lewkonia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Aga... to niemożliwe... molosy żyją krócej niż inne psy, ale siedem lat?????? Tul do siebie Lunę, ona na pewno też cierpi. Quote
kwiatek82 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Zerkałam czasem na Wasz wątek bardzo mi przykro (*) biegaj Mała szczesliwa za Teczowym Mostem... Quote
Agga Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Była z nami tak krótko... od 29 kwietnia 2001 do 21 sierpnia 2008 Zawsze jest dla nas za krótko:-( Ja mówiłam i mówię tak samo. Przecież to członek rodziny:-( Theta[`] Quote
AgaiTheta Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Theta to była czysta, niczym nieskalana miłość... Ludzie tak nie potrafią... Niektóre wydarzenia odciskają się w nas tak głęboko, że stają się bardziej doniosłe dopiero długi czas później. Takie chwile jątrzą przeszłość, a przez to są zawsze obecne w naszych wciąż bijących sercach. Niektórych wydarzeń się nie wspomina, lecz przeżywa je od nowa. KOCHAM CIĘ KLUSECZKO MOJA! Quote
AgaiTheta Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 dwa tygodnie... śpij spokojnie mój największy skarbie Quote
Wyjątek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Boże, nie miałam pojęcia.... Tak mi przykro..... [CENTER]Theta ['] [/CENTER] Quote
AgaiTheta Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Thetuniu dzisiaj poszła tam do Ciebie Sarunia Aganiok, pokaż jej wszystko, zajmij się nią i bardzo bardzo bardzo Cie proszę, wstawcie się tam za Nikolaskiem, on dzisiaj sie źle czuł, ale niech on zostanie jeszcze z Markiem, bo sama wiesz, że oni muszą być razem... Quote
Aganiok Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aguś one na pewno obie już sobie biegają po zielonych łąkach, zdrowe i szczęśliwe. Wierzę w to tak samo jak w to, że kiedyś się z nimi spotkamy. I znowu przytulimy. Quote
lewkonia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Theta:shake: jak ten czas płynie................ Quote
AgaiTheta Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Czwarty czwartek bez niej... Niby życie sie toczy, ale bardzo często zatrzymuje się mi na chwile, siedzę czesto u niej, mówią, że za często, niech sobie mówią... Quote
mm.templum Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 AgaiTheta napisał(a):Czwarty czwartek bez niej... Niby życie sie toczy, ale bardzo często zatrzymuje się mi na chwile, siedzę czesto u niej, mówią, że za często, niech sobie mówią... http://img295.imageshack.us/img295/4340/thetabiaoczarnaib7.jpg Niech sobie mówią................................... Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Aga.... my nadal jeździmy do Harleya ....a minęły już 4 lata :-( Quote
AgaiTheta Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Vuko to nasz tymczasowicz, takie moje małe szczęście... To jest cud, miód, orzeszki też jeszcze ma. Nieumiałek taki, ale popracujemy. W schronisku był od 17 lipca, oddany przez właścicieli razem z książeczką, tylko, że poza jednym wpisem z lat szczenięcych w książeczce nie ma nic więcej. Żadnych szczepień, żadnych wizyt u weta.... Powód oddania: nieznany, ale sądzę, że debilizm nabyty.... Roboczą nazwę miał Cult, ale w książeczce miał Max, ale Max być nie może, ale Cult też nie, ponieważ Nikosiowi za nic nie wychodzi Cult a Clut.... a Clut to ja wołać nie będę Cult/Max zatem od dzisiaj nazywa się Vuko Dlatego, że piłki nie wypuszczę z paszczy Śliczny Pan Quote
AgaiTheta Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Zabawny Rozkoszny Chudzieńki... Uszko Quote
Aganiok Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 och Aguś jaki piękny rudasek :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nareszcie samczyk u Ciebie w domu :multi::evil_lol: Elegancki gość ;) Quote
AgaiTheta Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 nooo jajcarz, ale wytniemy :) Ale to nie pierwszy przecież, bo był już Chester i Fux, no ale króciutko byli. Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 AgaiTheta napisał(a):nooo jajcarz, ale wytniemy :) Ale to nie pierwszy przecież, bo był już Chester i Fux, no ale króciutko byli. To daaaaawno było I jeszcze diabolicznie sie smieje :eviltong::shake: Quote
izabela.szczepaniak Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 O :crazyeye: Aguś co ja widzę faflunek:loveu: Całuski dla wszystkich i wasze zdrowie :chlup: Quote
Alicja Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 :loveu::loveu:cudne żółteczko :loveu:i koffa piłki :loveu: Quote
Alicja Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='AgaiTheta']ciiiicho bo śpi.... to ucałuj .....:loveu: Quote
Recommended Posts