Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgaiTheta']nie dam!!!! to jest D.E.M.O.L.K.A!!!!!!

Po powrocie z pracy 2 godziny doprowadzam chatkę do ładu.
Wchodzi glizda na stół, przechodzi po suszarce do prania (jakim cudem nie spada - nie wiem) i siedzi na parapecie. Zerwała firankę z takim małym szczególikiem, że razem z karniszem :/Buhahahahahahahahaha:roflt:

:ices_bla: Przepraszam!

Nie dobra Tajra:nono::evil_lol:

Ojjj to się porobilo.......Kronos też mi wszystko demolował....nie bede wymieniała....ale oryginalne miał pomysły:cool1:
Wyrośnie z tego;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciałuje ciałuje, ino za to nosa mam obgryzionego :)

Dzisiaj byliśmy na zakupach, zakupiliśmy nową obrożę i smyczkę. Ja chciałam taką różową z cyrkoniami ale Nikoś powiedział, że wiocha :oops:
Kupiliśmy czerwoną, Thetki różowa obróżka jest jeszcze za duża, poza tym sama nie wiem czy ona, ta dana siksa ją przyodzieje. Kosiana jest...

Posted

[quote name='Menrzuś']Trudno, żeby po kobiecemu :eviltong: Przecież to facet, a normalny facet nie zdzierży połączenia różu z cyrkoniami :evil_lol:

:placz::placz::placz:musiałeś Mi tak dopiec .... wiem jak by było u mnie w domu :evil_lol:a zresztą ....... (też bym nie zdzierzyła:evil_lol::evil_lol:)

Posted

hehehe :loveu: znam to, znam to :evil_lol: mojego mena też swego czasu starałam się namówić na róż dla piesów, po pertraktacjach z bólem serca zgodził się na czerwony. a teraz jest mi dźwięczny, że go przekonałam bo mały pręgus wygląda cudnie w czerwonym ( ps. też z cyrkoniami :diabloti: )

• 2 weeks later...