Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tak ja tez chcę więcej zdjęć :evil_lol:

ja swojej Inezce zaczęłam dawać Caniviton Forte 30 (podobne działanie) jak wzięłam od hodowcy tzn miała 8 tyg. i myślę że,kiedy zaczęła nie tak dawno kuleć na przednią łapkę,( na prześwietleniu wyszło że,jest to młodzieńcze zapalenie kości) to po podawaniu zalecanej dawki,na opakowaniu(bo wcześniej dawałam tylko połowę) po kilku dniach przeszło i od tamtej pory jest spokój :multi: lablador jak i onek,zalicza się do psów które szybko rosną,i takie wspomaganie stawów jest jak najbardziej wskazane:lol: przynajmniej ja tak uważam,Atosowi zaczęłam dawać Cniviton dopiero jak okulał,więc przez kilka tygodni musiałam mu ograniczać, ruch z psami,bo przechodziło zapalenie z łapy na łapę :razz:

Posted

BOOOOZE jaki on jest cudowny:loveu: Na zdjęciach od hodowcy był piękny ale teraz to pobija wszelkie rtekordy:loveu: Jakbym takiego dorwała to zatuliłabym na śmierć:loveu:

Posted

cuciola napisał(a):
karma kupiona,od razu duzy worek kupilam..i tak wsysacz na pewno zje!

Tylko nie przestaw go od razu na nową karmę, a stopniowo (aby nie dostał biegunki).

cuciola napisał(a):
a czy ja dobrze rozumiem ze Hill'sa sie daje patrzac na wage obecna szczeniaka?

Tak, tak. Trzeba zwiększać porcje wraz z rosnącą wagą szczeniaka.

Posted

cuciola napisał(a):
wkrotce znowu fotki!
maluch zalapal troche pchelek :( widac obroza dla szczeniakow nie dziala...musze sie dzisiaj przejechac po Frontline w sprayu

A jak złapał pchełki ?

A mały przesliczny :)

Nie mogłam sie powstrzymac :)

Posted

sliczny banerek!
a pchly zalapal od dalmatynczyka wrrr..ciocia go wykapala i od razu zaaplikowala advantix a przeciez trzeba odczekac przynajmniej kilka dni! no i zalapal! ale juz jest ok!

Posted

cuciola napisał(a):
sliczny banerek!
a pchly zalapal od dalmatynczyka wrrr..ciocia go wykapala i od razu zaaplikowala advantix a przeciez trzeba odczekac przynajmniej kilka dni! no i zalapal! ale juz jest ok!

No to ciesze się że z małym wszystko Oki :multi: a jak znosi te upały ? No i mały jest boski tylko do wycałowania :)

Posted

chyba juz troche sie przyzwyczail..bo juz nie rozlewa miski..
wczesniej rozlewal wode z miski i w tej wodzie sie kladl i zasypial..
teraz znajduje sobie chlodne katy,pod biurkiem lub za drzwiami...
ja zaraz tez ide przed dom do basenu sie z kuzynami mojego chlopaka pokapac..
maja 6 i 10 lat :) tez juz pokochali Yoghiego.

jupi! wlasnie jestesmy po kolejnej sesji szkolenia przyzwyczajania do klatki...dzisiaj w pierwszej sesji Yoghi siedzial w klatce 20 sekund a juz w drugiej dzisiejszej sesji wytrzymal minute nie wychodzac z otwartej klatki! Jestem z niego dumna! dalam na spod klatki gazety pomiedzy dnem a kratami i teraz ona nie trzeszczy. pozniej beda fotki :)

kolejne fotki:

Posted

Jesuu jaki on jest slodziutki !!! Ja chce wiecej fotek!!! tak dawno tu nie bylam !! Ja jestem teraz nad morzem wchodze tu do galeryjki a tu prosze malenstwo jakii on jest slodziutki juz taki dorosly i taki meski ah :DDD jestem wprost zauroczona nim :D Ja chce twoje malenstwo :DDD Slodziak po prostu nie potrafie sie na niego napatrzec ahh:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

no to zdjecia z serii "szkolenie" ;)
dopadne ten dummy
juz prawie mam!
skok
no juz niose!
bo ten kijek trzeba dotknac nosem :)
nareszcie nagroda!
i znowu probuje
dobry jestem!
polowanie na kaczke
znowu kaza za kijem chodzic tym razem koleczko