Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wracajcie obie szybko do zdrówka:calus::calus: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 AgaiTheta napisał(a):Ech sobotnie wyprawa nam daje się we znaki, teraz i Theta chora :placz: Jutro kolejne badania, czy to nerki czy (oby) tylko pęcherz. Siusia aniołek dużo i widać że boli ją :( Ja mam zapalenie rogówki, kurna olek, ale walczymy ze świństwami! Napewno pęcherz przeziębiła - bądź dobrej myśli. A Ty też zacznij o siebie bardziej dbać. Kropelki, okularki.....i więcej snu. Więcej snu i mniej kompa. Powodzenia - trzymam za Was kciukasy :loveu: Quote
Franca81 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witamy i o zdrówko pytamy. :cool3: Aga wracaj do zdrowia, no i Thetunia też. :loveu: Quote
apple Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Oj trochę nas nie było a tu takie rzeczy się dzieją. Ucałowania dla Thetuni:loveu::loveu::loveu: i dla ciebie oczywiście! :loveu::loveu::loveu:Wracajcie szybko do zdrowia bo my lubimy uśmiechnieta Thetunię!!! Dajcie znać jak tam u veta było - co to w końcu za cholerstwo się przyplątało - czekamy! Quote
AgaiTheta Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 siuśki się badają, będzie wiadomo więcej wieczorkiem. Dzisiaj kluseczka lepiej spała, pookrywałam ją wkoło, by poopeczka nie zmarzła. Zobaczymy... Quote
apple Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 AgaiTheta napisał(a):siuśki się badają, będzie wiadomo więcej wieczorkiem. Dzisiaj kluseczka lepiej spała, pookrywałam ją wkoło, by poopeczka nie zmarzła. Zobaczymy... Łooo! Koffana Pańcia!:loveu::loveu::loveu: To my wpadniemy wieczorkiem zobaczyć co tam! na razie całujemy moćno! Quote
Franca81 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 A kuku. Co u Thetuni? Bo nie wiem czy mi posty pozjadalo czy ostatnio cos ciszej. A u mnie juz 1 Maja na zegarku (tzn w kalendarzu na kompie). Quote
Medorowa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wszystkiego najlepszego Agunia:multi::multi::multi: Życzę Ci dużo siły do dalszej pomocy boksiom:loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Dziękuję serdecznie, kurka ostatnie dzieścia mi dzisiaj pykło :D następne to już dzieści :cool1: Quote
Jagoda1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Niech Cię spotyka w życiu wszystko co najlepsze, najpiękniejsze. Niech dopisuje Ci zdrowie, niech lgną do Ciebie pieniądze, niech omijają Cię troski i kłopoty.:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ragazza Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No proszę,koleżanka ma dziś urodzinki!!!Dużo zdrówka,nadal tak wielkiego serducha,szczęścia,szczęścia,szczęścia!!!! Quote
Kitka20 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wszystkiego naj naj najlepszego w tym wspaniałym dniu życzę ja Iwona i moja cudna Tequila Quote
AgaiTheta Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dziękuję za życzenia po stokroć! To naprawdę miło!!!!!!!!!! Tym bardziej, że wśród bliskich coniektórym się zapomniało :cool1: ... ale to nieważne ;) Quote
AgaiTheta Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Thetka lepiej, ale i tak oczko mnie niepokoi. Latamy do weta mówią że jet ok, ale ja swoje widzę. Po niedzieli zrobimy badania moczu i jak coś nie tak bedzie to pojedzimemy do Gdańska. Quote
AgaiTheta Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 A to fotka sprzed paru minut: Theta ogląda James'a Bond'a z mężem i szwagrem. hmmm, chyba nuda... Quote
Franca81 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Thetka sobie potrafi poradzić z dwoma facetami. :cool3: Szkoda ze ja tak nie potrafie. :evil_lol: Pozdrawiamy z zimnego i deszczowego Opola.:mad: Quote
Jagoda1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pozdrawiamy cieplutko Thetunię i jej wspaniałą Pańcię.:loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Cześć Wszystkim! Thetki pęcherz zdrowy, ale te oczy mnie niepokoją, dzisiaj pojedziemy do innego weta, jak nie pomoże to jedziemy do Warszawy. Thecie strasznie światło przeszkadza. Do tego troszkę udaje, by móć na kanapie poleżeć :D Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 AgaiTheta napisał(a):Cześć Wszystkim! Thetki pęcherz zdrowy, ale te oczy mnie niepokoją, dzisiaj pojedziemy do innego weta, jak nie pomoże to jedziemy do Warszawy. Thecie strasznie światło przeszkadza. Do tego troszkę udaje, by móć na kanapie poleżeć :D CWANIARA:loveu: :loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Ech cos nam nie wyszedł ten kontrast Theta ma focha i zamyka oczy. Ale jest lepiej bo zaczyna rozrabiać :D Quote
Recommended Posts