Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Theta jest z nami od 29.04.2001 roku. To był najwspanialszy dzień mojego dotychczasowego życia. O to by mieć psinkę prosiłam męża dwa lata. Szukaliśmy odpowiedniej dla nas rasy, nie chcieliśmy by psiak się z nami męczył, przez naszą niewiedzę. Naczytałam się, oj naczytałam. Padło na boksery! Od stycznia szukaliśmy tej jedynej suni. Wstyd się przyznać, ale o rasowym nie myślałam, żyłam jeszcze w świecie tych nieuświadomionych "po co rasowy, przecież wystawiać nie będę" :oops: Teraz już wiem, o co chodzi.
Szukałam, Szukałam za każdym razem jak jechaliśmy obejrzeć szczeniaki coś się komplikowało, albo ktoś musiał wyjść i nie było nikogo w domu, albo nie było suczek, same przeszkody. Gazety, ogłoszenia i takie tam młóciłam non stop!

Pewnej kwietniowej niedzieli wybraliśmy się do Pruszcza Gd. na giełdę, by sprzedać samochód. Nagle zobaczyłam jak parze idącej z naprzeciwka między nogami plątał się mały biały pędraczek. Uchachana biegiem do nich. I miziam, miętoszę, tarmoszę. Okazało się, że sunia jest z jakiejś hodowli, jest do sprzedania ale już jest zamówiona. Próbowałam ich przekonać, że będę lepszą panią i że to ja powinnam ją mieć. Ale nie chcieli się zgodzić. Trudno...
...po dwóch godzinach wrócili i powiedzieli, że ok sprzedadzą mi psa tylko musimy jechać do nich po papiery i ustalić jak i co. I teraz kolejny szczyt mojej głupoty! Musieliśmy koniecznie już wracać, więc powiedziałam, że ja nic nie chcę, nic nie potrzebuję. Dałam pieniążki, dowiedzieliśmy się co sunie je, czy miała szczepienia i w drogę. Nawet nie wzięłam numeru telefonu w razie czegoś... Tak więc nie wiem kim są rodzice Thety :oops:

Moje szczęście było nie do opanowania, Theta super grzeczna (pierwszy tydzień :evil_lol: )
Miała już ponad trzy miesiące, gdyż urodziła się 15.01.2001 roku :loveu:

Teraz kilka fotek. Z okresu szczenięcego mam niewiele, nie miałam aparatu, a te co mam są skanowane. W ogóle zanim trafiłam na forum fotki były dla mnie mało ważne :crazyeye: ale teraz to się zmieni :eviltong:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tamte zdjęcia były z pierwszego wspólnego weekendu nad morzem, było jeszcze zimno.

A tu już z domku, zanim zjadła swoje łóżeczko :evil_lol:

Mała kruszynka na swoim wielkim fotelu ;)

Posted

[quote name='AgaiTheta']Później mamy przerwę niestety w foteczkach, ale znajdziemy bardziej aktualne :P

Moje piękne pycholki :loveu:

oj, naprawde, znam to łypanie "nie patrze na ciebie, nic a nic nie podgladam" ;). kocham łypiące sucze :)

Posted

szmaja nie marudzić mi tutaj, po kolei dojdziemy i do nowych :P
Teraz nowych mam mało, bo klusunia ma cieczkę i nie wychodzi na szaleństwa.

Nowsze wieczorem postaram się wstawić :)

Posted

[quote name='AgaiTheta']Lecę, bo wolność to zew...

Co mówisz??

Ej nie pękaj, wyjdziemy!

Zejdź kocie - zejdź :mad:

Moja księżniczka :)

o boze o boze a mnie jeszcze tu nie bylo aaaaaaaaaaaaaa
:loveu: białasek :loveu:
sliczna kolezanka:loveu: