Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy jednodobową przerwę w urlopie. Jutro wesele kuzyna, musieliśmy wrócić.
No, ale słabo pracowaliśmy, bo pogodę mamy paskudną, Theta coś mi pokasłuje dzisiaj, zaraz idę jej domowe leczonko zastosować.

Posted

Jestem Jestem, wymordowana tym wypoczywaniem :diabloti:
Theta - zgon, może koło środy wyjdzie na spacer.

Fotek niezbyt wiele, bo pogoda do bani. Jutro wstawie po pracy, teraz zmykam zobaczyć jak sierotki.

Buziaki!!!!!!!!!!!

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Jestem Jestem, wymordowana tym wypoczywaniem :diabloti:
Theta - zgon, może koło środy wyjdzie na spacer.

Fotek niezbyt wiele, bo pogoda do bani. Jutro wstawie po pracy, teraz zmykam zobaczyć jak sierotki.

Buziaki!!!!!!!!!!!

Nooooo...nareszcie wróciłaś :multi: Ale Ci się pogoda na urlopik trafiła - normalnie pozazdrościć :evil_lol: Ale proszę - przyjechałaś i znowu słoneczko na niebie zaświeciło :p

Posted

No widzisz, jaka praca taka pogoda na urlop, ale sobie poradziliśmy ;)
Pierwszy tydzień spędziliśmy w Gdańsku na zakupach i rozrywkach. Drugi nad jeziorkiem ale w domku z wieloma atrakcjami, wiec poradziliśmy sobie.

Może opalenizna lekko solariowa ale jesteśmy wypoczęci i zabieramy się za sierotki, bo pracy duuużo i tutaj i w pracy.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
No widzisz, jaka praca taka pogoda na urlop, ale sobie poradziliśmy ;)
Pierwszy tydzień spędziliśmy w Gdańsku na zakupach i rozrywkach. Drugi nad jeziorkiem ale w domku z wieloma atrakcjami, wiec poradziliśmy sobie.

Może opalenizna lekko solariowa ale jesteśmy wypoczęci i zabieramy się za sierotki, bo pracy duuużo i tutaj i w pracy.

I nie wpadłaś do nas?? :obrazic: A tak się odgrażałaś :placz:
Ale i tak będę tutaj wpadał :eviltong:

Posted

No widzisz tak to jest, nie przewidzielismy, że spędzimy urlop w Gdańsku i nie miałam numerów, ani sieci :( i jak miałam się umówić :(
Poza tym mój TZ i tak był na skraju wyczerpania psychicznego po moich zakupach, jeszcze jakiś mój pomysł i mógłby popaść w jakąś traumę :diabloti:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
No widzisz tak to jest, nie przewidzielismy, że spędzimy urlop w Gdańsku i nie miałam numerów, ani sieci :( i jak miałam się umówić :(
Poza tym mój TZ i tak był na skraju wyczerpania psychicznego po moich zakupach, jeszcze jakiś mój pomysł i mógłby popaść w jakąś traumę :diabloti:

No już dobra - wybaczone :razz:
Rozumiem faceta - jakbyś jeszcze na urlopie mu o znajomych dogomaniackich mówiła, to nawet szybkie szczepienie nie zatrzymałoby wydzielania sie piany z ust :evil_lol: Współczuje TZ-owi

Posted

oj tam "współczuję", mógł lepszą pogodę załatwić na urlop, a tak Alfa, Klif, Manhattan itp...
No ale w drugim tygodniu byczyliśmy się nad jeziorem, wstawaliśmy po 11. Dłużej nie spaliśmy, bo trzebabyło sie przygotować na wyjscie krowy :evil_lol:
Theta miała zabawę niesamowitą, gadała z nią i tłumaczyła, że to nasz płot :D

Posted

AgaiTheta napisał(a):
oj tam "współczuję", mógł lepszą pogodę załatwić na urlop, a tak Alfa, Klif, Manhattan itp...
No ale w drugim tygodniu byczyliśmy się nad jeziorem, wstawaliśmy po 11. Dłużej nie spaliśmy, bo trzebabyło sie przygotować na wyjscie krowy :evil_lol:
Theta miała zabawę niesamowitą, gadała z nią i tłumaczyła, że to nasz płot :D

Mówisz tak, jakbyś nie lubiła chodzić po sklepach :evil_lol: Już prawie uwierzyłem:eviltong:
No nie....Theta poliglotka - mam nadzieję, że ją w tej rozmowie ufociłaś :loveu:

Posted

Fotek nie ma, ponieważ nie mogłam wbić się wczoraj na dogo. Dzisiaj jak wrócę z pracy postaram się szybko pokazać Wam jak moja księżna wypoczywała. Wszystkie kanapy były jej :)

A jak wściekali się z Nikodemem to dudunił cały ośrodek. Kochane dwa stworzonka :)