cuciola Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 rysiczka a to bedzie twoj pierwszy jamniczek? mama mojego malenstwa tez jest z Czech ale mieszka juz teraz w Polsce..wiec moge maltretowac hodowce o zdjecia! :roflt: Cerber dzieki za odwiedzenie galerii..mam nadzieje ze bedziecie tu bywac jak najczesciej! Quote
Koma Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 jestem jestem;) normalnie jak maskotka :loveu: :loveu: :loveu: cudowne maluchy :multi: Ja bym chyba nie wytrzmała, oglądać zdjęcia swojego przyszłego ciapka ;) Takie czekanie jest napewno straszne, oby Wam ten czas szybko minął, żebyś miała swojego uroczego pluszaka jak najprędzej :loveu: Quote
cuciola Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Koma czekanie faktycznie jest ciezkie ale czas mam mypelniony nauka bo chce teraz wszystko pozdawac zeby potem miec czas tylko dla maluszka.. a nie kazdy ma mozliwosc obserwowania jak sie maluch rozwija juz od jego narodzin! ja mam to szczescie! Quote
barbara.h Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='basiulka22tychy']:o sliczne 1 raz widze takie malutkie labradorki :):):)) i ja też!:oops: nie wiedziałam że,one są takie różowiutkie :-o nie obraźisz się jak napiszę że,prosiaczki jak się urodzą też są takie różowiutkie :roll: :lol: śliczności :multi: :crazyeye: Quote
cuciola Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 tak to prawda..to sa male swinki morskie :) tylko ze polkilowe :D Quote
barbara.h Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 hi,hi :loveu: a ja o prawdziwych prosiaczkach pisałam :roll: no wiesz świnki- takie co w chlewiku mieszkają. Quote
cuciola Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 moga byc tez male prosiaczki..to zalezy od wlasnej interpretacji... tylko ze maluchy nie sa w chlewiku tylko sa codziennie pieszczone :D Quote
weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Cuciola, gratuluję! I bardzo się cieszę z narodzin Twojego bobaska :D Małe Aniołki :loveu: Quote
cuciola Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 weihaiwej napisał(a): Małe Aniołki :loveu: chyba male diabelki! ponoc jak hodowca wchodzi to one przyczepiaja sie do spodni i nie chca puscic :evil_lol: mleko juz im nie wystarcza i maja miksowana karme juz :diabloti: glodomory jedne! Quote
Patikujek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 One są przecudne a jak szybko rosną z zdjęcia na zdjecie :) Quote
madziasto4 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Witaj cuciola ;) Za każym razem kiedy wchodzę do Waszej galerii, nie mogę się opanować z zachwytu przed tymi mordkami :loveu: :loveu: A ten ziewający maluch... :loveu: :loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jejku ale te labki sa przekochane:)moja mama chciala miec kiedys labka ale jakos nie wyszlo Quote
cuciola Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 jak dobrze ze ten czas poprzez duzzo nauki mija tak szybko i juz do 12 lipca niewiele zostalo :) Quote
AlKil Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 hihi, zostawiam swój ślad, żeby nie było wątpliwości... Paróweczka jest cudowna...:loveu::loveu::loveu: Quote
justynia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Cześć Cuciola! Śliczne te maleństwa! Takie malutkie i słodkie, a wyrosną z nich takie wielkie labki :evil_lol: Super, że już się urodziły i możesz je obserwować od początku. Jeszcze niecały miesiąc i Jogi będzie u Ciebie :multi: Quote
rysiczka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='cuciola']rysiczka a to bedzie twoj pierwszy jamniczek? mama mojego malenstwa tez jest z Czech ale mieszka juz teraz w Polsce..wiec moge maltretowac hodowce o zdjecia! :roflt: Cerber dzieki za odwiedzenie galerii..mam nadzieje ze bedziecie tu bywac jak najczesciej! Hehe nie juz trzeci,nie liczac odchowanej 6 po mojej Ineczce.Teraz bedzie trojca swieta jamnikowa i jeden ON.Musze sie zebrac i wkleje zdjecia malej. Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='cuciola']ojejku..nareszcie nowe fotki..co prawda nie swieze ale nowe! Witaj ciuciola po dłuugiej przerwie :loveu: Maulchy są cudowne!! I pomysleć że zaraz nasze dzieci se dozie urodza... Quote
cuciola Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 jo-jo to ja chce tu koniecznie fotki maluchow wklejone! bo nigdy malych scooby-dooo nie widzialam :D rysiczka jak bedziesz odseparowywac sunie od psa? moj chlopak chcialby za rok a moze dwa dokupic sunie..a mi sie to za bardzo nie widzi..hm.. Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='cuciola']jo-jo to ja chce tu koniecznie fotki maluchow wklejone! bo nigdy malych scooby-dooo nie widzialam :D Cuciola najlpesze jest to że takiego umaszczenia jak ma Scooby to nie ma wsród dogów..(przynjamniej ja się z tym nie spotkałam ;-)) a z fotkami krucho będzie bo..z aparatem u przyszłej mamusi krucho :shake: Quote
cuciola Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 ja wiem o tym ale one mi sie (dogi) kojarza ze scooby-dooo..dobre imie dla doga.. ja pamietam tez od razu fotek maluchow nie mialam bo mama sie bardzo stresowala i nie pozwalala fotografowac..ale na pewno fotki pozniejsze bedziesz miala... a ja juz bylam u maluchow jak mialy niecaly tydzien ..kruszynki Quote
LAZY Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Słodziakowe!!! Oj bierz charakternego psiaka,przynejmniej nie będę sama:eviltong: Quote
cuciola Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 LAZY a potem ty mi bedziesz radzic jak go poskromic :D Quote
Recommended Posts