AgaiTheta Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 ....śpimy :) I jak tu nie płakać i nie tęsknić za taką morduchą :-( Może w sobote się z nim spotkam :loveu: Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 A tu mój artysta mały, umęczony zabawą zasnął na bajce :loveu: Nikoś :loveu: Mój Tabaluga w Przedszkolu :loveu: Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dziękujemy za odwiedzinki, a teraz ide spać, Dobrej Nocki! Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :loveu::loveu::loveu: :cool3:oj też bym płakała .........tym bardziej że do pręgusków to mam osobisty stosunek:cool3:.....tęsknota mnie zjada ... A Tabaluga rozkoszny:p Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale słodziaki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 nie dość ze u ciebie boksie wyleguja sie na skórze to masz jeszcze prawdziwego KROKODYLA :crazyeye: jestem pod wrażeniem ;) czesc :) Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Witam wszystkich serdecznie :loveu: Debeściku, dobrze, że mój syn czytać nie umie :evil_lol: To nie jest krokodyl, tylko SMOK TABALUGA!!!! a ze sórką to prawda, zakupiona specjalnie dla psów, by nie kudłaczyli :) Tylko czemu mam teraz jednego :-( Pogoda nam sie skiepściła i nie wiadomo, czy Chesterka zobacze :-( :placz: Quote
dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 zeby później miała dwa boksie ;) ale widze ze i od kolor skóra kupiona :evil_lol: no to przepraszam to jeszcze gorzej jak masz w domu PRAWDZIWEGO SMOKA :nerwy: :D Quote
leemonca Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 zdjęcie jest super!!! w pierwszej chwili myślałam, że zaglądają pod prysznic :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Śliczne zdjęcia:loveu: :loveu: :loveu: i jaki super Tabaluga:cool3: Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Jupi Jupi Jupi!!!!!!!!!! Jak się cieszę!!!!!!!! Zaraz będzie u mnie Chester :multi: :multi: :multi: :multi: Przyjdzie na herbatkę!!! Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Jak Was nie interesuje to Wam nie powiem!!!!!!!!!!!! ....a mam co opowiadać :eviltong: Quote
Kitka20 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Aga opowiadaj, oj dobrze wiesz, że nas wszystko interesuje:evil_lol::diabloti: Jak tam Chester?? Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 I co? i co? i co?, jak było? Opowiadaj i fotki wstawiaj :) Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Fotek mało, bo to jakiś wariat :loveu: Boczki już zaokrąglone, uśmiech zawadiacki :loveu: ... on jest CUDOWNY, aaaaa niegrzeczny! Jak na boksia przystało :loveu: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 to ja dopiero rano sobie oblukam:placz::placz::placz::placz: dobranoc:lol: Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Chesterek demoluje lekko domek, ale domek ma dyżury, jakoś ustalają grafik i jest ok. Jak zapytałam czy zostaje u mnie skoro tak, to był ostry sprzeciw :) W sobote idziemy na bieganie :multi: W tym miesiącu będzie kastracja, i kupimy lepszą karmę dla kawalera, aj bo niech ma :loveu: Theta się obraziła, bo połamał jej trzy letnie wiaderko do zabawek :evil_lol: ale była zadowolona w sumie, teraz chrapie jak traktor. Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AgaiTheta'] Chesterek demoluje lekko domek, ale domek ma dyżury, jakoś ustalają grafik i jest ok. Jak zapytałam czy zostaje u mnie skoro tak, to był ostry sprzeciw :) W sobote idziemy na bieganie :multi: W tym miesiącu będzie kastracja, i kupimy lepszą karmę dla kawalera, aj bo niech ma :loveu: Theta się obraziła, bo połamał jej trzy letnie wiaderko do zabawek :evil_lol: ale była zadowolona w sumie, teraz chrapie jak traktor. To nie Chester - to jakiś inny chyba pies :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jaki faflak usmiechniety od ucha do ucha :) i oczka sie swieca- booooooooooooskii!:loveu: Quote
Recommended Posts