Dominika1987 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jeeej, jak on wyrósł. Kochaniutek :loveu:Buziaki dla Was Quote
cuciola Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 wrocilam wlasnie z Monachium... Mauro przywiozl grype wiec jutro nici z basenu..szkoda.. Yoghi obrazony byl na nas a teraz wszedzie za mna chodzi jakby sie bal,ze znowu gdzies pojedziemy a on zostanie. Chyba bedzie nizszy od Aniolka,na pewno ciezszy. Lobuziak jeden.. na sylwestra Yoghi pojechal sobie nad morze,ciekawe czy tesciowie zrobili jakies fotki..jesli tak to oczywiscie wkleje SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIM! Quote
WalentyNaa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 to w takim razie mamy nadzieje ze zrobili foty i czekamy na nie zniecierpliwoscia ... Quote
cuciola Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 fotki zrobili..wlasnie ogladalam :) moj maly bidulek..ponoc od razu jak wyjechalismy ciagle lezal przy drzwiach i wpatrywal sie kiedy wrocimy pewnie tesknil..tak jak i my.. Quote
barbara.h Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 witaj! chętnie obejrzę nowe fotki Yoghusia :loveu: Quote
aaliw Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 cuciola napisał(a):fotki zrobili..wlasnie ogladalam :) Tak, tak, sama oglada jak Yoghi bawil sie w sylwestra a nam to juz nie wstawi zdjec na dogomanie :niewiem: ;) Quote
cuciola Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 macie na razie jedno.. poza tym zmniejszam zdjecia z Monachium..nie ma na nich Yoghiego no ale moze tez moge kilka wstawic? Quote
Jupi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Pewnie, że możesz... Pzdr. właśnie czekamy cuci a może wpadniesz odwiedzić w galerii moich chłopaków co:cool3: :lol: Quote
cuciola Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 chlopaki odwiedzone! to teraz kolejne zdjecia: nowa zabawka Yoghiego Quote
Jupi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ale on już jest duuuży:lol: jak patrzę na mojego Bosarka to wciąż wydaje mi się moim maluszkiem a on już o głowę od Jupka większy:evil_lol: zabaweczka super! Quote
cuciola Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 zaryzykowalam z kupnem zabawki pluszowej bo Yoghi ma swojego takiego malego misia i ten misiek juz taki cuchnacy od wiecznego memlania lezy na podlodze..a kostka piszczy po bokach jak sie nacisnie..ale na szczescie dosc cicho..nie tak jak te gumowe piszczace pileczki :) Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hej, Hej!!! Cudny jest ten nasz biszkopcik!:multi: Quote
Gazuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Kurcze, Ciucci, a ja go pamiętam jako takie malutkiego podrostka :lol: Quote
cuciola Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Gazuś napisał(a):Kurcze, Ciucci, a ja go pamiętam jako takie malutkiego podrostka :lol: ..i tak jeszcze spoooro czasu minie zanim nabierze tej prawdziwiiej labradorowej poteznej masy,ktora tak bardzo mi sie podoba..na razie to troche sarenka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cuciola, Yoghi jest cudny :loveu: A pamiętam, jak zaglądałam do Was co rusz, kiedy to czekałaś na Yoghusia, później kiedy się już urodził, kiedy już do Was trafił , itd, itd :loveu: A teraz takie duży chłop wyrósł:multi: Quote
Loona Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Fajniulka zabawka :) A starej nie mozna wyprać? Quote
DiDDlina85 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jaaa..Yoghi był nad morzem!! Ale mu zazdroszcze:p Quote
cuciola Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Loona napisał(a):Fajniulka zabawka :) A starej nie mozna wyprać? mozna wyprac choc po praniu chyba niewiele z niej zostanie,bo zloczynca Yoghi pozbawil misia lapek i noska :evil_lol: wiec wolalam zainwestowac w nowa zabawke.tez z pluszu,skoro mu sie podoba :loveu: Pies to tez czlowiek,tez trzeba mu dogadzac :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WalentyNaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 achh sliczny ten Yoghi.. a jakie cudne morze .. ojj Berduszce na pewno by sie spodobalo :loveu: i taka sesja nad woda ... Quote
cuciola Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 kto nam zrobi nowy banerek z nowych zdjec? a tu Yoghi i dzieciaki Quote
cuciola Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 No to kilka fotek z Monachium wyglad na pobliskie miasteczko: Toast w noc sylwestrowa: znajomi: ratusz w centrum Monachium znowu my: stadion przepiekny niemieckie piwko Quote
Recommended Posts