AgaiTheta Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Dziękuję wszystkim :loveu: Zbiram sie w kupę, nie ma co!!!! Piątkowe wyniki były lepsze, jutro kolejne, nasączają mnie skutecznie, gdzieś tam wkradł się jakiś błąd, ponoć będę żyć, nie pozbędziecie się mnie tak szybko :P Quote
Menrzuś Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dziękuję wszystkim :loveu: Zbiram sie w kupę, nie ma co!!!! Piątkowe wyniki były lepsze, jutro kolejne, nasączają mnie skutecznie, gdzieś tam wkradł się jakiś błąd, ponoć będę żyć, nie pozbędziecie się mnie tak szybko :P :Cool!: :happy1: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :laugh2_2: Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dziękuję wszystkim :loveu: Zbiram sie w kupę, nie ma co!!!! Piątkowe wyniki były lepsze, jutro kolejne, nasączają mnie skutecznie, gdzieś tam wkradł się jakiś błąd, ponoć będę żyć, nie pozbędziecie się mnie tak szybko :P ja im dam błędy - tak nas tu straszyć :mad: Ale ciesze się z powodu lepszego zdówka :multi: :loveu: Quote
AgaiTheta Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Aga, nie choruj, Tobie nie wolno... Ok postaram się szybko :eviltong: Thetunia dzisiaj dostała nowe czesadło, ale nie jest zbytnio zadowolona :evil_lol: jedna fotka: Po powrocie z urlopu, na pościeli do prania: Quote
caroolcia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 no taaak dooopka i cała reszta boksi mieści się na podusi hi hi hi a ten jęzorek na wierzchu maksinka rodzicow tez tak sypia to jest przesłodkie :loveu: Quote
AgaiTheta Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Dzisiaj palę płomyk dla naszych boksi za TM, niech płonie do północy. Nie wiem czemu dzisiaj, a nie jutro... Dzisiaj przyszedł do mnie Staś, czułam go, nie wiem dlaczego... Może nasze boksie za TM mają kościową imprezkę i się najadły zbyt dużo... i mam czkawkę za nie :loveu: Nie ma w tym smutku, chociaż sobie popłakałam, troszkę ;) Staś, Maja, Victor, Bella, Shani, Verba, Platon, Felix, Negr, Balbinka, Bolo i cała reszta boksiowych duszyczek - Wy tam czekajcie na mnie, będę z Wami żreć te kości, a co!!! Kocham te nasze potffforki :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dzisiaj palę płomyk dla naszych boksi za TM, niech płonie do północy. Nie wiem czemu dzisiaj, a nie jutro... Dzisiaj przyszedł do mnie Staś, czułam go, nie wiem dlaczego... Może nasze boksie za TM mają kościową imprezkę i się najadły zbyt dużo... i mam czkawkę za nie :loveu: Nie ma w tym smutku, chociaż sobie popłakałam, troszkę ;) Staś, Maja, Victor, Bella, Shani, Verba, Platon, Felix, Negr, Balbinka, Bolo i cała reszta boksiowych duszyczek - Wy tam czekajcie na mnie, będę z Wami żreć te kości, a co!!! Kocham te nasze potffforki :loveu: Eeeeeeech.....od razu mi się przypomniały moje poprzednie Argony... Quote
Medorowa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dziękuję wszystkim :loveu: Zbiram sie w kupę, nie ma co!!!! Piątkowe wyniki były lepsze, jutro kolejne, nasączają mnie skutecznie, gdzieś tam wkradł się jakiś błąd, ponoć będę żyć, nie pozbędziecie się mnie tak szybko :P :multi::multi::multi::p Quote
AgaiTheta Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Piszę to tutaj, bo Dharma raczej tu nie zaglada, a zaglada (chyba) część boksiarzy. Pomóżcie proszę Monice, zapytajcie, którego psa opisać i notkę ze zdjęciami podeślijcie jej na maila. Ja teraz nic nie robie, sprawę Ivo ciągnę jak flaki, ledwo wczoraj rozliczenie na forum BwP zrobiłam, a dzisiaj jest jeszcze gorzej i zaraz jade ze wszystkim do lekarza, ale czuje, że czeka mnie nocka w szpitalu. Do tego co było doszła grypa żołądkowa i w tej chwili mdleje średnio co 15 min :-( Pomóżcie boksiom proszę... Quote
mm.templum Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='AgaiTheta']Piszę to tutaj, bo Dharma raczej tu nie zaglada, a zaglada (chyba) część boksiarzy. Pomóżcie proszę Monice, zapytajcie, którego psa opisać i notkę ze zdjęciami podeślijcie jej na maila. Ja teraz nic nie robie, sprawę Ivo ciągnę jak flaki, ledwo wczoraj rozliczenie na forum BwP zrobiłam, a dzisiaj jest jeszcze gorzej i zaraz jade ze wszystkim do lekarza, ale czuje, że czeka mnie nocka w szpitalu. Do tego co było doszła grypa żołądkowa i w tej chwili mdleje średnio co 15 min :-( Pomóżcie boksiom proszę... Trzymaj się i nie daj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
caroolcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 jesteśmy,staramy się, a ty odpowczywaj!!!!!! Ściskam mocno:loveu: Quote
Imbirka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Aguś trzymaj się i kuruj, zdrowie najważniejsze, trzymamy kciuki... Quote
Ziutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Hej Aga...:loveu: Nareszcie jestem u Twojej Thetki...:multi: Mizianko dla cielaczka od ciotki Ziuty ;) Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Aga trzymaj się dziewczyno i zacznij się trochę oszczędzać!! Quote
AgaiTheta Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Cześć Dziabągi :loveu: Dziękuję za zainteresowanie :* Myślę, że zmierza ku lepszemu, wczoraj po tygodniu diety cud, zjadłam już pół miseczki ryżu, ale potem, nie mogłam się powstrzymać i pożarłam śliwkę :/ .... ale jest oki, więc teraz zobaczymy jak zareaguje na kawkę ;) Głowa wprawdzie boli jak bolała, no ale może kiedyś przejdzie. Tak na spokojnie, ale zaczynam wracać, oby już się nic nie przyplątało. Dziękuję Wszystkim Ogromnie!!!!!!! i tym tutaj i tym na gg :Rose: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 no to teraz tylko tak trzymać, cieszę się ze pomału wracasz do formy:lol: Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 tylko nie zacznij szaleć teraz i odczekaj swoje, wykuruj sie biedactwo do końca! Quote
Menrzuś Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kciukasy wciąż trzymam i duchowe leki ślę....trzymaj się :razz: Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 To super, że wszystko wraca do normy:p:p Quote
Recommended Posts