Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam sił opisywac od nowa, wstawię co pisałam do Franci na gg:

Wracałam z nią ze sklepu przez uliczkę domków a ciemno było i nagle dwa kaukazy huknęły do bramki. Jeden tak walnął że dziura się w płocie zrobiła i ciabas thetę a bok, ja panika, zaczęłam mordę drzeć i go reklamówką z kurczakiem łubudu, złapał mnie za nogę, ale wystraszył się, odszedł. Stał jak wryty i warczał, nie wiedziałam co robić :( zadzwoniłam do Doroty z FB, kazała po policję dzwonić, zadzwoniłam do Marcina kazał na policję. Zadzwoniłam ale akurat patrol wjeżdżał na uliczkę, pomogli mi, jeden wziął Thetę do busa a z drugim poszłam tam, zapytać czy psy szczepione. Wszystko ok porządna rodzina, psy szczepione. Pani przerażona bo płot miał zabezpieczenia. chyba ktoś szykował się na włamanie. Pogadaliśmy wzięłam numer i z Thetką do weta (policyjnym wozem :D ) Wszystko ok, ma dwie dziurki po zębach ale takie powierzchowne. Troszkę opuchnięte bo uderzenie było silne, ale ok wszystko. Troszkę była przerażona i z nią siedziałam, sobie rozmawiałyśmy :) ale bohaterka moja, gotowała się jak wilk i jeszcze zza nóg moich furkała, dzielna sunia :)

Teraz wracam do niej, będziemy tulić się i spać :)

Buziaki Kochani i dzieki za zainteresowanie :)

Posted

Thetunia smutaśna jest :(

Została dzisiaj w domku z Marcinem, żeby smutno jej nie było.
Patrzy oczkami i pyta, czemu ją udziabał ten bebe pies.
Dzisiaj pojedziemy jeszcze do wetki tak dla zdrowotności :)

Posted

[quote name='AgaiTheta']
Daj pancia smaczka ;)

...no daj...

co do smaczków niedawno mojemu dziadkowi też smakowały, hihihi
zostawiłam na stole i łakomczuch złapał, jak przyszłam to właśnie przeżuwał a ja mało nie pękłam ze śmiechu :evil_lol: :lol: