Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

cuciola śliczna ta Twoja biszkoptówka :loveu:, takiego kolorku cziłałka mi się marzy, bo Mondinka wpada bardziej w rudy :cool3: - to ta moja młodsza bestia :loveu:

Posted

Vogue piękną masz czekoladę ...możesz więcej zdjęć.??????
Prezpraszam Ciuciola... znam CIę z Forum Dogs... ale tam uż nie wchodże... mogę zapytać co się stało z Twoim psem..... jak ta,m ostatnio byłam to czytałąm jak rośnie.... A teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz:

Posted

Pebls!! Dzis skonczylam wlasnie 3 mies remont, jutro po 5 mies nieobecnosci wraca Tz. Wiec za kilka dni jak dojde do siebie wstawie troche zdjec mojego skarbka:lol:

Posted

dzieki wam wszystkim za komentarze..juz jutro braciszek mojego Yoghiego odjezdza do nowego domku do Gliwic. Mam nadzieje ze uda mi sie utrzymac kontakt z rodzenstwem..juz powiedzialam hodowcy zeby dala moje dane. Fajnie by bylo czasami pogadac jak rosnie rodzenstwo.

Posted

zdalam zdalam hihihi..jestem juz na 2 roku!
pijemyyyyyyyyyyyyyyy nie moge w to uwierzyc!!!
babka sobie papierosy palila jak mnie pytala ale nie byla chamska! zdalam! jejku jak sie ciesze! ksiazka 1000 stronna

Posted

cuciola gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to teraz odliczanie nie do egzaminu ...ale do spotkania z Yoghim :multi:

Posted

hihi a dzisiaj wieczorem sobie mecz obejrze! ze spokojem na sercu!
dzieki wam za kciuki!

a jutro z rana zaczne z polek niskich i mebli sciagac drobne rzeczy ktore pewnie by zaciekawily mojego pieska i zostalyby pochlaniete! wiec trzeba posprzatac :D

naresxcie mam troche czasu zeby wykorzystac ten wloski upal i pojsc sobie na basen bom blada jak sciana :)
jutro braciszek Yoghiego idzie juz do nowego domku wiec moj Yoghi zostaje z samymi suniami! ale sobie porzadzi! bedzie mial podwladne! dobrze ze mama go jeszcze uczy zeby tak nie rozrabial!

Posted

hehe tak..tylko na fotki to wy sobie poczekacie..bo ja z maluchem od razu jade do lasu :) to znaczy na dzialke do babci a tam netu nie ma..wiec zdjecia to dopiero pod koniec lipca :) ale ja wredna jestem..no ale dla maluszka bedzie lepiej na dzialeczce niz w bloku..
no chyba ze tate poprosze zeby zdjecia wstawil

Posted

beda beda..a planuje duzo atrakcji dla maluszka..kupie mu basenik i bedzie sie oswajal z woda..moja mala wydra :)

a hodowca ma opis na gg "Gastonek juz w nowym domku,tesknimy"
czyli Yoghi zostal z samymi siostrami..

Posted

No, przejrzałam całość i się zachwyciłam, zupełnie jak mała foczka :loveu: . Mam sporo wspólnych rzeczy: mój poprzednia sunia nazywała się Simba (żółta dozyca), obie czekałyśmy na szczeniola, no i obaj chłopcy to niezłe ziółka :evil_lol: . Czekam na dalsze fotki:lol: .

Posted

hodowca pewnie teraz niezle zabiegany..
nawet boje sie pytac jak Yoghi sobie rzadzi w stadzie z samymi suniami...
zdjecia mysle ze dam juz po odbiorze maluszka bo w koncu to juz tylko kwestia 10 dni! :)