Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 AgaiTheta napisał(a):Ech cos nam nie wyszedł ten kontrast Theta ma focha i zamyka oczy. Ale jest lepiej bo zaczyna rozrabiać :D :evil_lol::evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Moja słodka blondi laska dzisiaj nie chciała wstawać, za wcześnie jak dla niej. Skusiła się wreszcie na bułeczkę z pasztecikiem. W weekend mój aparat wraca z wypożyczenia to będą foteczki, jak pogoda pozwoli to plenerowe. Poza tym u nas jest ok, oczka się goją, bynajmniej nie bolą. Theta kradziej skarpetek, jak już się rozbudziła i wysioosiała, to z Nikosiem wojnę miała o ubrania. Ona kradnie mu wszystko i ucieka, a on goni: "mamo ta wallatka znowu mi ukladła skalpety" Po czym mama wkracza do akcji a dziecko idzie do przedszkola w wymemłanym stroju (i po co ja to wieczorem prasuję?). Quote
Kitka20 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hahahaha jak to po co prasujesz?? żeby Thetka miała lepszy ubaw. Witaj Aguś mizianka dla Thetki Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Moja słodka blondi laska dzisiaj nie chciała wstawać, za wcześnie jak dla niej. Skusiła się wreszcie na bułeczkę z pasztecikiem. W weekend mój aparat wraca z wypożyczenia to będą foteczki, jak pogoda pozwoli to plenerowe. Poza tym u nas jest ok, oczka się goją, bynajmniej nie bolą. Theta kradziej skarpetek, jak już się rozbudziła i wysioosiała, to z Nikosiem wojnę miała o ubrania. Ona kradnie mu wszystko i ucieka, a on goni: "mamo ta wallatka znowu mi ukladła skalpety" Po czym mama wkracza do akcji a dziecko idzie do przedszkola w wymemłanym stroju (i po co ja to wieczorem prasuję?). Buhahahaaaaa:evil_lol: :evil_lol: Czekamy na fotki:p :p Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Wstawie i tutaj dla nie przeglądających pwp Theta i Fuks, nasz jednonocny tymczasowicz: Jedno co mam do powiedzenia czysta - 100% słodycz:loveu: Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pańca - no wiesz! zamist na mieekich poduchach w plastikowym wiaderku!!! jak możesz?!:diabloti: Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 pokazalam mojemu TZ wasza galeryjkę - jest zachwycony Thetką ;))) Ja z resztą niezmiennie też :loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 A dziękować dziękować, buziaki dla TZ :loveu: Theta teraz chrapie jak piła tarczowa. Byliśmy na spacerku a Nikoś odpalił już swojego jeepa na akumulator i my z Thetą 10 km biegiem za Nikosiem. Niko sobie pojeździł, a jak zadowolony, a ja z Thetą jęzorami po chodniku ciągnęłyśmy. I mam wrażenie, że mój był dłuższy :mdleje: Quote
caroolcia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 zmeczony psiak, szczesliwy psiak i milo się słucha takiego piłowania ;) Buziaki przekazałam :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):A dziękować dziękować, buziaki dla TZ :loveu: Theta teraz chrapie jak piła tarczowa. Byliśmy na spacerku a Nikoś odpalił już swojego jeepa na akumulator i my z Thetą 10 km biegiem za Nikosiem. Niko sobie pojeździł, a jak zadowolony, a ja z Thetą jęzorami po chodniku ciągnęłyśmy. I mam wrażenie, że mój był dłuższy :mdleje: Mały jogging;) Quote
AgaiTheta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Hello, fot jednak nie było po zapomnieliśmy aparatu :P ...ale w weekend smażymy poopy nad morzem, to cosik będzie na pewno. Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 AgaiTheta napisał(a):Hello, fot jednak nie było po zapomnieliśmy aparatu :P ...ale w weekend smażymy poopy nad morzem, to cosik będzie na pewno. Super:cool2:czekamy:p:p:p Quote
caroolcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 to z niecierpliwością czekamy na foteczki białych pupek (boksiowych :evil_lol: ) na piaseczku Quote
AgaiTheta Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Dzisiaj już nie, nie dam rady. Musze poszukać psiej mamci dla Sysuni i jeszcze parę spraw. Może jutro uda mi się. Theta śpi jak dętka, moja gwiazda dzisiaj na plaży nawet pana fotografa na urlopie urzekła i miała sesję :loveu: Fotki mają być za jakiś tydzień, mam dostać maila :multi: Quote
caroolcia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dzisiaj już nie, nie dam rady. Musze poszukać psiej mamci dla Sysuni i jeszcze parę spraw. Może jutro uda mi się. Theta śpi jak dętka, moja gwiazda dzisiaj na plaży nawet pana fotografa na urlopie urzekła i miała sesję :loveu: Fotki mają być za jakiś tydzień, mam dostać maila :multi: Ja się wcale nie dziwię, że urzekła ;) cemay w takim razie z niecierpliwościa na foteczki z profesjonalnej sesji ;_ Quote
Jagoda1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 AgaiTheta napisał(a): Theta śpi jak dętka, moja gwiazda dzisiaj na plaży nawet pana fotografa na urlopie urzekła i miała sesję :loveu: Fotki mają być za jakiś tydzień, mam dostać maila :multi: Super Gwiazda:lol: ... Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dzisiaj już nie, nie dam rady. Musze poszukać psiej mamci dla Sysuni i jeszcze parę spraw. Może jutro uda mi się. Theta śpi jak dętka, moja gwiazda dzisiaj na plaży nawet pana fotografa na urlopie urzekła i miała sesję :loveu: Fotki mają być za jakiś tydzień, mam dostać maila :multi: Świetnie:cool2::cool2: Quote
Recommended Posts