Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wiatmy Ele i Krzysia..fajnie ze zawitaliscie!
wysle filmiki na maila do LAZY i potem ona wstawi bo ja mam problemy z zaladowaniem ich ..cierpliwosci i sie pojawia

Posted

cuciola napisał(a):
madry to on jest!
dzisiaj jak mnie w kuchni nie bylo to skorzystal z sytuacji ze byla sama tesciowa i zwinal ze stolu omlet,ktory z apetytem zjadl :D

Bardzo mądry psiak!

Filmiki nadal nie przyszły na maila...

Posted

olcha ucze Yoghiego po wlosku i umie tez komendy na gesty. po poslku go nie ucze..moze dopiero jakbedzie wszystko umial perfekcyjnie po wlosku to zaczne cos wprowadzac po polsku :)

Posted

cuciola napisał(a):
olcha ucze Yoghiego po wlosku i umie tez komendy na gesty. po poslku go nie ucze..moze dopiero jakbedzie wszystko umial perfekcyjnie po wlosku to zaczne cos wprowadzac po polsku :)

:lol: Czyli kiedyś będzie dwujęzyczny jak jego Pani :eviltong: A Ty mówisz po polsku? Tzn w takich normalnych sytuacjach? Używasz we Włoszech wogole polskiego? Np. klnąc :oops: :eviltong: Czy raczej we włoszech po włosku, a w polsce po polsku?

Posted

olcha po poslku to ja mowie z rodzicami podczas wideokonferencji przez internet,bo w ciagu dnia to tylko po wlosku. Na studiach sa obcokrajowcy ale raczej albo z Albanii albo z Egiptu..Polakow nie ma.

ostatnio jak brat do mnie przyjechal to mi sie przez pierwsze chwile jezyk platal :D jednak wloski jest bardziej plynny :)

jutro postaram sie o fotki :)

Posted

cuciola napisał(a):
a Yoghi dzisiaj byl sam w domku i juz nic nie pogryzl ani nie podrapal..spal sobie na moim lozku

:klacz: grzeczny piesek :)