cuciola Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 oo nareszcie tyle znajomych wpadlo! super ze wszyscy jestescie! :) Quote
basia bonnie Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://images22.fotosik.pl/180/a6b33a32b2ff00f6.jpg taki kochany pyscek :loveu: Quote
cuciola Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Dzisiaj Yoghi dostal ode mnie nowa zabawke lekko-piszczaca o ksztalcie precelka :) ale dostal glupawki! musze mu znowu porobic zdjecia,w minach to on jest pierwszy! Quote
LAZY Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hej, hej! Pamiętemy o Was chociaż tak rzadko wpadamy:-( Yougi jest wspaniały, piękny chłop! A jakie mieliście cudowne wakacje...ehhh...tylko pomarzyć! Quote
Alcazar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 witamy jaki on śliczny aż by się niechciało go z ramion wypuszczać. ja też jestem tu około 3 lat. narazie szlifuje swój włoski bo wciąż niemoge się zdecydować na właściwy kierunek studiów. mąż wymyślił po urlopie spędzonym w polsce że jednak chce za kilka lat wracać do polski. mizianki dla yoghiego Quote
Nayantara Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ale piękny labuś naprawdę to ty cuciola wyjechałaś ?? bo ja troche nie w temacie Quote
Tepes Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Hej masz pięknego laba. Yogi jest prześliczny o je widze..,no dobrze widze od niego mama to Carla:P Znamy się Bono szaleje za nią:PTo pieski od pani Jagody:)I jeszcze ma Benjamina czarnucha:) No tak to nasza Karlusia:)On jest z hodowli Prestige Constans nie? Heh pozdrawiam:) Quote
cuciola Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 to ty cuciola wyjechałaś ?? bo ja troche nie w temacie tak,juz od przeszlo 2 lat mieszkam we Wloszech :) studiuje,mam ukochanego faceta no i Yoghisia :) no dobrze widze od niego mama to Carla? tak tak to Karlusia! :) no i zgadza sie ze jest jeszcze Bendzi! :) mieszkacie gdzies w poblizu? Quote
Tepes Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 cuciola napisał(a):tak,juz od przeszlo 2 lat mieszkam we Wloszech :) studiuje,mam ukochanego faceta no i Yoghisia :) tak tak to Karlusia! :) no i zgadza sie ze jest jeszcze Bendzi! :) mieszkacie gdzies w poblizu? No tak niedaleko siebie 2 bloki dalej:) Bono szaleje za Karlą:PJest jego miłością pozdrawiam:) Quote
cuciola Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 hooo-nie wiedzialam ze az tak blisko :) pamietam jak bylam z Krzysia i z Bedzim na spacerze-fajny wybieg tam macie :) a Bendzi wylawial z bajorka wszystkie smieci i butelki :D Quote
Tepes Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Hah no Bendzi to on wode uwielbia:PW najgorszych świństwach sie tapla:P Quote
Rinuś Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 przyszliśmy Was odiwiedzić :multi: jakie śliczne foteczki :loveu::loveu: cud miód :loveu: Quote
cuciola Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Zdalam ostatni egzaminz tej sesji :multi::multi::multi: No to teraz do grudnia przerwa w egzaminach :lol: U nas ulewa straszna-Yoghi byl sam w domciu od 8 rano do 13 i po zabawie kongiem poszedl grzecznie spac ;) Jest coraz grzeczniejszy-musze pochwalic! :loveu: Quote
Gonitwa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hejo;) Słyszałaś o tym? http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93161&highlight=Tfurczosci Szok!!!!!! Quote
cuciola Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 loooomatko :angryy: szkoda gadac Quote
groszek83 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witanko!!! Szaro buro ponuro:roll: Teraz to aż chciałoby się być w tym słonecznym kraju:razz: Gratuluje zdanych egzaminów i coraz grzeczniejszego Yoghiego:cool1: Quote
Alcazar Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 witamy już naprawiliśmy modem i możemy dalej śledzić losy dogomaniaków gratulacje zdania egzaminów teraz możesz troche poleniuchować buziaki dla yoghusia Quote
LAZY Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Chwal Yoghusia chwal, zeby sie chłopak nie zniechęcił:) Quote
cuciola Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Zgubila sie siostra Yoghiego w Bytomiu Szombierach! Miejmy nadzieje ze sie znajdzie :( A ja wczoraj mialam niezla akcje.. jade z chlopakiem ciemna ulica-nagle patrzymy-maly bialy pudelek pedzi wzdluz pasu No to szybko zatrzymalismy auto ale pies zniknal,to w tyl jedziemy-psa nie ma To ubralam kamizelke i fleszem od telefonu swiecilam bo na prawde ciemno bez zadnej latarnii nagle przybiega koles-powiedzial ze potracil lekko psa ale potem pies odbiegl gdzies i nie ma go Znalazlam psa w rowie przy ulicy-jak mnie zobaczyl to sie podniosl na przednich lapach ale z tylnia lapka cos mial potem przybiegla pani cala w lzach ze jej psa ocalilam i znalazlam bo jej uciekl Dalam nume telefonu do weterynarza bo mam w komorce 3 :) no i na szczescie lapka zlamana tylko ale innych obrazen nie mial :) dobrze ze byl wlasciciel bo bym go przywiozla do domu! No i cud ze nic gorszego sie nie stalo! Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 brawo Cuciola :multi::multi: zrobiłas dobry uczynek :loveu: Quote
cuciola Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ale macie sliczny jesienny banerek :) A Yoghiego jutro wysylam do niedzieli nad morze :) z "tesciami" Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dziękujemy :loveu: ooo to się chłopak jeszcze wykąpie :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ooo daj im aparat niech fotek nastrzelają;) Quote
Recommended Posts