Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='AgaiTheta']Nie, nie rozgośćcie się. Wiecie co jest mi cholernie przykro, siedze i płacze, okazło się, że jestem nieodpowiedzialną, wysyłającą tylko na tymczasy, niedbajacą o nic. Tylko dlaczego nie mam czasu podrapać sie po dupie. Sory ale ja spadam z dogo!!!!! - mam dość :placz::mad::mad::mad:na kogo Mordulca nasłać ....kto tak gadał:mad: Quote
leemonca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 nie patrz na to co mówią głupcy!!! ważne jest to co naprawdę czynisz!!! co sprawia ci satysfakcję i sprawia, że inni (nasze psiulki) są szczęśliwsi Quote
AgaiTheta Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dobra Dobra już mi przeszło! Wzięłam się za to, podwójnie za robotę. Na jutro mieliśmy umówioną sterylkę, ale dzisiaj dzwoniła wetka, że ma jutro jakiś ważny zabieg i chyba nie da rady :( Ech już tyle czekamy :-( Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dobra Dobra już mi przeszło! Wzięłam się za to, podwójnie za robotę. Na jutro mieliśmy umówioną sterylkę, ale dzisiaj dzwoniła wetka, że ma jutro jakiś ważny zabieg i chyba nie da rady :( Ech już tyle czekamy :-( no to Wam bardzo nie zazdroszcze trzymam kciuki żeby sie jednak udało jutro ciachnąc i żbyście miały juz z głowy :shake: Quote
AgaiTheta Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dzięki!!!! Thetka teraz jak dzikus biega i skacze, wesoła jest i nawet te okropne nadziąślaki jej nie przeszkadzają w tachaniu badyli :loveu: Quote
leemonca Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 z okazji Walentynek, życzymy dużo mizianka i całusków Quote
AgaiTheta Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ojej jak fajnie, że do nas wpadliście :loveu: Dziekujemy wszystkim i my Was tu poprzytulamy i wycmokamy walentynkowo, bo nie mam subskrybcji nadal :angryy: i nic nie moge znaleźć :placz: Sterylka chyba 28 lutego, juz mam dość tego czekania, ale moja wetka ma akcje "wilk". Szczepią i chipuja wsiowe zwierzaki w terenie, bo mamy wilki w okolicy, to pilna sprawa, wiec my czekamy! Quote
Jagoda1 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Walentynkowe mizianka dla Thety, dla Ciebie buziaczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 AgaiTheta napisał(a):Ojej jak fajnie, że do nas wpadliście :loveu: Dziekujemy wszystkim i my Was tu poprzytulamy i wycmokamy walentynkowo, bo nie mam subskrybcji nadal :angryy: i nic nie moge znaleźć :placz: Sterylka chyba 28 lutego, juz mam dość tego czekania, ale moja wetka ma akcje "wilk". Szczepią i chipuja wsiowe zwierzaki w terenie, bo mamy wilki w okolicy, to pilna sprawa, wiec my czekamy! Wystarczy wejść w swój profil (na klikając na avatarka) i masz dwie opcje: 1. pokaż wszystkie posty napisane przez... 2. Pokaż wszystkie wątki zalożone przez ... Łatwo mozna wszystko znależć. Pozdrawiamy:buzi: Quote
AgaiTheta Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dziękuję wszystkim za wizytę u nas :loveu: Walentynkowe mniłostki dla Was kochani! Quote
AgaiTheta Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='dbsst']no to my czekamy z Wami :cool3: jej Dominiczko własnie dostrzgłam że Twój bannerek odnosi do bloga, a tam nic sie nie dzieje, cioteczki założyły stronke www.bokserywpotrzebie.pl i ja zaprzestałam prowadzenia bloga, tam trudno cos uporządkować, a taki cudny bannerek. Kliknęłam, bo chciałam do Szpileczki wstąpić, a nie mam subskrybcji i nic nie moge znaleźć :placz: mam łezkę, jakaś beksa się zrobiłam :eviltong: Quote
AgaiTheta Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Zerknijcie do nowego faflaka z Elblaga na dogo :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45152 Quote
AgaiTheta Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Hejka witamy, Jak tam pasibrzuchy? Ja zjadłam dwa bączki! Quote
Jagoda1 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pasibrzuszki zjadły wszystkie pączuszki:evil_lol: Quote
Recommended Posts