Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Nooooooooo już jesteśmy po 50 :evil_lol:

Ja właśnie zjadłam 0.5 kg rodzynek z nerwów, teraz zajadam słonecznik, ale jeszcze mam popcorn. Ja wariuję :angryy:

to sie dziewcze objadło!!!

Trzymamy Kciuki więc od 12!!!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy sliczna panią i jej sunie thete:loveu: ja nie rozumiem jednego dlaczego dopiero teraz sie dowiedzielismy a w sumie znalezlismy foto galerie thety:angryy:
Mam nadzieje ze sie niedlugo spotkamy na spacerku z psinkami. Gorące buziaki dla thety od modżusia

Posted

Wróciliśmy!

Wygląda to wszystko paskudnie, okropnie i Theta jest przerażona, ale ponoć jest ok! Ide do niej, dalej dochodzimy do siebie!

Dziękujemy za wsparcie!

Aniu a tego to ja już nie wiem, czemy do nas nie zaglądaliście :P

Posted

Sama sterylizacja to jedno, ale Thetka miała wycinane też nadziąślaki. Paskudne guzy, które zarastały ząbki. Trwało wszystko 3,5 godz.
ok 16 byliśmy w domku, ale Theta jeszcze śpi i nie może się podnieść.
Teraz zaczęła się trzęść, więc na kocyk nakryłam jeszcze kołderkę. Nie może teraz się wyziębić.
Nie ma siły się napić, to troszkę łyżeczką wody jej podaje co jakiś czas.
Posikuje bida troszkę, ma wyłożone podkłady, ale i tak zaraz jak wydobrzeje to pojedziemy po nowe łóżeczko, wybierze sobie jakie jej się podoba!

Tak bardzo mi jej szkoda.... zabrałabym ten jej ból do siebie... ale nie umiem :-(

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Lepiej, nie lepiej - sama nie wiem. Dzisiaj widać, że strasznie ją boli, teraz poszła spać troszkę, kazała się wsadzić na kanepe u Nikosia i chrapie.
Ooooo! To posyłamy jeszcze więcej buziaczków!:loveu: Niestety przeszła taka operację, że każdego by bolało.... niestety. Ale trzymamy kciuki, że by jak najmniej i najkrócej. Będziemy do was zagladać i czekamy na dobre nowiny! trzymajcie się!

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Sama sterylizacja to jedno, ale Thetka miała wycinane też nadziąślaki. Paskudne guzy, które zarastały ząbki. Trwało wszystko 3,5 godz.
ok 16 byliśmy w domku, ale Theta jeszcze śpi i nie może się podnieść.
Teraz zaczęła się trzęść, więc na kocyk nakryłam jeszcze kołderkę. Nie może teraz się wyziębić.
Nie ma siły się napić, to troszkę łyżeczką wody jej podaje co jakiś czas.
Posikuje bida troszkę, ma wyłożone podkłady, ale i tak zaraz jak wydobrzeje to pojedziemy po nowe łóżeczko, wybierze sobie jakie jej się podoba!

Tak bardzo mi jej szkoda.... zabrałabym ten jej ból do siebie... ale nie umiem :-(

trzymajcie się dziewczyneczki jesteśmy z Wami :loveu:
dziś wieczorkiem juz będzie lepiej ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
z Thetą :diabloti: ospa potrwa jeszcze z 3 tygodnie, spokojnie zdążysz do lekarza z nim ;) :evil_lol:

:turn-l::turn-l::turn-l::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ładnie tu się dzieje!

Zero litości dla dwunogowców tylko czworołapy się liczą :evil_lol:

Thetka dzisiaj ma nerwa i się obraziła na mnie - wraca do formy :evil_lol: :multi:

...a Nikoś jak biedronka rozrabia jak małpiszon.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Ładnie tu się dzieje!

Zero litości dla dwunogowców tylko czworołapy się liczą :evil_lol:

Thetka dzisiaj ma nerwa i się obraziła na mnie - wraca do formy :evil_lol: :multi:

...a Nikoś jak biedronka rozrabia jak małpiszon.

O cieszymy się że Thetuni wróciły babskie humorki - widać że wraca do normy:evil_lol:. I dlaczego od razu tak ostro:razz: biedronki tez lubimy!!!!:lol::loveu:;)