Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
Thetunia dzisiaj źle spała, jakiś kaszelek męczył. Nie spałam zatem tylko jej gadałam do uszka i wode przynosiłam. Potem zasnęła, ja się położyłam i rano wstać nie mogłam :/ Znowu te plecy, trzeba chyba do warsztatu na wymiane wstąpić.

Miłego dnia!!!!

Posted

Nooo stawiamy dzisiaj i zapraszamy na imprezkę :multi:

Córeczko moja:
Suniu moja najkochańsza, życzę Ci abyśmy nigdy Cię nie zawiedli, aby na Twojej mordusi zawsze gościł uśmiech a oczęta nigdy nie zaszły łezkami.
Dziękujemy, losowi, że trafiliśmy na Ciebie, że dzięki Tobie zawirusowaliśmy się bokserowirozą po kres naszych dni. Żyj wiele wiele lat, ciesz się zdrowiem i miłością.
:new-bday:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Nooo stawiamy dzisiaj i zapraszamy na imprezkę :multi:

Córeczko moja:
Suniu moja najkochańsza, życzę Ci abyśmy nigdy Cię nie zawiedli, aby na Twojej mordusi zawsze gościł uśmiech a oczęta nigdy nie zaszły łezkami.
Dziękujemy, losowi, że trafiliśmy na Ciebie, że dzięki Tobie zawirusowaliśmy się bokserowirozą po kres naszych dni. Żyj wiele wiele lat, ciesz się zdrowiem i miłością.
:new-bday:

Sto lat,sto lat dla Thetuni, dużo zdrówka,miłości:BIG: :tort: :bday: :new-bday: :smilecol: :laola: :laola: życzą Nikolas z Markiem

Posted

aaaaaa dziękować dziękować wszystkim, dziękować :loveu:

Theta właśnie skończyła gości przyjmować. Sąsiedzi z paróweczkami zaszli i znajomi i kolega Thetuni - Oscar. Theta śpi wymęczona teraz :multi: