Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Danusia12 napisał(a):
Jeszcze jedna miłośniczka różu :evil_lol: Co się Wam tak ten kolor podoba, co? :loveu:

bo blondynki już tak mają:p:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
bo blondynki już tak mają:p:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

Ale nie wszystkie, bo niektóre są fałszywe...... farbowane :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
ja jestem prawdziwa:p:p:p:eviltong:;)

taaaaaak? :cool3:

AgaiTheta napisał(a):
i ja też, lekko dokolorowywana dla lepszego efektu :eviltong:

.....żeby zwalało z nóg....rozumiem :eviltong:
Pasujesz idealnie do Thety :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Droga AgaiTheto albo Ago i Theto :)
Dziękuję bardzo za maczanie palców w ściągnięcie Baltazarka do Swarzędza. To bardzo fajne, że wszyscy tak kochacie psiaki. Baltazar jest super, taki przytulak ale wcale nie głuptak. Z dnia na dzień tyle radości w domu :loveu:
Dzięki.

Posted

Długaśne Rude Futro napisał(a):
Droga AgaiTheto albo Ago i Theto :)
Dziękuję bardzo za maczanie palców w ściągnięcie Baltazarka do Swarzędza. To bardzo fajne, że wszyscy tak kochacie psiaki. Baltazar jest super, taki przytulak ale wcale nie głuptak. Z dnia na dzień tyle radości w domu :loveu:
Dzięki.

Oj ależ nie ma za co. Cała przyjemność po mojej stronie :)
Skoro Marek powiedział, że jesteście godni zaufania to stanełam za Wami całą szerokością moich pleców ;)
Zagladam tam do Was codziennie :)
Cudowny dom się trafił Baltazarkowi.
Powodzenia!
Dziękuję za Serducho!!!

Posted

Jak patrzę na te boksie foty, to coraz bardziej miękne w stronę tej rasy;)

A z uwagi na to, że mój TZ jest od zawsze fanem bokserów, to nie wiem co z tego wyjdzie:roll:...

Może nie w ciągu roku, ale...ech, żeby mieć lepsze warunki mieszkaniowe i oczywiście finansowe:cool3:, to coś czuję, że zamieszkałoby ze mną niezłe stadko:lol:.

Posted

Witajcie serdecznie :*

Poszukuje organizacji zajmującej się ofiarami boksiowego molestowania. Potrzebuje pomocy :loveu:

Zobaczcie jak moja Klusia ostatnio śpi. Chyba czuje, że pancia mega smutas jest i że troszkę ją przytulić trzeba :loveu:

zasypiamy:

śpimy:

Śpimy cd...

Posted

[quote name='AgaiTheta']Witajcie serdecznie :*

Poszukuje organizacji zajmującej się ofiarami boksiowego molestowania. Potrzebuje pomocy :loveu:

Zobaczcie jak moja Klusia ostatnio śpi. Chyba czuje, że pancia mega smutas jest i że troszkę ją przytulić trzeba :loveu:

http://img206.imageshack.us/img206/1153/010907003gl3.jpg

tak Argon codziennie rano budzi mnie na spacerek :lol: położy pyszczycho na twarz i czeka, aż brak tlenu obudzi mnie :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Hejka :loveu:
Pancia dzisiaj jakaś weselsza to wstawi kilka Thetków

Nowe spanko dzisiaj dotarło. Takie samo Limka dostała w prezencie.

Theta śpi jak naleśnik :loveu:

troszkę dużawe, ale co tam :loveu:

i buziaczek

Posted

NO Królewna pełną parą!:loveu:
Na takim łożu.. to będzie tylko spać i spać....a jak będzie jej smutno samej to i pewnie Agucha sie do niej zmieści na chwilkę :diabloti:;)