Isadora7 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dostałam takiego maila Znaleziono jamniczkę. w zalaczniku kilka fotek malutkiej. na moje oko ma conajmniej 10 lat, miala na szyji parciana obrozke, ma strasznie wyciagniete cycuchy i jakies guzki na podbrzuszu, chyba lekko ja bola bo sie bidulka nei daje tam dotknac. jest u nas od wczoraj, ladnei je i pije ale czesto posikiwala, dzis wszystko w normie, cala noc mocz trzymala i nie bylo z nia zadnych problemow, jest przestraszona ale kochana i wesola, wczoraj bylo ciemno i nie mam za dobrych zdjec ale mam nadzieje ze dzis uda mi sie naladowac aparat i zrobic lepsze foty. Sunia jest u moich rodzicow-Osie, bory tucholskie, 25km od Świecia n/Wisłą. jutro wywieszamy ogloszenia i bedziemy szukac wlasciciela jednak jak sie nikt nie znajdzie bede musiala jej cos znalesc bo podhalan moich rodzicow nie toleruje psow i niestety musi byc teraz caly czas zamykany, moja amstaffka chciala sie z nia bawic ale sunia byla zbyt przestraszona i na nia nawarczala:) kontakt: caroline84pl@yahoo.com telefon później podam Quote
Isadora7 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 No i właśnie otrzymałam informacje że ZNALEŹLI SIĘ WŁAŚCICIELE JAMNISI. Dziękuję serdecznie za pomoc bo takowe oferty otrzymała na jamniczych forach, od Czarodziejki i na priva. Jamnisia nazywa się Tina i ma 15 lat. Jest żywotna pomimo wieku jak jej wielka imienniczka Tina Turner. Quote
chita Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Isadora dziekiii raz jeszcze za watek!! wlasnie jade do domu bo odnalazl sie wlasciciel malej, jestem przeszczesliwa, z rozmowy telefonicznej wiem ze sunia ma na imie Tina i ma 15lat... Quote
paulinken Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ufff. A jak to się stało, że się zgubiła? Państwo szukali? Mój jamnior też ma 15 lat i też dość żywotny ;) Quote
Isadora7 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 chita napisał(a):Isadora dziekiii raz jeszcze za watek!! wlasnie jade do domu bo odnalazl sie wlasciciel malej, jestem przeszczesliwa, z rozmowy telefonicznej wiem ze sunia ma na imie Tina i ma 15lat... A ja ide zawiadamiać na jamniczych forach i Karinę. Quote
chita Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 paulinken napisał(a):Ufff. A jak to się stało, że się zgubiła? Państwo szukali? Mój jamnior też ma 15 lat i też dość żywotny ;) wnuczki poszly z pieskiem na spacer do dziadka a ta dala dyla przez jakas szpare, powedrowala jakies 2km i trafila do domu moich rodzicow;) wywiesilam ogloszenie ale poczta pantoflowa okazalo sie ze taki piesio zaginal;) przeraza mnie to ze dom moich rodzicow jest praktycznie ostatni..dalej juz tylko lasy... uffffff Quote
Isadora7 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 chita napisał(a):wnuczki poszly z pieskiem na spacer do dziadka a ta dala dyla przez jakas szpare, powedrowala jakies 2km i trafila do domu moich rodzicow;) wywiesilam ogloszenie ale poczta pantoflowa okazalo sie ze taki piesio zaginal;) przeraza mnie to ze dom moich rodzicow jest praktycznie ostatni..dalej juz tylko lasy... uffffff Tak jak rozmawiałyśmy przez telefon połóż nacisk na tych ludzi na adresatkę. Zawsze i wszędzie powinna nosić. Boże jakby w ten las :(:(:( Quote
Celina12 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Mądra sunieczka....wiedziała,gdzie trafić jak zgubiła drogę do swojego domku.Takie historie ze szczęśliwym zakończeniem uwielbiam.Wspominam moją tymczasowiczkę...też po latach odnaleźli Ją właściciele-aż nieprawdopodobne. Quote
chita Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 tina juz w domu;) dziewczynki byly strasznie zaplakane i szczesliwe a sunia wpakowala sie ekspresowo im do auta, nikt nie wiedzial ze tak szybko biega:evil_lol: zabrali ja szybko do domu wiec jak dojechalam juz jej nie bylo ale dzwonilysmy przypomniec o adresowce;) ja tymczasem wypatrzylam dwie nowe biedy blakajace sie po okolicy:-( Quote
yunona Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ufffffffff! Wspaniale, że jest już u siebie w domku.:multi: :multi::multi: Jednak adresówka to b. ważny element obroży każdego kochanego psiaka, nigdy nie wiadomo co może się wydarzyć. Quote
Recommended Posts