Sayrel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Witam poniewaz jest tu troche nieaktulanie. Bezdomne szpice juz nie istnieja. Ich funkcje przejal serwis husky adopcje i do niego zapraszam jak i rowniez informacje o psach do nas na forum. www.huskyadopcje.pl Quote
przeszlus Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jeśli ktośa stronę blog to niech wstawi baner do husky adopcje logo http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2010/144/5/f/husky_adopcje_plakat_2_by_Sayrel.jpg więcej jest ich na strone,dałem te najpopularniejsze Quote
Pipi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Rejestrowałam się juz wielokrotnie na www.husky adopcje.pl i nie mogę sie zalogować,bo nie przysyłaja mi jakiegoś klucza aktywacyjnego.Ostatni raz zarejestrowałam się wczoraj,a dziś powtórzyłam i nic.Muszę się dostać na to forum,bo mam suczkę,która potrzebuje pomocy.Jest na posesji u ludzi,którzy jej nie oddali,a teraz chcą wywieźć,wyrzucić.Uprosiłam,żeby jeszcze poczekali,że spróbuję jej pomóc.Pięć miesiecy temu pisałam o szczeniakach na dogomanii i napisała do mnie jedna osoba,że jak podrosną,postara sie pomóc.Zapomniałam kto to był,a wiadomość usunęłam.Nie wiem gdzie mam pisać,więc napisałam tu.Mam nadzieję,że ktośmi pomoże,podpowie,co mam zrobić,proszę o to. Quote
ANANA AMAROK Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Na stronę logują się tylko nasi wolontariusze uprawnieni do dodawania tam ogłoszeń. Informacje o psach itp. przekazujemy sobie na forum [url]http://forum.shusky.pl/[/url] Quote
egradska Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Proszę o pilny kontakt na pw osób zajmujących się huszczakami. Suczka rasowa, albo bardzo w typie rasy, w wielkiej potrzebie, sprawa pilna Quote
przeszlus Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Napisz do ady(anana amarok) albo do martyny(sayrel) Jesli chcesz to napisz mi na pw to założe jej temat na shusky Quote
Recommended Posts