Iza i Avanti Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ciud, miód, malinka... w pierzynkach... Quote
a_ga.isk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Witam :) Jak dawno mnie tu nie bylo <szok> ;) Quote
AgaiTheta Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Witam, Thetunia dzisiaj źle spała, jakiś kaszelek męczył. Nie spałam zatem tylko jej gadałam do uszka i wode przynosiłam. Potem zasnęła, ja się położyłam i rano wstać nie mogłam :/ Znowu te plecy, trzeba chyba do warsztatu na wymiane wstąpić. Miłego dnia!!!! Quote
AgaiTheta Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Rybc!a napisał(a): Rybcia - super :multi: :multi: :crazyeye: Jak tylko zwolni mi się miejsce w podpisie to zamieszcze :loveu: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Thetuniu, nie wolno chorować myszko!!!!!:lol: Quote
AgaiTheta Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Thetka ok, ale jesteśmy męcione mocno. Nocka do tyłu daje znać. Idziemy lulu, papa Quote
izka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jaka piekna boksiowa mordeczka:loveu: :loveu: strasznie podobaja mi sie biale bokserki :lol: Quote
Bodziulka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No Theta dzisiaj stawia drinki :cool3: Stooo Lattt!! Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz kosteczek :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Nooo stawiamy dzisiaj i zapraszamy na imprezkę :multi: Córeczko moja: Suniu moja najkochańsza, życzę Ci abyśmy nigdy Cię nie zawiedli, aby na Twojej mordusi zawsze gościł uśmiech a oczęta nigdy nie zaszły łezkami. Dziękujemy, losowi, że trafiliśmy na Ciebie, że dzięki Tobie zawirusowaliśmy się bokserowirozą po kres naszych dni. Żyj wiele wiele lat, ciesz się zdrowiem i miłością. :new-bday: Quote
mm.templum Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 AgaiTheta napisał(a):Nooo stawiamy dzisiaj i zapraszamy na imprezkę :multi: Córeczko moja: Suniu moja najkochańsza, życzę Ci abyśmy nigdy Cię nie zawiedli, aby na Twojej mordusi zawsze gościł uśmiech a oczęta nigdy nie zaszły łezkami. Dziękujemy, losowi, że trafiliśmy na Ciebie, że dzięki Tobie zawirusowaliśmy się bokserowirozą po kres naszych dni. Żyj wiele wiele lat, ciesz się zdrowiem i miłością. :new-bday: Sto lat,sto lat dla Thetuni, dużo zdrówka,miłości:BIG: :tort: :bday: :new-bday: :smilecol: :laola: :laola: życzą Nikolas z Markiem Quote
Imbirka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, Thetuniu, życzy ci ciocia i Imbirek:lol: Quote
AgaiTheta Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 aaaaaa dziękować dziękować wszystkim, dziękować :loveu: Theta właśnie skończyła gości przyjmować. Sąsiedzi z paróweczkami zaszli i znajomi i kolega Thetuni - Oscar. Theta śpi wymęczona teraz :multi: Quote
Bodziulka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 to jak Theta śpi, to masz czas na fotki :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Bodziulka :eviltong: Fotki: Ejjj tu się relaksuje Quote
Medorowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [SIZE="7"]100 LATKÓW:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
lula Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 My również pędzimy z życzonkami.....STO LAT STO LAT!!!!! Całuski :) Quote
AgaiTheta Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Dziękujemy!!!!!!!!!!!! BARDZO!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Thetulek ma się nienajlepiej o 12 jedziemy na USG, babskie sprawy cos się skomplikowały. Być może od razu bedzie operacja :-( Quote
Imbirka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Aga, trzymamy kciuki z Thetkę, będzie dobrze Quote
mm.templum Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Imbir1']Aga, trzymamy kciuki z Thetkę, będzie dobrze Trzymam Kciuki za zdrówko THETY!!! BEDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ!!! Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Zdrówka dla Thetuni! I spóźnione, ale najszczersze życzenia dla dziwczynki koffanej! 100 lat! Quote
Recommended Posts