Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiTheta']a tu moja myszka po zabiegu :-(

O jakie biedactwo kochane, aż mi się serducho kroi - całujemy, całujemy......:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Theta z Nikosiem ogląda bajkę:

Hahaha.:evil_lol:Thetunia to chyba nie ogląda:loveu::lol:. Ale słodko razem wygladają. I Theta też lepiej niż po zabiegu. :multi:

Posted

apple napisał(a):
O jakie biedactwo kochane, aż mi się serducho kroi - całujemy, całujemy......:loveu::loveu::loveu:

Mi też:loveu: :loveu: :loveu:
AgaiTheta napisał(a):
Ładnie tu się dzieje!

Zero litości dla dwunogowców tylko czworołapy się liczą :evil_lol:

Thetka dzisiaj ma nerwa i się obraziła na mnie - wraca do formy :evil_lol: :multi:...a Nikoś jak biedronka rozrabia jak małpiszon.

Tzn., że wszytsko wraca do normy :evil_lol:

Posted

Dzisiaj Thetka ma wilgotną rankę :-( rano pojade do weta...
...jak dozyje :shake:
Nikoś kiepsko, wysypany okropnie, nawet nie może usiedzieć i tylko: "mamo pomóż" :placz: do tego gorączka.... ech...

Posted

Theta ok, dzisiaj rana była sucha, wszystko dobrze.

Niko kiepsko, nie mam sił, siedze i rycze, bo jutro do pracy a dokumenty do banku nie przygotowane. Może w nocy pokręci mnie jakieś lumbago i obudze się za miesiąc.

Nikoś dał mi popalić ostro, wiem że bidulek się męczy i serce się kroi, nic nie moge mu pomóc. Do tego nie je i osłabiony strasznie, trzeba być przy nim non stop, bo odlatuje chłopak, ech....

Posted

[quote name='AgaiTheta']Theta ok, dzisiaj rana była sucha, wszystko dobrze.

Niko kiepsko, nie mam sił, siedze i rycze, bo jutro do pracy a dokumenty do banku nie przygotowane. Może w nocy pokręci mnie jakieś lumbago i obudze się za miesiąc.

Nikoś dał mi popalić ostro, wiem że bidulek się męczy i serce się kroi, nic nie moge mu pomóc. Do tego nie je i osłabiony strasznie, trzeba być przy nim non stop, bo odlatuje chłopak, ech....:shake:kurcze uważaj na małego ...moja siostrzenica też akurat ma ospę i wysypana na maxa + bardzo wysoka gorączka z majakami / zbić sie nie dało:angryy:/pomalowana jest na fioletowo bo nic już nie pomagalo .....

Posted

No właśnie o to chodzi, to trzecia noc z gorączką ponad 40 st. Siedzimy przy nim non stop, na zmiany. Oczywiście ja wolę sama, bo i tak nie śpie.
W dzień jakoś się trzyma, ale wyglada okropnie, osłabiony, przemęczony :placz:
Moja bidulka :placz:

Posted

[quote name='AgaiTheta']No właśnie o to chodzi, to trzecia noc z gorączką ponad 40 st. Siedzimy przy nim non stop, na zmiany. Oczywiście ja wolę sama, bo i tak nie śpie.
W dzień jakoś się trzyma, ale wyglada okropnie, osłabiony, przemęczony :placz:
Moja bidulka :placz:jak ma jakieś wolne od wysypki miejsca np kark , łydki ....spróbuj zimnych okładów ...no i najprawdopodobniej już mu poszło na gardełko .....minie ale aż zal patrzeć:-(