Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm Menrzuś ja jak jestem głodna to jem i to ten sposób ;)

To nasze życie nie jest takie złe, mówie Wam tylko trzeba zerknąć w dobrą strone i patrzeć na to co wywołuje usmiech...

...ale żem mądralińska :p

Posted

AgaZ napisał(a):
Aga,świetne to łóżko...Jakie ma wymiary ,też chcemy takie,na allegro kupiłaś? Jak tak to daj namiar?

Z góry dziękuję,pozdrawiam

Witajcie u nas :loveu:
Tak na allegro, podeśle link na pw. Jedno takie posłanko zakupione od Thety dla Limki, boksi w potrzebie jest w Poznaniu. Można osobiście obejrzeć przynosząc Limce, do jej domu tymczasowego jakiegoś smaczka ;)
20 października jestem w Poznaniu, chciałabym spotkać się z Wami, tylko jakoś musimy to zgrać, bo weekend krótki, musimy jeden zjazd zrobić gdzieś :)

Rybka_39 napisał(a):
Witam!:multi:
Boszz jakie Theta minki strzela:loveu:

Witajcie :loveu:

ojjj tak strzela niemiłosiernie, to taka moja artystka :)

Posted

Oj dzięki ,juz wymarałam i łóżeczko zamówiłam,trochę duże na moje małe mieszkanie,ale co tam...Może to będzie mój pierwszy pies ,który będzie spał u siebie ,a nie u mnie:loveu:...

Chętnie się z Tobą spotkam,jak będziesz w Poznaniu,mam nadzieję ,że na wybory zdążysz...

Pozdrawiam

P.S. Zamowiłam beżowe ,chyba takie jak Thetkowe.

Posted

AgaZ napisał(a):
Oj dzięki ,juz wymarałam i łóżeczko zamówiłam,trochę duże na moje małe mieszkanie,ale co tam...Może to będzie mój pierwszy pies ,który będzie spał u siebie ,a nie u mnie:loveu:...

Chętnie się z Tobą spotkam,jak będziesz w Poznaniu,mam nadzieję ,że na wybory zdążysz...

Pozdrawiam

P.S. Zamowiłam beżowe ,chyba takie jak Thetkowe.

Tak, Theta ma też beżowe, ale śpi w nim tylko póki moja beżowa kanapka nie jest rozłożona. Mimo wszystko z pancią lepiej.
Mówie Wam to jest tyran mały, śpi mi na plecach. Chodze niedotleniona :loveu: Ale co tam, niech se śpi jak chce.

Z tymi wyborami będzie ciężko, ale babcię wyśle :evil_lol:

Posted

spox jakiś czas temu była taka akcja czyszczenia na Dogo, teraz np nie liczą się posty wpisywane na foto blogach. Ja też sporo straciłam i wszyscy dookoła też :roll: