Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie dotarłam do waszej galerii. :)
Yoghi ma radoche korzystając z naturalnej pływalni, to pewnie dużo bardziej mu się podoba niż basen.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cuciola jeżeli Yoghi miał taką wspaniałą zabawę to Ty też miałaś chyba cudowny wypoczynek....:diabloti: ...super zdjęcia....:evil_lol: ...Pozdrawiamy...:multi:

Posted

Kati no pewnie ze naturalna woda to zawsze lepsza! :) mogl korzystac ile tylko chcial :)

u nas znowu upaly..a juz sie cieszylam tymi kilkoma dniami ochlodzenia i deszczu

Posted

cucciola, nie narzekaj na pogode, bo ja chyba wolę upały. U nas dzisiaj zinmo, chociaz słońce świeci. Jednak z drugiej strony dla psa lepsza brzydsza pogoda. :)

Posted

czesc
z rana jest tak fajnie chłodno że mój malutki przesiaduje na balkonie,póżniej zaczyna tak grzać że ja niemoge wytrzymaćnawet jak było pochmurno to było duszno i wolałam wtedy słońce.
alcazar jak jest ze mnąto jest na lince bo niezawsze się słucha, z mężem na plaży jest bez sznurka nawet jak są innne psy ludzie to nieodejdzie.
my mamy kamienistą plaże na piaskowej jeszcze niebył bo są zakazy a włosi to troche upierdliwy naród i zaraz by dzwonili na policję.

Posted

Alcazar napisał(a):
czesc
a włosi to troche upierdliwy naród i zaraz by dzwonili na policję.

no wlasnie tym sie roznia Wlochy od Francji ze we Francji mimo zakazow nikt sie nie czepia i jeszcze ludzie stana sobie na brzegu ogladac jak pies w wodzie aportuje :loveu:

Posted

cuciola napisał(a):

hihi ciekawe kiedy ja bede mogla odwiedzic Polske,na razie nic takiego sie nie kroi

A ja wlasnie bylam i udalo tez mi sie pojechac nad Baltyk!!! :loveu:
Brakowalo mi tego polskiego morza!!! :p

Posted

no tez sie dziwilam ze bedzie tak trudno bo znajomi mi mowili ze Francja taki super kraj dla psow..
a na wiekszosc plaz nie mozna bylo nawet wejsc
a jak mozna bylo to zakaz kapieli

to jeszcze troche morza:

Posted

Ja się przeniosłam na zakazane forum, którego nazwy nie wpisze bo i tak mi dogo wypipkuje. Nie lubię byc ograniczana (usunięto mój podpis, oraz moje zdanie z topiuku, który równiez usunięto). Więc rzadziej wpadam.

Yoghi jak zawsze cudny! Łebek mu się chyba rozrasta nie?

Posted

olcha ty sie mozesz przenosic gdzie chcesz ale wazne zebys do nas wpadala :) no chyba ze na chi-forum zrobimy Yoghiemu topic :D

a lepek to labradorom sie dluugo rozrasta :D masz racje :)

Posted

Heja!

Ale mam u Was zaległości!!! Aż wstyd:oops: A tu takie super foty znam morza. Czy we Włoszech jest problem z wprowadzaniem psów na plażę?
Yoghuś ciągle sie zmienia, mężnieje nam chlop!

Posted

tak Paulinko,we Wloszech jest straszny problem z psami..wyganiaja z plazy! Jest jedna fajna plaza specjalnie dla psow ale dlatego ze nie zamowilismy sobie pobytu wczesniej,to nie moglismy tam jechac..

Posted

Trzymac kciuki w piatek dogomaniacy!

mam egzamin na studiach a z ponad 60 osob zapisanych zostalo 16 bo reszta sie wykreslila,a ja jestem pierwsza na czele :-o

trzymac mocno!

Posted

czeeeść :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: muszę Waszą galerię dodać do ulubionych czy coś takiego żeby Was potem nie szukać :evil_lol::evil_lol:
a te fotki Yoghiego już widziałam :eviltong::eviltong:
będziemy z Brutusem 3mać kciuki :multi::multi:

Posted

trzymaj trzymaj Rinus bo ja za ciebie tez trzymalam :)

nakrecilam telefonem kilka filmikow jak Yoghi wrzuca pileczke do kosza i jak uczymy sie zamykac drzwi. Jak znajde kabelek to wam tu wstawie :)