Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
cześć Aga, nie wiesz przypadkiem co skłoniło panią mod do wcześniejszego odbanowania nas?:cool3: po tym wszystkim dostałam dziwne PW:roll:

Ruszył na nią i na Admina zmasowany atak dogomaniaków:diabloti:i musiała odpuścić:diabloti:

Posted

Witamy, lekko mamy kłopoty ze zdrówkiem u pańci, ale jakoś kulamy życie do przodu :D

Thetka ma ostatnio lekko ograniczone spacery, i jest zaniedbana troszkę w tym temacie. Staram się robić co moge, ale kurcze pewnych rzeczy przeskoczyć nie moge. Jeszcze troszkę i jak poszalejemy to będzie wesoło.
Póki co mamy fotki z czasu jak kłade się spać. Czyli późne godziny nocne dla Thetki:

Posted

No to najsłodszy pyszczek boksiowy :loveu: a inne równie słodkie.

I dzisiaj jest słodki pyszeczek Tofikowy i Satusiowy cioci Franci81 - chłopaki nie chcą spać bo się liziują :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Theta paraduje teraz w gustownych galiferkach, na noc sylwestrową miała ze srebrną nitką :evil_lol:

Jak synek mnie odpętli po powrocie z pracy (chory biedulek i jak mama wraca to jak ośmiornica mnie plaśt i ma) to wstawię cosik.

Posted

Ojej :placz: nie wiedziałam jak tu trafił, nikt sie nie odzywał :/ Więc jestem! I spóźnione: wszystkiego dobrego, pociechy z rodzinki :cool3:, szczęśliwego nowego roku :loveu: