Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga! A czy Księżniczka oprócz Eltroxinu dostaje jakieś leki nasercowe? Avanti bierze dodatkowo Enarenal i Mononit. Wet nam tłumaczył, że niedoczynność tarczycy powoduje uszkodzenie nerek, co prowadzi do nadciśnienia. W takich przypadkach nie leczy się nerek, tylko serce. Avanti też na początku posikiwał, po pewnym czasie żażywania tabletek to ustało.
I druga sprawa: może Theta ma za małą dawkę Eltroxinu? Przecież niedoczynność powoduje ospałość... Jeżeli dawka jest źle dobrana, to może dlatego jest taka nieaktywna?

Posted

[quote name='AgaiTheta']Tak, Theta mimo lekow prawie sie nie wybudza, jest obojętna, sika co przysnie.[FONT=Century Gothic]Jejku..........Thetunia kochanie trzymam za ciebie:loveu: Zdrowiej szybciutko bo Pańcia bardzo sie martwi:roll:[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Z Thetą było juz lepiej, odstawilismy co prawda leki na tarczyce, bo z nerkami znowu dzieje sie cos niedobrego. Tydzień było lepiej, spała wprawdzie, ale nie sikała, od trzech nocy znowu nas zalewa.
Ja siedze nad papierami od czwartku, prawie 24 godz na dobe i jestem chora.
To tyle u nas :(

• 3 weeks later...
Posted

Raz lepiej u nas raz gorzej, teraz akurat jest gorzej, czekamy na wetke, zaraz Theta bedzie miała kroplówkę, bo traci temperature.

Radzimy sobie jak umiemy, życie...

Kilka dni była u nas Kamusia, wybraliśmy się nad morze
Kto kogo prowadzi?

Pani chodź szybciej...

Plusku Plusku...

Posted

Aganiok napisał(a):
Super foteczki, dziewczyny miały rozrywkę nad wodą. A jak się Theta czuje? Dostała kroplówkę?

Theta śpi Aguś. Jedynie ja jakos ja moge rozbudzić, ale generalnie jest ciezko. Będziemy chyba jechać do Warszawy z nią, na badania.