam P.S. Zamowiłam beżowe ,chyba takie jak Thetkowe. Quote
AgaiTheta Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 AgaZ napisał(a):Oj dzięki ,juz wymarałam i łóżeczko zamówiłam,trochę duże na moje małe mieszkanie,ale co tam...Może to będzie mój pierwszy pies ,który będzie spał u siebie ,a nie u mnie:loveu:... Chętnie się z Tobą spotkam,jak będziesz w Poznaniu,mam nadzieję ,że na wybory zdążysz... Pozdrawiam P.S. Zamowiłam beżowe ,chyba takie jak Thetkowe. Tak, Theta ma też beżowe, ale śpi w nim tylko póki moja beżowa kanapka nie jest rozłożona. Mimo wszystko z pancią lepiej. Mówie Wam to jest tyran mały, śpi mi na plecach. Chodze niedotleniona :loveu: Ale co tam, niech se śpi jak chce. Z tymi wyborami będzie ciężko, ale babcię wyśle :evil_lol: Quote
Małgośka z Boksą Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Aga! Mam już net, więc wróciłam :lol: pozdrawiam Quote
Małgośka z Boksą Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witam Cię Aguś serdecznie, buziaczki..... Aganiok co jest powodem, że skasowali mi mnóstwo moich postów, tzn. miałam 5 łapek, a teraz mam 3- nie rozumiem Quote
AgaiTheta Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Małgośka z Boksą napisał(a):Aga! Mam już net, więc wróciłam :lol: pozdrawiam Gosia BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie :buzi::buzi: Quote
Aganiok Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 spox jakiś czas temu była taka akcja czyszczenia na Dogo, teraz np nie liczą się posty wpisywane na foto blogach. Ja też sporo straciłam i wszyscy dookoła też :roll: Quote
caroolcia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 poznańskie cmokasy dla przesłodkiego buziaczka :lol: http://img72.imageshack.us/img72/9860/hpim0823500x500hl6.jpg Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Doberek kofffffffffffani! Uaktywniam się! Iza, Zuza i Avanti :) Quote
AgaiTheta Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Doberek kofffffffffffani! Uaktywniam się! Iza, Zuza i Avanti :) Nooooo, cześć Izunia :* Quote
AgaiTheta Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Taka sobie Zeta czeka na mnie :D Do soboty serduszko :loveu: ale wszyscy ciiiiiiii.... Quote
Menrzuś Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ty to potrafisz zadać zagadki intelektualne :crazyeye::evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Danusia12 napisał(a):Ty to potrafisz zadać zagadki intelektualne :crazyeye::evil_lol: staram się coś urozmaicić Wam :evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 mam nadzieję, ze po weekendzie cała masa nowych foteczek się pojawi :razz: Quote
AgaiTheta Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Oj mam nowe foteczki. Theta wczoraj próbowała na rowerze jeździć i w Nikosia kasku biegała :loveu: Quote
caroolcia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Wstawiaj, wstawiaj ja chce Thete w kasku :multi: Quote
AgaiTheta Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 szybko wstawie i spadam na Inglisz Uwaga Gotowi? Quote
AgaiTheta Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Jak to ubrać, hmmm... o chyba jakoś tak... OK udało sie. Jade!!! ale siem zmęczyłam, łechh... Quote
Recommended Posts