Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

na poczatku Yoghi sie zestresowal..nowe miesce...spuscilam go ze smyczy i nowa kolezanka..ze nawet smakolykow nie chcial tylk oszedl i wachal..potem dopiero zaczeli sie bawic..
a teraz sobie spi :) szkoda tylko ze padalo

Posted

[quote name='cuciola']

Widać, widać że padało i pewnie jeszcze kałuże wielkie były:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Najważniejsze, że psiakom się podobało!!!

Posted

fidelek2 napisał(a):
Widać, widać że padało i pewnie jeszcze kałuże wielkie były:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Najważniejsze, że psiakom się podobało!!!

właśnie poghoda nie dopisała, ale i tak miały radochę:lol:
fajnie że macie takie ogrodzone place gdzie psiaki mogą swobodnie sie pobawić:lol:

Posted

No, no...Yoghi się wspaniale zachowuje w towarzystwie! A jaką ma przepiękną czekoladową koleżankę.

P.S. Nie wiem czy ja tak rzadko tu zaglądam czy ten psiak tak szybko rośnie:oops:

Posted

wy tu piszecie ze Yoghi szczesliwy a jak go spuscilam i zobaczyl kolezanke to byl taki zestresowany ze wszystkich olal..nawet smakolyki ze stresu wypluwal..pierwszy raz mi sie to zdarzylo!
dopiero po 10 minutach zaczal biegac i sie bawic..ale najpierw obwachal caly teren w samotnosci albo siadl sobie i patrzal jak Summer biega...normalnie az mi sie glupio zrobilo bo taki smutny mi sie wydawal.

Posted

a my wrocilismy z festynu dla pieskow..organizowanego przez stowarzyszenie,ktore zajmuje sie adopcjami pieskow :)
no i byla mini-wystawa :P Pieski podzielone wzgledem wzrostu-male,srednie i duze :) No i Yoghulec wygral Best IN Show :kocham:
ale sie usmialam jak mi puchar wreczyli z napisem "Best in Show"
swietnie sie bawilismy,dla Yoghiego to tez socjalizajca wsrod pieskow..upodobal sobie do zabaw..bulteriera! :lol:
ten to ma gust!

potem damy fotki :)

Posted

hihi ten puchar jak na sympatyczny poczatek..
teraz czekamy na jajco bo jestesmy po USG no i potem zaczynamy na serio jak sie uda! z wystawami..
ale ciii..nie bede zapeszac

Posted

Hehehe - no gratuluje pierwszego pucharku! Dobra wróżba na przyszłość!!
Cucci czy ja dobrze widze na fotach z festynu z Yoghim - tollera?
Yogulec sliczny! pieknie rośnie! Powiedz jeszcze co on tam ma w misce na zdjęciach...smakowicie wgląda;)