AgaiTheta Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Nie mam sił opisywac od nowa, wstawię co pisałam do Franci na gg: Wracałam z nią ze sklepu przez uliczkę domków a ciemno było i nagle dwa kaukazy huknęły do bramki. Jeden tak walnął że dziura się w płocie zrobiła i ciabas thetę a bok, ja panika, zaczęłam mordę drzeć i go reklamówką z kurczakiem łubudu, złapał mnie za nogę, ale wystraszył się, odszedł. Stał jak wryty i warczał, nie wiedziałam co robić :( zadzwoniłam do Doroty z FB, kazała po policję dzwonić, zadzwoniłam do Marcina kazał na policję. Zadzwoniłam ale akurat patrol wjeżdżał na uliczkę, pomogli mi, jeden wziął Thetę do busa a z drugim poszłam tam, zapytać czy psy szczepione. Wszystko ok porządna rodzina, psy szczepione. Pani przerażona bo płot miał zabezpieczenia. chyba ktoś szykował się na włamanie. Pogadaliśmy wzięłam numer i z Thetką do weta (policyjnym wozem :D ) Wszystko ok, ma dwie dziurki po zębach ale takie powierzchowne. Troszkę opuchnięte bo uderzenie było silne, ale ok wszystko. Troszkę była przerażona i z nią siedziałam, sobie rozmawiałyśmy :) ale bohaterka moja, gotowała się jak wilk i jeszcze zza nóg moich furkała, dzielna sunia :) Teraz wracam do niej, będziemy tulić się i spać :) Buziaki Kochani i dzieki za zainteresowanie :) Quote
AgaiTheta Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Thetunia smutaśna jest :( Została dzisiaj w domku z Marcinem, żeby smutno jej nie było. Patrzy oczkami i pyta, czemu ją udziabał ten bebe pies. Dzisiaj pojedziemy jeszcze do wetki tak dla zdrowotności :) Quote
Aganiok Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ojej....nie zazdroszczę sytuacji. Dobrze, że tylko tak się wszystko skończyło. Trzymajcie się cieplutko. Quote
Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 biedna Thetka, żeby tylko jej jakiś uraz nie został po takim "spotkaniu" Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 dobrze, że się tylko tak skończyło :shake:, miałyście szczęście, mogło być gorzej :shake: :shake: buziaczki dla Thetki - Bohaterki Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Proszę wycałować Thetunię ode mnie i Avantiego! Quote
AgaiTheta Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Dziękujemy, wycmokam już za 45 min :loveu: Quote
szmaja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Bida... Współczuję Wam, na pewno byłaś przerażona... Wycmokaj kochaną! Quote
AgaiTheta Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Theta wycmokana!!! Trzyma się kobita :loveu: Zaraz foteczki będą nowe :P Quote
AgaiTheta Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Moje łobuzy eee bawimy się! Takie mam galiferki :P Daj pancia smaczka ;) ...no daj... oooooo:multi: Quote
AgaiTheta Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 A teraz śpimy... ejjj mamcia ja tu śpie :mad: Quote
Bodziulka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='AgaiTheta']A teraz śpimy... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no tylko schrupać fafelnicę :evil_lol: Quote
Aganiok Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 super foteczki a najfajniejszą z Nikosiem :-) powinnaś wywołać i oprawić :p :loveu: Quote
Aganiok Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='AgaiTheta'] Daj pancia smaczka ;) ...no daj... co do smaczków niedawno mojemu dziadkowi też smakowały, hihihi zostawiłam na stole i łakomczuch złapał, jak przyszłam to właśnie przeżuwał a ja mało nie pękłam ze śmiechu :evil_lol: :lol: Quote
Rybc!a Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Cudo w malinkach ! Tylko by schrupać taką niunię ! Oj, chciałabym ją tak wymiziać, chciałabym... Quote
Rybc!a Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nie wiem, czy wam się spodoba, cioteczki, ale ja dopiero początkuję w tej branży, także jakby co kiedyś zrobię ładniejszy. Quote
Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Thetunia cuuuuuuuudna:loveu:, przesyłamy buziolka w ten słodki ryjek:loveu::lol: Quote
Franca81 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Fajnie Theta wygląda w pantalonach.:biggrina: Ale nic nie przebije piczarki :loveu: Quote
Medorowa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Współczuję tej przygody z kaukazami:shake: :shake: Ależ ona rozkoszna:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts