marmar Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Młoda ok roku onkowata suczka o charakterystycznym umaszczeniu szuka pilnie domu.Sunia najprawdopodobniej to mieszanka malamuta z....nie wiem czym:oops: :oops: :oops: .Suczka jest bardzo łągodna,pełna zaufania do człowieka i innych psów. Quote
supergoga Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Fotki proszę, bo nie mogę nigdzie wstawić psiaków Quote
marmar Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 prosimy o fotki,ja nadal nie posiadam kabelka:-( ,aby wstawic foty,chodze do znajomej,ciagle mi obeicuje ze poszuka i nic,nie potrafi go znalezc Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 kabelek zaginął i zdjęć nie ma:(( Mogę tylko zapewnić wszystkich że sunia wygląda jak owczarkowaty pociągowy. Jasna część twarzowa (że tak to nazwę);) i podszerstek, chyba miała być husky albo malamut. Wygląda na to że mija tzw. moda na te psy. Co niestety widac po ilości psów haskowatych w schroniskach. Bardzo łagodne i przyjazne stworzenie. Czeka na dom. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 To rasowy pies - nowa rasa: owczarek pociągowy. Ma zalety owczarka i pociągowego. Łagodna i miła psina - komu do domu?! Quote
amstel Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 sunie poznalam osobiscie , jest przecudowna :loveu::loveu: lagodna i wogole super psina ze slicznotki. podnosze , jak wszystkie azylkowe psy :loveu: do domu marsz , wszysciutkie !!! Quote
marmar Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 do domku,plis o fotki,bez fotek nie mamy szasny Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ręczę głową że sunia jest piękna, przyjecielska i mądra!!! Sami zobaczycie jak będą fotki jaka jest ładna a charakter poznacie jak przydziecie ją poznać do azylu. Do domu zabrać biedną psinkę. Quote
Tweety Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 może tutaj by się nadała? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25908 Quote
supergoga Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Też tak myślałam, tylko do licha nie mamy fotek i nie ma co pokazać.:cool3: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Niestety zdjęć nadal brak. Sunia wygląda jak mieszniec owczarka z psem pociągowym. Sylwetka owczarka, umasczenie psa pociągowego(husky, malamut). Oczy ciemne. Usposobienie bardzo pokojowe. Quote
ASICA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 słuchajcie może udałoby się pstryknąć fotki-nawet telefonem:oops: jutro jade na wieś,a nóż widelec spodoba się suczydło?? a gdzie ona jest?? chociaż jakie województwo?? Quote
Amanita Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Asica - niunia przebywa w azylu w Żorach - to jest województwo śląskie (40 km od Katowic). Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Psia kość!! Zawieruszył mi się ten wtek:mad: Moje piękna skleroza go zchowała:angryy::angryy: Dziś najpóźniej jutro zapodam foty!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Podnosze sunię. Dzisiaj dopatrzyliśmy się w tym długim mordulcu owczarka szkockiego!:cool3: 3 w jednym:owczerek niemiecki, husky/malamut i szkocki. Cóż to za szlachetna wielorasa! Piękna, łagodna suka. Nie podoba jej się w azylu bardzo.:placz: Quote
supergoga Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 I co tam z sunią. Nadal czeka? A my nadal fotek nie mamy czyli też czekamy :mad: Quote
joannal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Takie cudo i nie chcecie się z nami podzielic jej widokiem :cool3: :cool3: :cool3: . Foteczki cioteczki wstawiać :lol: :lol: :lol: . Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No urodziwa!:cool3: Długi pycholek ,jasne oblicze, ogon merdliwy, uszyska ruchliwe, czujny pies i jaki miły!:p Czekamy na dobry domek. Quote
Recommended Posts