AgaiTheta Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Aga back lekko sfochowana ale jest :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cześć Aga, nie wiesz przypadkiem co skłoniło panią mod do wcześniejszego odbanowania nas?:cool3: po tym wszystkim dostałam dziwne PW:roll: Quote
bigos Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Imbir1 napisał(a):cześć Aga, nie wiesz przypadkiem co skłoniło panią mod do wcześniejszego odbanowania nas?:cool3: po tym wszystkim dostałam dziwne PW:roll: Ruszył na nią i na Admina zmasowany atak dogomaniaków:diabloti:i musiała odpuścić:diabloti: Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ach to się cieszę:multi: ja byłam wczoraj strasznie .... zła:angryy: Quote
Franca81 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Wtiamy odbanowanych.:grins::biggrina: I poprosimy aktualizację galerii. Bo Mikołaj był a foteczek ni ma :evilbat::evilbat: :painting::painting: Quote
Basia&Safi Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ja bym powiedziala ze juz poludnie hehehe :):):):) Quote
Aganiok Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Agga'] yyyy to teraz dzieci są w wiaderkach? w okresie świątecznym można też je kupić w paczuszce ze wstążeczką :p :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Witamy, lekko mamy kłopoty ze zdrówkiem u pańci, ale jakoś kulamy życie do przodu :D Thetka ma ostatnio lekko ograniczone spacery, i jest zaniedbana troszkę w tym temacie. Staram się robić co moge, ale kurcze pewnych rzeczy przeskoczyć nie moge. Jeszcze troszkę i jak poszalejemy to będzie wesoło. Póki co mamy fotki z czasu jak kłade się spać. Czyli późne godziny nocne dla Thetki: Quote
a_ga.isk Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ojejku ale ona ma slodki pyszczek ^^ Sama kiedys chcialam miec bokserka ale moja rodzicielka z niewiadomych mi powodow nie chciala o tym slyszec... Pozdrawiam ;) Quote
AgaiTheta Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 No to najsłodszy pyszczek boksiowy :loveu: a inne równie słodkie. I dzisiaj jest słodki pyszeczek Tofikowy i Satusiowy cioci Franci81 - chłopaki nie chcą spać bo się liziują :loveu: Quote
Franca81 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wydrukuje sobie zdjęcie słodziuchnej Thetki i będę im je pokazywać co wieczór. Może się czegoś oszołomy nauczą. :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Theta otrzymała staranne wychowanie:cool3: Quote
Agga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Zakochałam się:loveu: Nie zadobrze tej pannie:loveu: Quote
szmaja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='AgaiTheta']Moje dzieci :) Niko ogląda bajkę :eviltong: Karny Bento Kronen? Żywa reklama :D Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 uuuuuła a tu ani świąt, ani nowego roku :shake: NIC..... Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Theta paraduje teraz w gustownych galiferkach, na noc sylwestrową miała ze srebrną nitką :evil_lol: Jak synek mnie odpętli po powrocie z pracy (chory biedulek i jak mama wraca to jak ośmiornica mnie plaśt i ma) to wstawię cosik. Quote
Iza i Avanti Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześc Aguś! Właśnie do was trafiłam... Przejrzałam wsio i powiem ci jedno: Thetunia to jest To! Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ojej :placz: nie wiedziałam jak tu trafił, nikt sie nie odzywał :/ Więc jestem! I spóźnione: wszystkiego dobrego, pociechy z rodzinki :cool3:, szczęśliwego nowego roku :loveu: Quote
szmaja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Aguś, co się dzieje? Co z Thetką? Co to za psiur? Quote
Recommended Posts