Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wszystkim :loveu:
Zbiram sie w kupę, nie ma co!!!! Piątkowe wyniki były lepsze, jutro kolejne, nasączają mnie skutecznie, gdzieś tam wkradł się jakiś błąd, ponoć będę żyć, nie pozbędziecie się mnie tak szybko :P

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Zbiram sie w kupę, nie ma co!!!! Piątkowe wyniki były lepsze, jutro kolejne, nasączają mnie skutecznie, gdzieś tam wkradł się jakiś błąd, ponoć będę żyć, nie pozbędziecie się mnie tak szybko :P

:Cool!: :happy1: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :laugh2_2:

Posted

AgaiTheta napisał(a):

ja im dam błędy - tak nas tu straszyć :mad: Ale ciesze się z powodu lepszego zdówka :multi: :loveu:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Aga, nie choruj, Tobie nie wolno...

Ok postaram się szybko :eviltong:

Thetunia dzisiaj dostała nowe czesadło, ale nie jest zbytnio zadowolona :evil_lol:

jedna fotka:
Po powrocie z urlopu, na pościeli do prania:

Posted

Dzisiaj palę płomyk dla naszych boksi za TM, niech płonie do północy.
Nie wiem czemu dzisiaj, a nie jutro...
Dzisiaj przyszedł do mnie Staś, czułam go, nie wiem dlaczego...
Może nasze boksie za TM mają kościową imprezkę i się najadły zbyt dużo...
i mam czkawkę za nie :loveu:

Nie ma w tym smutku, chociaż sobie popłakałam, troszkę ;)

Staś, Maja, Victor, Bella, Shani, Verba, Platon, Felix, Negr, Balbinka, Bolo i cała reszta boksiowych duszyczek - Wy tam czekajcie na mnie, będę z Wami żreć te kości, a co!!!

Kocham te nasze potffforki :loveu:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Dzisiaj palę płomyk dla naszych boksi za TM, niech płonie do północy.
Nie wiem czemu dzisiaj, a nie jutro...
Dzisiaj przyszedł do mnie Staś, czułam go, nie wiem dlaczego...
Może nasze boksie za TM mają kościową imprezkę i się najadły zbyt dużo...
i mam czkawkę za nie :loveu:

Nie ma w tym smutku, chociaż sobie popłakałam, troszkę ;)

Staś, Maja, Victor, Bella, Shani, Verba, Platon, Felix, Negr, Balbinka, Bolo i cała reszta boksiowych duszyczek - Wy tam czekajcie na mnie, będę z Wami żreć te kości, a co!!!

Kocham te nasze potffforki :loveu:

Eeeeeeech.....od razu mi się przypomniały moje poprzednie Argony...

Posted

AgaiTheta napisał(a):

:multi::multi::multi::p

Posted

Piszę to tutaj, bo Dharma raczej tu nie zaglada, a zaglada (chyba) część boksiarzy. Pomóżcie proszę Monice, zapytajcie, którego psa opisać i notkę ze zdjęciami podeślijcie jej na maila. Ja teraz nic nie robie, sprawę Ivo ciągnę jak flaki, ledwo wczoraj rozliczenie na forum BwP zrobiłam, a dzisiaj jest jeszcze gorzej i zaraz jade ze wszystkim do lekarza, ale czuje, że czeka mnie nocka w szpitalu. Do tego co było doszła grypa żołądkowa i w tej chwili mdleje średnio co 15 min :-( Pomóżcie boksiom proszę...

Posted

[quote name='AgaiTheta']Piszę to tutaj, bo Dharma raczej tu nie zaglada, a zaglada (chyba) część boksiarzy. Pomóżcie proszę Monice, zapytajcie, którego psa opisać i notkę ze zdjęciami podeślijcie jej na maila. Ja teraz nic nie robie, sprawę Ivo ciągnę jak flaki, ledwo wczoraj rozliczenie na forum BwP zrobiłam, a dzisiaj jest jeszcze gorzej i zaraz jade ze wszystkim do lekarza, ale czuje, że czeka mnie nocka w szpitalu. Do tego co było doszła grypa żołądkowa i w tej chwili mdleje średnio co 15 min :-( Pomóżcie boksiom proszę...

Trzymaj się i nie daj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Cześć Dziabągi :loveu:

Dziękuję za zainteresowanie :*

Myślę, że zmierza ku lepszemu, wczoraj po tygodniu diety cud, zjadłam już pół miseczki ryżu, ale potem, nie mogłam się powstrzymać i pożarłam śliwkę :/
.... ale jest oki, więc teraz zobaczymy jak zareaguje na kawkę ;) Głowa wprawdzie boli jak bolała, no ale może kiedyś przejdzie.

Tak na spokojnie, ale zaczynam wracać, oby już się nic nie przyplątało.

Dziękuję Wszystkim Ogromnie!!!!!!!
i tym tutaj i tym na gg :Rose: