niki_ill Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 I od nas spoznione zyczenia urodzinowe, oraz szybkiego powrotu do zdrowka!!!:razz: Bedzie dobrze:razz: Pozdrowionka Quote
Aganiok Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Aga trzymamy kciuki, żeby było wszystko dobrze! Quote
AgaiTheta Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Okazało się, że zaczyna sie zapalenie. Theta dostała antybiotyk i za dwa tygodnie trzeba operować. Mamy być w stałym kontakcie, wet bedzie chyba po pracy zajeżdżał do nas, jak za 4 dni nie przestanie krwawić to dostanie jakis ostrzejszy hormon. Co ja mam robić, Thetka chora Chester w schronisku to wszystko jest do dupy a ja beznadziejna nic nie umiem załatwić........... :-( Quote
a_ga.isk Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nie martw sie, bedzie dobrze :calus: Wiem ze moze nie wiele dadza Ci te slowa ale trzeba wierzyc... Ja tez nie dawno przezywalam ataki paniki a teraz wszystko sie ulozylo... Trzymaj sie :calus: Quote
Franca81 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Aguś nie martw się. U nas też było źle ale daliśmy radę więc i wy również dacie. Trzymamy kciuki za Was!! Quote
Bodziulka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Trzymajcie się mocno i cieplutko!! :thumbs: Musi być dobrze, bo źle nie może być ;) Quote
Rybc!a Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Chesterek już u Agnieszki! Spóźnione życzonka: 1000000 LATKÓW! Quote
AgaiTheta Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Witajcie, Oj działo sie u nas działo :loveu: W czwartek zabraliśmy Chestera. Pierwsze co musieliśmy wykąpać śmierdziuszka. Theta asystowała szczęśliwa, że nie na nią padło. Potem mizianki i zabawa. Theta miała focha strasznego, że jej się jakiś smrodek po pokoju panoszy i rozwala pochowane do wiadereczka zabawki. Chester był zmęczony pospał troszkę, troszke się pobawił, troszkę pojadł i dzień zleciał. Calutką noc spał grzecznie na posłaniu, aż mi było go szkoda. Kto to słyszał, boksio na podłodze! No ale nie chciałam go stresować, niech robi co chce. Rano wgramolił sie na mizianki do łóżka :loveu: Potem śniadanko i ziuuum do lasu na spacerek. Zajadamy ucho :multi: Na TZowych nogach z Nikosiem :loveu: Quote
AgaiTheta Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Po spacerku było głębokie spanie, takie pierwsze od wyjścia ze schroniska, z chrapaniem i chrząkaniem. Później troszkę zabawy i takie tam mizianki :loveu: .........no ale trzeba pomyśleć o szukaniu domku :-( Byłam umówiona na sobotę na kilka spotkań z potencjalnymi domkami. Wybrałam domek, który po pierwszej rozmowie telefonicznej chciałam od razu odrzucić. No, ale mówie nie, trzeba spotkac się osobiście. Byłam umówiona na 13 na telefon, ale przyszła pani już o 11 była u nas z koleżanką. Chesterek został wycmokany, wygłaskany, zabrany na krótki spacerek. Wieczorkiem byłyśmy umówione na wizytę w domu. No i Chesterek już tam został...... :placz: Na szczęście będziemy spacerować razem w weekendy. Uwieżcie mi, to nie dla mnie, nawet teraz lecą łzy. Tak bardzo chciałabym by on został u nas :placz: Mam jeszcze kilka kołderkowych fotek z ostatniej nocki. Wstawie wieczorem. Quote
Aganiok Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :Rose: :Rose: :Rose: Aguś - za Wielkie Serce Quote
simbik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Śliczne fotencje :loveu: kontrastujących boksi. Theta to chyba od niego tą łatkę pożyczyła ;) . No i gratulacje za znalezienie domku dla sierotki :calus: ... a jak bolą takie rozstania to dobrze wiem. Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 A widzicie mam jeszcze kilka fotek przecież do pokazania, jeszcze z Chesterkiem, postaram się wieczorem wstawić. Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No wiesz, ukrywasz tyle czasu przed nami takie foteczki?:cool3: Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 sie mi zapomniało :oops: i pokaże Wam mojego małego Tabalugę z balu w przedszkolu :loveu: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hehehe, ty sobie jeszcze przypomnij czy czegoś tam jeszcze nie masz:cool3::evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witam:multi: Thetunia śliczna ach te białaski:loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Imbir1 napisał(a):hehehe, ty sobie jeszcze przypomnij czy czegoś tam jeszcze nie masz:cool3::evil_lol: No, właśnie! Quote
bonita Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A ja zgubiłam Waszą galerię:p i dopiero dziś ją odnalazłam:multi: Theta patrzy z lekką zazdrochą:cool3: :evil_lol: Ale fajnie razem wyglądają:loveu: Pozdrowionka Quote
Recommended Posts