Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):Aga fotek nie wstawi, bo Aga jest po pewnych zakraplanych rozmowach, na rzecz boksi oczywista! Wybaczycie? :grins::grins::grins::grins::grins: Aguś, dla boksi wszystko:lol: Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 OOOOOO losie pomocy!!!!!!!!!!!!!! Życie dzisiaj łatwe nie jest :angryy: ...ale opłaciło się, boksie dostaną masę fajnych gadżetów, tylko w sobotę jeszcze muszę przeżyć grilla a później to już tylko spotkanko w Warszawie i Pani pomoże nam w promocji strony i nauczy jak się sprzedać :cool3: Quote
caroolcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):OOOOOO losie pomocy!!!!!!!!!!!!!! Życie dzisiaj łatwe nie jest :angryy: ...ale opłaciło się, boksie dostaną masę fajnych gadżetów, tylko w sobotę jeszcze muszę przeżyć grilla a później to już tylko spotkanko w Warszawie i Pani pomoże nam w promocji strony i nauczy jak się sprzedać :cool3: ohoho - jesteś boska (i dzielna ;)). Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 ohoho ale jeszcze życie ucieka mi przez palce... robota czeka a ja umieram, cyferki na fakturach i biegają jak oszalałe :placz: Quote
pusia2405 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):ohoho ale jeszcze życie ucieka mi przez palce... robota czeka a ja umieram, cyferki na fakturach i biegają jak oszalałe :placz: Ojojoj, współczuję:evil_lol: Może więcej treningu;) Quote
caroolcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):ohoho ale jeszcze życie ucieka mi przez palce... robota czeka a ja umieram, cyferki na fakturach i biegają jak oszalałe :placz: Mi dzisiaj bardzo pomogła herbatka mietowa:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Dwie foteczki jeszcze sprzed wyjazdu: Dżemka ;) Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 caroolcia napisał(a):Mi dzisiaj bardzo pomogła herbatka mietowa:evil_lol: W takich "przypadkach" lipa z dziurawcem...:razz: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hehehe...aż jej sie fafel obsunął :lol: ....słodycz Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Pierwsze popołudnie na urlopie: Tak się ubabrałam: Coś tam jest? Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):W takich "przypadkach" lipa z dziurawcem...:razz: O kobieto, że też Ty wcześniej tego nie powiedziałaś, teraz to lecze się piffkiem, to ten dziurawiec jutro się przyda :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Danusia12 napisał(a):Hehehe...aż jej sie fafel obsunął :lol: ....słodycz Ta słodycz, tylko czemu ta słodycz śpi na moim miejscu zawsze, a ja kombinuje. Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):Ta słodycz, tylko czemu ta słodycz śpi na moim miejscu zawsze, a ja kombinuje. Mam podobny problem....i to z dwoma psami :evil_lol: No i gdzie Theta się ubabrała...no gdzie? Jakbyś zobaczyła dzisiaj Sylwę po spacerze, to włosy by Ci deba stanęły :p Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Danusia12 napisał(a):No i gdzie Theta się ubabrała...no gdzie? Jakbyś zobaczyła dzisiaj Sylwę po spacerze, to włosy by Ci deba stanęły :p Noo Theta też umie się nieźle ubabrać, tylko nie miała gdzie. Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):O kobieto, że też Ty wcześniej tego nie powiedziałaś, teraz to lecze się piffkiem, to ten dziurawiec jutro się przyda :evil_lol: Przygotuj sobie już dzisiaj:evil_lol: , musisz mieć zdrowie, jesteś potrzebna;) ... Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):Noo Theta też umie się nieźle ubabrać, tylko nie miała gdzie. Sylwie wystarczy malutka kałuża lub trochę błotka i już jak prosiak w niej ląduje....fleja jedna. Nawet przed chwilą na spacerku, znalazła jakąś kałużę na chodniku i musiała się wytaplać. A jaka szczęśliwa....od tej szczęśliwości dresy do prania :p Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
caroolcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ach to twoja kruszynka jest rozbrajająca - chodzca słodycz :loveu: Quote
AgaiTheta Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 łoooo 10 dni nie zagladaliśmy do Thetki :mad: bebe ciocie i wujaszkowie. Theta grubasińska przechodzi na diete! Wieczorem wstawie kilka fotek jeszcze urlopowych. Theta w weekend plażowała się z panciem, ale fotek nie ma, bo miałam aparat w Warszawie. Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Biedactwo na diecie - a jest taki słodziaczkowy brzusiek Quote
Menrzuś Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 AgaiTheta napisał(a):łoooo 10 dni nie zagladaliśmy do Thetki :mad: bebe ciocie i wujaszkowie. Theta grubasińska przechodzi na diete! Wieczorem wstawie kilka fotek jeszcze urlopowych. Theta w weekend plażowała się z panciem, ale fotek nie ma, bo miałam aparat w Warszawie. a ile to mamusi-Agi tu nie było? :mad: bebe mamusia :eviltong: jakaś blondynka kiedyś mi doradzała, że suni po sterylce należy dać szlaban na michę :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Aganiok napisał(a):a gdzie będą fotki z Warszawy? ;-) hmmm właśnie taki jest problem, że zapomniałam, że mam ten aparat :oops: Danusia12 napisał(a):a ile to mamusi-Agi tu nie było? :mad: bebe mamusia :eviltong: jakaś blondynka kiedyś mi doradzała, że suni po sterylce należy dać szlaban na michę :evil_lol: ech widzisz jednak te blondynki to qoooopiutkie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 AgaiTheta napisał(a):OOOOOO losie pomocy!!!!!!!!!!!!!! Życie dzisiaj łatwe nie jest :angryy: ...ale opłaciło się, boksie dostaną masę fajnych gadżetów, tylko w sobotę jeszcze muszę przeżyć grilla a później to już tylko spotkanko w Warszawie i Pani pomoże nam w promocji strony i nauczy jak się sprzedać :cool3: :multi::multi::multi: Śliczne zdjęcia:loveu: Quote
Recommended Posts