Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cuciola napisał(a):
z kwarantanna to faktycznie ciezka sprawa jak nie ma sie wlasnego ogrodu..
ja na szczescie mam ogrodek i bede tam mogla wyprowadzac malucha..a od razu po odbiorze jedziemy sobie na dzialke do babci.
Czy dozki tez potrzebuja dodatki na stawy? czy bazujecie sie tylko na karmie?
mialam kiedys probki royala giant-ale one ogromniaste byly!

Tak dostaje zestaw dr Seidla dla dużych szczeniąt, ponieważ 3 z 5 posiłków ma mieszane (gotowane z suchym) - wszystko zgodnie z zaleceniami hodowcy. Ufam osobie która już nie jednego doga odchowała :lol: . No i jeszcze później będzie kolagen.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

fajnie masz ja na Bosarka musze poczekac jeszcze dłużej ale w sobote może znów mi się uda wziąść go na cały dzień:lol:
wstawiaj szybko fotki jak tylko trafi do ciebie słodki biszkopcik

Posted

O rany, pamiętam to oczekiwanie - po Vigo jechaliśmy 2 stycznia. Najpierw była zarwana noc, bo Sylwester, potem była zarwana noc, bo już z nerwów spać nie mogłam, potem była noc ze szczeniakiem w hotelu, gdzie też spać nie mogłam z emocji, że już go mam, a potem była zarwana noc, bo Vigo wyspał się przez całą drogę w samochodzie i postanowił zwiedzać swój nowy dom i rozrabiać jak pijany zając...:evil_lol:

Posted

No to miałaś przeżycia, ja przypuszczam żę jak w przyszłości będę szczeniaka "kupować" a potem przyjdze czas na odbiór to spać nie będę z tydzień przed:)

Posted

Atena pieska zabieram od razu do babci..od hodowcy od razu na dzialke jedziemy..bo moim zdaniem skoro piesek bedzie mial jeszcze kwatantanne to lepiej mu bedzie u babci w domku i na dzialce ze mna,niz w bloku jakby mial przesiadywac ciagle.

jejku jeszcze tylko 5 dni! wczoraj do 2 w nocy czytalam psie ksiazki :D
wyjezdzamy w poniedzialek rano o 4 wiec w Polsce juz bede ok 22 w poniedzialek..potem we wtorek zakupy i fiuuuuu po pieska i potem na dzialeczke :) juz sie doczekac nie moge...dzisiaj mi sie snilo ze moj maly juz po trawniczku od dziadka sobie biega

Posted

to troche fotek
labrador zamiast zmywarki
Alex-syn czarnego Benjaminka i Gambalaja czyli siostra Yoghiego

Gambalaja i Benjamin
Ginger i Glamour
Yoghi i Gambalaja

Posted

jak ja bylam u hodowcy to maluszki mialy 3 dni..ze lzami w oczach wyjezdzalam..bo wiedzialam ze zobacze je dopiero przy odbiorze..
takie malutkie muminki byly a teraz to juz takie grubaski..

Posted

karmione Gilpa :) i o ile wiem czasem gotowanym...
ale faktycznie rosna bardzo szybko..byl nawet czas gdzie mleko matki nie wystarczaly i jadly to i to :D male potworki