LAZY Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ciuciola on jest przepiękny! A tak fotogeniczny, ze prosze o wiecej zdjec! Quote
cuciola Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 jutro znowu beda! Paulinko a jak podawalas Iduni arthroflex? od kiedy wam wet kazal podawac? jak sie maja Iduniowe stawy? Quote
barbara.h Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 tak ja tez chcę więcej zdjęć :evil_lol: ja swojej Inezce zaczęłam dawać Caniviton Forte 30 (podobne działanie) jak wzięłam od hodowcy tzn miała 8 tyg. i myślę że,kiedy zaczęła nie tak dawno kuleć na przednią łapkę,( na prześwietleniu wyszło że,jest to młodzieńcze zapalenie kości) to po podawaniu zalecanej dawki,na opakowaniu(bo wcześniej dawałam tylko połowę) po kilku dniach przeszło i od tamtej pory jest spokój :multi: lablador jak i onek,zalicza się do psów które szybko rosną,i takie wspomaganie stawów jest jak najbardziej wskazane:lol: przynajmniej ja tak uważam,Atosowi zaczęłam dawać Cniviton dopiero jak okulał,więc przez kilka tygodni musiałam mu ograniczać, ruch z psami,bo przechodziło zapalenie z łapy na łapę :razz: Quote
Patikujek Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 BOOOOZE jaki on jest cudowny:loveu: Na zdjęciach od hodowcy był piękny ale teraz to pobija wszelkie rtekordy:loveu: Jakbym takiego dorwała to zatuliłabym na śmierć:loveu: Quote
madalenka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Czekamy na fotki. :lol: Dobrze, ze jest juz z Toba... :multi: Quote
Agnieszka K. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 cuciola napisał(a):karma kupiona,od razu duzy worek kupilam..i tak wsysacz na pewno zje! Tylko nie przestaw go od razu na nową karmę, a stopniowo (aby nie dostał biegunki). cuciola napisał(a):a czy ja dobrze rozumiem ze Hill'sa sie daje patrzac na wage obecna szczeniaka? Tak, tak. Trzeba zwiększać porcje wraz z rosnącą wagą szczeniaka. Quote
cuciola Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 to pozniej dam nowe fotki..teraz u mnie we Wloszech jest 38 stopni..mozna wykitowac... Quote
sylwiaskalska Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 cuciola napisał(a):wkrotce znowu fotki! maluch zalapal troche pchelek :( widac obroza dla szczeniakow nie dziala...musze sie dzisiaj przejechac po Frontline w sprayu A jak złapał pchełki ? A mały przesliczny :) Nie mogłam sie powstrzymac :) Quote
cuciola Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 sliczny banerek! a pchly zalapal od dalmatynczyka wrrr..ciocia go wykapala i od razu zaaplikowala advantix a przeciez trzeba odczekac przynajmniej kilka dni! no i zalapal! ale juz jest ok! Quote
sylwiaskalska Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 cuciola napisał(a):sliczny banerek! a pchly zalapal od dalmatynczyka wrrr..ciocia go wykapala i od razu zaaplikowala advantix a przeciez trzeba odczekac przynajmniej kilka dni! no i zalapal! ale juz jest ok! No to ciesze się że z małym wszystko Oki :multi: a jak znosi te upały ? No i mały jest boski tylko do wycałowania :) Quote
cuciola Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 chyba juz troche sie przyzwyczail..bo juz nie rozlewa miski.. wczesniej rozlewal wode z miski i w tej wodzie sie kladl i zasypial.. teraz znajduje sobie chlodne katy,pod biurkiem lub za drzwiami... ja zaraz tez ide przed dom do basenu sie z kuzynami mojego chlopaka pokapac.. maja 6 i 10 lat :) tez juz pokochali Yoghiego. jupi! wlasnie jestesmy po kolejnej sesji szkolenia przyzwyczajania do klatki...dzisiaj w pierwszej sesji Yoghi siedzial w klatce 20 sekund a juz w drugiej dzisiejszej sesji wytrzymal minute nie wychodzac z otwartej klatki! Jestem z niego dumna! dalam na spod klatki gazety pomiedzy dnem a kratami i teraz ona nie trzeszczy. pozniej beda fotki :) kolejne fotki: Quote
cuciola Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 podnosze Yogusiowa galerie! ogladajcie! Quote
sota36 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ło matko!!! Alez on mi sie podoba! A jakie madre spojrzenie! Och wyrosnie Wam pogromca serc!!!! Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :loveu::loveu::loveu:biszkopcik do zacałowania ta niewinna minka:loveu: Quote
diabelkowa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Jesuu jaki on jest slodziutki !!! Ja chce wiecej fotek!!! tak dawno tu nie bylam !! Ja jestem teraz nad morzem wchodze tu do galeryjki a tu prosze malenstwo jakii on jest slodziutki juz taki dorosly i taki meski ah :DDD jestem wprost zauroczona nim :D Ja chce twoje malenstwo :DDD Slodziak po prostu nie potrafie sie na niego napatrzec ahh:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ale piękny:loveu: Cudeńko:loveu: :p .Wspaniale,że juz u Ciebie;) . Quote
cuciola Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 no to zdjecia z serii "szkolenie" ;) dopadne ten dummy juz prawie mam! skok no juz niose! bo ten kijek trzeba dotknac nosem :) nareszcie nagroda! i znowu probuje dobry jestem! polowanie na kaczke znowu kaza za kijem chodzic tym razem koleczko dorwe tego kija! no co dalej? i pod laweczka przechodze przechodze! udalo sie! koniec zdjec z wyjazdu ;) Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ale fajnisty mały misio :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sonika Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Śliczniasty i jaki madry :loveu: Cuci, tylko pozazdroscic :razz: Quote
georgina Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 cuciola- piękne fotki, super ujęcia. Maluszek rewelacyjny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jureja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 o kurcze ale szkolenie:p a jak targetuje pięknie8-) sama go tego uczysz?klikerem? Quote
Koma Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ale śliczny! :loveu: :loveu: :loveu: zazdroszczę, jest słodki! :loveu: Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 super zdjęcia !!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts