cuciola Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 a czym je podlewasz? gdzie je trzymasz na zewnatrz czy w domu? pokaz pokaz roslinki nawet jak sa male :) Quote
Arlene Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Muchołapka na prawdę łapie muchy??? Muszę sobie taką kupić :lol: Śliczne zdjęcia ślicznego modela :cool3: Quote
cuciola Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 na allegro ostatnio widzialam ze sprzedawali mucholapki :) dziekujemy za odwiedzenie Yoghiego w galerii :) Quote
cuciola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 my wczoraj wrocilismy z festynu dla psow ze schroniska,byla organizowana wystawa wrocilismy bardzo pozno..o 2 w nocy organizacja byla fatalna,mieli zaczac o 20,a zaczelo sie o 21.30,sedziowie byli fachowi z normalnych wystaw,my bylismy jedyni w klasie labradorow no i dostalismy doskonaly opis (robili opisy tak jak na wystawie) lok1 dosk. w klasie mlodziezy. Potem bieglismy o zwyciestwo mlodziezy z wszystkimi psami ktore wygraly mlodziez no i wygral pudelek ktorego wlascicielka czesala od 17 potem bieglismy o najlepszego psa rasowego ale wygral yorkshire tez pieknie wyczesany potem bieglismy o najlepszego psa grupy 8 ale sedziemu sie chyba cos pomieszalo i razem z labkiem goldenem i cockerem dal jamniki :evil: no i wygral jamnik potem bieglismy o podobienstwo psa do wlasciciela i Yoghi zalal 3 miejsce i dostalismy srebrna ramke na zdjecie ...i jeszcze wygralismy kaktusa nie musze mowic ze Yoghi byl wykonczony,biegal chyba z 5 razy na samym koncu to moglam mu wciskac parowki do pyska a on juz nawet to olewal padlismy oboje Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ale fajnie:) Wesoło... Hmm musisz być bardzo podobna do swojego psa skoro macie 3 miejsce...;) Quote
cuciola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 hihi nie wiem..wzielismy to na sympatie i ja pokazalam mu reke a on do mnie pokazal ta sama lape no i tak samo z lewa leka i lewa lapa :) oceniala publicznosc wkrotce fotki :) Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Właśnie miałam prosić o fotoreportaż;) Wkrótce tzn. kiedy? Quote
cuciola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 No i fotki: Wszystko sie dzialo na placu szkoleniowym w poblizu hodowli Tosa Inu piiiiicie! pokazujemy zabki Quote
cuciola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 koleczko bawimy sie zabawka piszczaca poza ringiem ...i zapadla ciemnosc Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
cuciola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 najlepszy pies rasowy-obok nas shiba tyle..reszta wyszla ciemna ze nawet Yoghulca nie widac Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Faktycznie ciut ciemne;) Ale widzę,że zabawa była przednia ;) Quote
cuciola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 ciemne fotki bo ciemno bylo :cool3: na poczatku dobrze sie bawilismy ale potem to juz byla meczarnia :shake: Yoghi znudzony czekaniem szczekal jak siedzial w miejscu,wzielam go potem na spacerek bawilismy sie ta piszczaca zabawke ze zdjec i wykonywalismy komendy. Jak podbiegl beagle to Yoghi nawet na niego nie spojrzal bo byl skoncentrowany na cwiczeniach :lol: coraz bardziej sobie uswiadamiam zeby zrezygnowac z wystaw na rzecz szkolenia..to go ewidentnie bardziej kreci niz czekanie 5 godzin na swoja kolej :p Quote
cuciola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Yoghi lubi sie wystawiac,bo na ringu zachowuje sie super.. ale te czekanie! to dla niego meczarnia..nie usiedzi w spokoju ale jesli zabiore go ze soba do centrum i siadziemy na lawce w ramach odpoczynku,siedzi spokojnie i obserwuje przechodniow Quote
cuciola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 a to nasza wygrana roslinka odkrylam ze to crassula lycopodioides Quote
olcha Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 U nas chyba nie robią takich festynów? Moje muchołapki szybko zdychały :-( chyba za często im muchy dawałam :eviltong: Quote
agaciaaa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 śliczny labcio:) dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie:) pozdrowienia! Quote
cuciola Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 olcha moze te twoje mucholapki nie dostawaly wody dystylowanej tylko z kranu? moja na razie zyje i pieknie sie rozrasta :) Quote
malaSilky Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='cuciola']olcha moze te twoje mucholapki nie dostawaly wody dystylowanej tylko z kranu? moja na razie zyje i pieknie sie rozrasta :) Moje dostawaly wode destylowana i czasami owocowki a i tak zwiedly dlatego jak juz to starsza kupie:p Quote
simbik Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ale mieliście "mroczną" wystawę :evil_lol: . Jak się sędziom udało oceniać psy w takich ciemnościach :razz: . A tak na poważnie, to się nie dziwię, że takie imprezy o takiej porze u was... mój Tofi już w Krakowie wymiękał na naszych upałach, a co dopiero we Włoszech :lol: . Quote
Madzika Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Fajna ta nocna wystawa :) ja mam psa z przewaga czarnego :) pytanie jakby nas ocenili :evil_lol: Quote
cuciola Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 na ringach bylo dobrze wszystkich widac bo byly oswietlone.. a najlepiej to bylo widac sedziego bo byl ubrany na bialo. Jak w internecie pojawia sie jakies zdjecia Yoghiego z wystawy (bo robili fotki z ogromnym fleszem) to na pewno tutaj wkleje :) zdalam przedostatni egzamin dzisiaj z angielskiego prawniczego,zostaje jeszcze jeden i wakacje!!! Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Brawo za egzamin! I ten ostatni tez na pewno dobrze pójdzie. Mocno trzymamy za Ciebie kciuki! Pzdr. Quote
Recommended Posts