Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

my wczoraj wrocilismy z festynu dla psow ze schroniska,byla organizowana wystawa wrocilismy bardzo pozno..o 2 w nocy

organizacja byla fatalna,mieli zaczac o 20,a zaczelo sie o 21.30,sedziowie byli fachowi z normalnych wystaw,my bylismy jedyni w klasie labradorow no i dostalismy doskonaly opis (robili opisy tak jak na wystawie) lok1 dosk. w klasie mlodziezy. Potem bieglismy o zwyciestwo mlodziezy z wszystkimi psami ktore wygraly mlodziez no i wygral pudelek ktorego wlascicielka czesala od 17
potem bieglismy o najlepszego psa rasowego ale wygral yorkshire tez pieknie wyczesany

potem bieglismy o najlepszego psa grupy 8 ale sedziemu sie chyba cos pomieszalo i razem z labkiem goldenem i cockerem dal jamniki :evil: no i wygral jamnik

potem bieglismy o podobienstwo psa do wlasciciela i Yoghi zalal 3 miejsce i dostalismy srebrna ramke na zdjecie
...i jeszcze wygralismy kaktusa

nie musze mowic ze Yoghi byl wykonczony,biegal chyba z 5 razy na samym koncu to moglam mu wciskac parowki do pyska a on juz nawet to olewal

padlismy oboje

Posted

hihi nie wiem..wzielismy to na sympatie i ja pokazalam mu reke a on do mnie pokazal ta sama lape no i tak samo z lewa leka i lewa lapa :) oceniala publicznosc

wkrotce fotki :)

Posted

ciemne fotki bo ciemno bylo :cool3:

na poczatku dobrze sie bawilismy ale potem to juz byla meczarnia :shake: Yoghi znudzony czekaniem szczekal jak siedzial w miejscu,wzielam go potem na spacerek bawilismy sie ta piszczaca zabawke ze zdjec i wykonywalismy komendy. Jak podbiegl beagle to Yoghi nawet na niego nie spojrzal bo byl skoncentrowany na cwiczeniach :lol:

coraz bardziej sobie uswiadamiam zeby zrezygnowac z wystaw na rzecz szkolenia..to go ewidentnie bardziej kreci niz czekanie 5 godzin na swoja kolej :p

Posted

Yoghi lubi sie wystawiac,bo na ringu zachowuje sie super..
ale te czekanie! to dla niego meczarnia..nie usiedzi w spokoju

ale jesli zabiore go ze soba do centrum i siadziemy na lawce w ramach odpoczynku,siedzi spokojnie i obserwuje przechodniow

Posted

[quote name='cuciola']olcha moze te twoje mucholapki nie dostawaly wody dystylowanej tylko z kranu?

moja na razie zyje i pieknie sie rozrasta :)
Moje dostawaly wode destylowana i czasami owocowki a i tak zwiedly dlatego jak juz to starsza kupie:p

Posted

Ale mieliście "mroczną" wystawę :evil_lol: . Jak się sędziom udało oceniać psy w takich ciemnościach :razz: . A tak na poważnie, to się nie dziwię, że takie imprezy o takiej porze u was... mój Tofi już w Krakowie wymiękał na naszych upałach, a co dopiero we Włoszech :lol: .

Posted

na ringach bylo dobrze wszystkich widac bo byly oswietlone..
a najlepiej to bylo widac sedziego bo byl ubrany na bialo.
Jak w internecie pojawia sie jakies zdjecia Yoghiego z wystawy (bo robili fotki z ogromnym fleszem) to na pewno tutaj wkleje :)

zdalam przedostatni egzamin dzisiaj z angielskiego prawniczego,zostaje jeszcze jeden i wakacje!!!