AgaiTheta Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Tak, Theta mimo lekow prawie sie nie wybudza, jest obojętna, sika co przysnie. Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Aga! A czy Księżniczka oprócz Eltroxinu dostaje jakieś leki nasercowe? Avanti bierze dodatkowo Enarenal i Mononit. Wet nam tłumaczył, że niedoczynność tarczycy powoduje uszkodzenie nerek, co prowadzi do nadciśnienia. W takich przypadkach nie leczy się nerek, tylko serce. Avanti też na początku posikiwał, po pewnym czasie żażywania tabletek to ustało. I druga sprawa: może Theta ma za małą dawkę Eltroxinu? Przecież niedoczynność powoduje ospałość... Jeżeli dawka jest źle dobrana, to może dlatego jest taka nieaktywna? Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='AgaiTheta']Tak, Theta mimo lekow prawie sie nie wybudza, jest obojętna, sika co przysnie.[FONT=Century Gothic]Jejku..........Thetunia kochanie trzymam za ciebie:loveu: Zdrowiej szybciutko bo Pańcia bardzo sie martwi:roll:[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Oj... niestety nie wiem jak choćby doradzić :-( Trzymam kciuki że będzie lepiej, musi być lepiej !!!! Quote
bigos Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 trzymajcie się cieplutko:calus::buzi: trzymam kciuki zeby wszytsko w końcu sie dobrze ułozyło Quote
izabela.szczepaniak Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Hej Aga co się dzieje ????:roll: Wiem że masz mase zajęć ale mój boże odezwij się !!!!! PROSZĘ !!!!!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Z Thetą było juz lepiej, odstawilismy co prawda leki na tarczyce, bo z nerkami znowu dzieje sie cos niedobrego. Tydzień było lepiej, spała wprawdzie, ale nie sikała, od trzech nocy znowu nas zalewa. Ja siedze nad papierami od czwartku, prawie 24 godz na dobe i jestem chora. To tyle u nas :( Quote
Franca81 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Trzymajcie się dziewczyny !!!! :mad: Obie zdrowieć szybciorem. Tyle osób trzyma kciuki i wspiera dobrym słowem. :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Aga dzięki że się odezwałaś wracaj do zdrówka bo Cię Nikoś i Thetunia potrzebują Jestem z tobą......:buzi: Quote
AgaiTheta Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Raz lepiej u nas raz gorzej, teraz akurat jest gorzej, czekamy na wetke, zaraz Theta bedzie miała kroplówkę, bo traci temperature. Radzimy sobie jak umiemy, życie... Kilka dni była u nas Kamusia, wybraliśmy się nad morze Kto kogo prowadzi? Pani chodź szybciej... Plusku Plusku... Quote
Aganiok Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Super foteczki, dziewczyny miały rozrywkę nad wodą. A jak się Theta czuje? Dostała kroplówkę? Quote
AgaiTheta Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Nacieszyłem oczy ... ;) Dziękuję Skarbie :* Quote
AgaiTheta Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Aganiok napisał(a):Super foteczki, dziewczyny miały rozrywkę nad wodą. A jak się Theta czuje? Dostała kroplówkę? Theta śpi Aguś. Jedynie ja jakos ja moge rozbudzić, ale generalnie jest ciezko. Będziemy chyba jechać do Warszawy z nią, na badania. Quote
Menrzuś Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 AgaiTheta napisał(a):Dziękuję Skarbie :* Zaraz tam........tylko Jablonex ;) Szykuję spontana, ale nie wiem czy zdążę :roll: Quote
Menrzuś Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ale za co? Za spontana, czy życzenia? :razz: Jeszcze raz....:tort::BIG::beerchug: Quote
izabela.szczepaniak Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Witam Super foteczki :p kochane faflunie:loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 :D http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10090699#post10090699 Quote
Recommended Posts