Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie no... Yoghulcowi do twarzy z tym pucharem. Normalnie BIS jak się patrzy!!!
A może też pokaż jajcu jednemu ten puchar, żeby wiedział co straci jak się tak chowa- to się może przestraszy i zlezie :cool3: Pogadanka też by mu się przydała moralizatorska... Każdy pretekst dobry, żeby jajco zmusić do wędrówki na swoje miejsce :evil_lol:

Posted

to byl kundelek ale zabojczo podobny do tollerka! adoptowany ze schroniska.Przepiekny byl..fajnie sie bawili..tez nie umialam sie napatrzec..

w misce robie Yoghiemu raz na tydzien gotowane jedzonko..
ryz,plus piers z indyka plus warzywa takie zamrozone horteksowe
Yoghi wcina tak jak widac na zdjeciach :)
hihi zama sobie rozbestwiam psa :D ale karme tez tak samo palaszuje

jajco tez juz w drodze..na USG wetka nastawila nas optymistycznie!

Posted

[quote name='cuciola']

Mmm wygląda apetycznie, jak jakieś chińskie żarcie :cool3: Gratulujemy pucharku :kciuki: Możesz robic już półke na nagrody Yoghiego :cool3:

Posted

Ciuciola!!! przestan wstawiac juz te zdjecia z ta sliczna mordka, bo w koncu CI ukradne tego psa!!! i bedziesz miala za swoje :evil_lol:

jejku, jak on mi sie podoba :) nie kazdy labek jest tak cudny :loveu:

a ten piesek co mowilas, rzeczywiscie ma mordke jak tollerek :p fajna wystawa gdzie psy kotluja sie na ringu :eviltong: i gratuluje pucharka, moze podawaj w nim jedzonko ? :razz:

Posted

Yoghi sie sam dowiedzial,ze na stole jest koszyk z owocami i kladzie sobie przednie lapki na krzesle i kradnie jablka..to diabelek!
przesunelam koszyk na polke obok troche wyzsza,to pociagnal za serwete az koszyk spadl i wysypaly sie jablka... hihi ten to kombinuje..
efekt uboczny klikera

Posted

cuciola napisał(a):
Yoghi sie sam dowiedzial,ze na stole jest koszyk z owocami i kladzie sobie przednie lapki na krzesle i kradnie jablka..to diabelek!
przesunelam koszyk na polke obok troche wyzsza,to pociagnal za serwete az koszyk spadl i wysypaly sie jablka... hihi ten to kombinuje..
efekt uboczny klikera

no coz... sama tego chcialas zaczynajac nauke z klikerem-to masz! :lol:

a propo warzywa i owocow-moze on naprawde potrzebuje troche tego? i moglabys mu jakies przemielone owoce ktore lubi i warzywa dawac? nie zaszkodzi- a pomoc moze. To taka luzna uwaga :)

Posted

betty Yoghi dostaje codziennie jakis owoc..jablko najczesciej bo uwielbia sobie gryzc.Albo marchewke.Ale on wyznaje zasade: co 2 jablka to nie jedno :cool3:
Dzisiaj na obiadek zrobilam mu ryz,plus surowa starta marchewke plus puszka Forza 10 z tunczykiem plus zylka oliwy.Ale wcinal.Najadl sie i teraz spi.:evil_lol:
fajne sa te puszki Forza 10 bo tam jest czysta ryba i trzeba to pomieszac z ryzem i z warzywami.(nawet na forum o tej karmie jest,a ja Yoghiemu dla urozmaicenia czasami daje)

wczoraj cwiczylismy znowu sobie wrzucanie papierka do kosza.Kosz za kazdym rzutem przestawialam w inne miejsce i za kazdym razem Yoghi wrzucil papierek do kosza :multi: a potem rpzychodzil po nagrode :eviltong:

Posted

trzeba bedzie cos nakrecic..i filmik z wrzucaniem pileczki do kosza koniecznie!

teraz mam ostatnio zamieszanie bo w sobote zeni sie nasz kolega,no i biegalam za kreacja,jutro fryzjer..troche tego jest :) trzeba w koncu jakos wygladac :D

Posted

Gratulujemy Yoghiemu pucharu :klacz:
Bardzo ladne zdjecia, szczegolnie to drugie :evil_lol: A na pierwszym to Yoghi chce odgrysc kobiecie reke? :lol: :cool3:

Posted

cuciola napisał(a):
prawda ze podobni jestesmy do siebie? :cool3: :loveu:
:lol:

Jak najbardziej :lol: Wszyscy właściciele i ich psy są do siebie podobni, dziwne, ale na każdym kroku mi się to potwierdza- u Was też :evil_lol: Mi to TZ mówi, że jesteśmy z Tamą jak dwie krople wody, szczególnie, jak mi siedzi na kolankach :lol: