olcha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 cuciola napisał(a):wrzuce na inny server :) :multi: :multi: :multi: Quote
LAZY Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 cuciola napisał(a):wrzuce na inny server :) Czekam z niecierpliwością! Quote
cuciola Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 wiatmy Ele i Krzysia..fajnie ze zawitaliscie! wysle filmiki na maila do LAZY i potem ona wstawi bo ja mam problemy z zaladowaniem ich ..cierpliwosci i sie pojawia Quote
Honey Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Śliczności... :loveu: :loveu: :loveu: Piekny :loveu: Niech sie zdrowo chowa i madry rosnie ! Quote
cuciola Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 madry to on jest! dzisiaj jak mnie w kuchni nie bylo to skorzystal z sytuacji ze byla sama tesciowa i zwinal ze stolu omlet,ktory z apetytem zjadl :D Quote
LAZY Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 cuciola napisał(a):madry to on jest! dzisiaj jak mnie w kuchni nie bylo to skorzystal z sytuacji ze byla sama tesciowa i zwinal ze stolu omlet,ktory z apetytem zjadl :D Bardzo mądry psiak! Filmiki nadal nie przyszły na maila... Quote
LAZY Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Doszły! Narazie jeden, ten który udało mi sie w prayc załadowac. Zaraz załaduje reszte i wstawie. Quote
cuciola Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 dzieki LAZY za wklejenie filmikow :multi: a reszte zapraszam do ogladania :loveu: Quote
olcha Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :klacz: :klacz: Pięknie!!!! Uczysz Yoghiego po włosku? Czy jest dwujęzyczny? :eviltong: Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 cuciola napisał(a): Ależ on już wielki :loveu: I do tego śliczmy :multi: Quote
cuciola Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 olcha ucze Yoghiego po wlosku i umie tez komendy na gesty. po poslku go nie ucze..moze dopiero jakbedzie wszystko umial perfekcyjnie po wlosku to zaczne cos wprowadzac po polsku :) Quote
olcha Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 cuciola napisał(a):olcha ucze Yoghiego po wlosku i umie tez komendy na gesty. po poslku go nie ucze..moze dopiero jakbedzie wszystko umial perfekcyjnie po wlosku to zaczne cos wprowadzac po polsku :) :lol: Czyli kiedyś będzie dwujęzyczny jak jego Pani :eviltong: A Ty mówisz po polsku? Tzn w takich normalnych sytuacjach? Używasz we Włoszech wogole polskiego? Np. klnąc :oops: :eviltong: Czy raczej we włoszech po włosku, a w polsce po polsku? Quote
Ela_and_Krzys Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ale z niego mądrala :) I w dodatku lingwista :) Quote
cuciola Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 olcha po poslku to ja mowie z rodzicami podczas wideokonferencji przez internet,bo w ciagu dnia to tylko po wlosku. Na studiach sa obcokrajowcy ale raczej albo z Albanii albo z Egiptu..Polakow nie ma. ostatnio jak brat do mnie przyjechal to mi sie przez pierwsze chwile jezyk platal :D jednak wloski jest bardziej plynny :) jutro postaram sie o fotki :) Quote
Jupi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 No to czekamy na nowe fotki i zapraszamy do nas do galeriibo się w końcu zmoblilizowałam i troszkę nadrobiłam zaległości:lol: Quote
beluszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Jakoś sie nam cuciola z fotkami zaniedbała ostatnio- malo ich cosik :(:mad: Quote
cuciola Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 olcha spokojnie dajcie mi z uczelni wrocic! pod wieczor beda fotki musze poczekac na faceta,bo nie wiem gdzie polozyl aparat :) Quote
LAZY Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Najlepiej na biednego faceta zwalić:eviltong: Quote
cuciola Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 no a co! jeszcze mi fotki musi na kompa zrzucic :D a Yoghi dzisiaj byl sam w domku i juz nic nie pogryzl ani nie podrapal..spal sobie na moim lozku Quote
nomu Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 cuciola napisał(a):a Yoghi dzisiaj byl sam w domku i juz nic nie pogryzl ani nie podrapal..spal sobie na moim lozku :klacz: grzeczny piesek :) Quote
Recommended Posts