apple Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='AgaiTheta']a tu moja myszka po zabiegu :-( O jakie biedactwo kochane, aż mi się serducho kroi - całujemy, całujemy......:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='AgaiTheta']Theta z Nikosiem ogląda bajkę: Hahaha.:evil_lol:Thetunia to chyba nie ogląda:loveu::lol:. Ale słodko razem wygladają. I Theta też lepiej niż po zabiegu. :multi: Quote
Medorowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 apple napisał(a):O jakie biedactwo kochane, aż mi się serducho kroi - całujemy, całujemy......:loveu::loveu::loveu: Mi też:loveu: :loveu: :loveu: AgaiTheta napisał(a):Ładnie tu się dzieje! Zero litości dla dwunogowców tylko czworołapy się liczą :evil_lol: Thetka dzisiaj ma nerwa i się obraziła na mnie - wraca do formy :evil_lol: :multi:...a Nikoś jak biedronka rozrabia jak małpiszon. Tzn., że wszytsko wraca do normy :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Dzisiaj Thetka ma wilgotną rankę :-( rano pojade do weta... ...jak dozyje :shake: Nikoś kiepsko, wysypany okropnie, nawet nie może usiedzieć i tylko: "mamo pomóż" :placz: do tego gorączka.... ech... Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Aguś wszystko będzie dobrze:kciuki: :kciuki: I jak Thetka?? Quote
Bodziulka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :shake: teraz jest jakiś paskudny czas na chorowanie, trzymajcie się cieplutko!! Quote
AgaiTheta Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Theta ok, dzisiaj rana była sucha, wszystko dobrze. Niko kiepsko, nie mam sił, siedze i rycze, bo jutro do pracy a dokumenty do banku nie przygotowane. Może w nocy pokręci mnie jakieś lumbago i obudze się za miesiąc. Nikoś dał mi popalić ostro, wiem że bidulek się męczy i serce się kroi, nic nie moge mu pomóc. Do tego nie je i osłabiony strasznie, trzeba być przy nim non stop, bo odlatuje chłopak, ech.... Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']Theta ok, dzisiaj rana była sucha, wszystko dobrze. Niko kiepsko, nie mam sił, siedze i rycze, bo jutro do pracy a dokumenty do banku nie przygotowane. Może w nocy pokręci mnie jakieś lumbago i obudze się za miesiąc. Nikoś dał mi popalić ostro, wiem że bidulek się męczy i serce się kroi, nic nie moge mu pomóc. Do tego nie je i osłabiony strasznie, trzeba być przy nim non stop, bo odlatuje chłopak, ech....:shake:kurcze uważaj na małego ...moja siostrzenica też akurat ma ospę i wysypana na maxa + bardzo wysoka gorączka z majakami / zbić sie nie dało:angryy:/pomalowana jest na fioletowo bo nic już nie pomagalo ..... Quote
AgaiTheta Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 No właśnie o to chodzi, to trzecia noc z gorączką ponad 40 st. Siedzimy przy nim non stop, na zmiany. Oczywiście ja wolę sama, bo i tak nie śpie. W dzień jakoś się trzyma, ale wyglada okropnie, osłabiony, przemęczony :placz: Moja bidulka :placz: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']No właśnie o to chodzi, to trzecia noc z gorączką ponad 40 st. Siedzimy przy nim non stop, na zmiany. Oczywiście ja wolę sama, bo i tak nie śpie. W dzień jakoś się trzyma, ale wyglada okropnie, osłabiony, przemęczony :placz: Moja bidulka :placz:jak ma jakieś wolne od wysypki miejsca np kark , łydki ....spróbuj zimnych okładów ...no i najprawdopodobniej już mu poszło na gardełko .....minie ale aż zal patrzeć:-( Quote
Aganiok Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 to ja jeszcze dodam, że mimo wszystko lepiej przejść to cholerstwo w dzieciństwie... Mam nadzieję, że temperatura jednak już spadła. Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dobrze, że z Thetkąlepiej:p Ja też ciężko przechodziłam ospe, wylądowałam nawet w szpitalu :roll: Quote
AgaiTheta Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 No chyba zaczynamy wychodzić na prostą. Nikoś zasnął bez noszenia, głaskania i bujania. Gorączka ustępuje, jeszcze troszkę i będzie dobrze! Quote
AgaiTheta Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Dziękuje Wam za miłe słowa i wsparcie :) Quote
Kitka20 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Aga będzie dobrze i z Thetą i z Nikosiem zobaczysz lepiej teraz niz później Quote
apple Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aga dzielna kobitka z ciebie - prawdziwa Matka Polka ... hehe:razz: Quote
Recommended Posts