Imbirka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Jeszcze jedna miłośniczka różu :evil_lol: Co się Wam tak ten kolor podoba, co? :loveu: bo blondynki już tak mają:p:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Imbir1 napisał(a):bo blondynki już tak mają:p:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Ale nie wszystkie, bo niektóre są fałszywe...... farbowane :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ja jestem prawdziwa:p:p:p:eviltong:;) Quote
AgaiTheta Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Imbir1 napisał(a):ja jestem prawdziwa:p:p:p:eviltong:;) i ja też, lekko dokolorowywana dla lepszego efektu :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Imbir1 napisał(a):ja jestem prawdziwa:p:p:p:eviltong:;) taaaaaak? :cool3: AgaiTheta napisał(a):i ja też, lekko dokolorowywana dla lepszego efektu :eviltong: .....żeby zwalało z nóg....rozumiem :eviltong: Pasujesz idealnie do Thety :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ale fotka!!!!! faktycznie narada wojenna :roflt: http://img211.imageshack.us/img211/8311/hpim0802500x500xo0.jpg Quote
Długaśne Rude Futro Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Droga AgaiTheto albo Ago i Theto :) Dziękuję bardzo za maczanie palców w ściągnięcie Baltazarka do Swarzędza. To bardzo fajne, że wszyscy tak kochacie psiaki. Baltazar jest super, taki przytulak ale wcale nie głuptak. Z dnia na dzień tyle radości w domu :loveu: Dzięki. Quote
AgaiTheta Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Długaśne Rude Futro napisał(a):Droga AgaiTheto albo Ago i Theto :) Dziękuję bardzo za maczanie palców w ściągnięcie Baltazarka do Swarzędza. To bardzo fajne, że wszyscy tak kochacie psiaki. Baltazar jest super, taki przytulak ale wcale nie głuptak. Z dnia na dzień tyle radości w domu :loveu: Dzięki. Oj ależ nie ma za co. Cała przyjemność po mojej stronie :) Skoro Marek powiedział, że jesteście godni zaufania to stanełam za Wami całą szerokością moich pleców ;) Zagladam tam do Was codziennie :) Cudowny dom się trafił Baltazarkowi. Powodzenia! Dziękuję za Serducho!!! Quote
pusia2405 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jak patrzę na te boksie foty, to coraz bardziej miękne w stronę tej rasy;) A z uwagi na to, że mój TZ jest od zawsze fanem bokserów, to nie wiem co z tego wyjdzie:roll:... Może nie w ciągu roku, ale...ech, żeby mieć lepsze warunki mieszkaniowe i oczywiście finansowe:cool3:, to coś czuję, że zamieszkałoby ze mną niezłe stadko:lol:. Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć kobieto o złotym serduchu;);) Quote
AgaiTheta Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Witajcie serdecznie :* Poszukuje organizacji zajmującej się ofiarami boksiowego molestowania. Potrzebuje pomocy :loveu: Zobaczcie jak moja Klusia ostatnio śpi. Chyba czuje, że pancia mega smutas jest i że troszkę ją przytulić trzeba :loveu: zasypiamy: śpimy: Śpimy cd... Quote
Imbirka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ktoś tu kogoś z miłości chce udusić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='AgaiTheta']Witajcie serdecznie :* Poszukuje organizacji zajmującej się ofiarami boksiowego molestowania. Potrzebuje pomocy :loveu: Zobaczcie jak moja Klusia ostatnio śpi. Chyba czuje, że pancia mega smutas jest i że troszkę ją przytulić trzeba :loveu: http://img206.imageshack.us/img206/1153/010907003gl3.jpg tak Argon codziennie rano budzi mnie na spacerek :lol: położy pyszczycho na twarz i czeka, aż brak tlenu obudzi mnie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 o rany jakie tulaski :loveu: shcrupałabym, to thetkowe ciałko - jaka kochana Quote
olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ja nie mam tak fajnie :placz: mnie budzi takie puuuuuuuuuut i smród a na poduszce koło mego nosa mam Antosiowy zadeczek:diabloti: Quote
pusia2405 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 A ja muszę budzić swojego jegomościa, bo przecież pod kołderką lepiej, niż na spacerku o wczesnym poranku:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Hejka :loveu: Pancia dzisiaj jakaś weselsza to wstawi kilka Thetków Nowe spanko dzisiaj dotarło. Takie samo Limka dostała w prezencie. Theta śpi jak naleśnik :loveu: troszkę dużawe, ale co tam :loveu: i buziaczek Quote
Menrzuś Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Boszszsz.....ależ Thetka ma luksusy :p .... nie wiem czy moje bestie by doceniły je. Nareszcie Aga w lepszym humorku - idzie na lepsze :multi: Quote
Rymonka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 NO Królewna pełną parą!:loveu: Na takim łożu.. to będzie tylko spać i spać....a jak będzie jej smutno samej to i pewnie Agucha sie do niej zmieści na chwilkę :diabloti:;) Quote
Aganiok Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ale Thetula ma super posłanko :multi: Aga cieszę się, że humor wraca ;) Quote
pusia2405 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ło matko, ale łoże. Tylko samej spać to chyba smutno...:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 No pancia czasem tam rzuci boody spoko :loveu: Quote
AgaiTheta Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Danusia12']Nareszcie Aga w lepszym humorku - idzie na lepsze :multi:[/quote] Idzie Idzie, nie ma to jak znaleźć metoda na głoda :D Quote
Recommended Posts