cuciola Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 hihi dzieki..ale to nie Yoghi..to jakis maluch wyszukany z internetu..ale slodki no nie? Quote
Kenduś Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 cuciola śliczna ta Twoja biszkoptówka :loveu:, takiego kolorku cziłałka mi się marzy, bo Mondinka wpada bardziej w rudy :cool3: - to ta moja młodsza bestia :loveu: Quote
Pebls Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Vogue piękną masz czekoladę ...możesz więcej zdjęć.?????? Prezpraszam Ciuciola... znam CIę z Forum Dogs... ale tam uż nie wchodże... mogę zapytać co się stało z Twoim psem..... jak ta,m ostatnio byłam to czytałąm jak rośnie.... A teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz: Quote
Vogue Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Pebls!! Dzis skonczylam wlasnie 3 mies remont, jutro po 5 mies nieobecnosci wraca Tz. Wiec za kilka dni jak dojde do siebie wstawie troche zdjec mojego skarbka:lol: Quote
cuciola Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 dzieki wam wszystkim za komentarze..juz jutro braciszek mojego Yoghiego odjezdza do nowego domku do Gliwic. Mam nadzieje ze uda mi sie utrzymac kontakt z rodzenstwem..juz powiedzialam hodowcy zeby dala moje dane. Fajnie by bylo czasami pogadac jak rosnie rodzenstwo. Quote
cuciola Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 zdalam zdalam hihihi..jestem juz na 2 roku! pijemyyyyyyyyyyyyyyy nie moge w to uwierzyc!!! babka sobie papierosy palila jak mnie pytala ale nie byla chamska! zdalam! jejku jak sie ciesze! ksiazka 1000 stronna Quote
nathaniel Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 cuciola napisał(a):Proszę kliknąć na jedną z ikon Szybka Odpowiedź przy dowolnej wiadomości, aby aktywować to okno Coo ? Nie rozumiem :shake: Quote
marlena924 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Na małego Yogiego czekamy razem z Tobą :multi: :multi: Quote
cuciola Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 sorry chyba z tej radosci mi sie zle wyslalo...pijemy za zdany egzamin! soczek oczywiscie :D Quote
olcha Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 cuciola gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to teraz odliczanie nie do egzaminu ...ale do spotkania z Yoghim :multi: Quote
Patka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 zdalam zdalam hihihi..jestem juz na 2 roku! :sweetCyb: gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!!!! Quote
cuciola Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 hihi a dzisiaj wieczorem sobie mecz obejrze! ze spokojem na sercu! dzieki wam za kciuki! a jutro z rana zaczne z polek niskich i mebli sciagac drobne rzeczy ktore pewnie by zaciekawily mojego pieska i zostalyby pochlaniete! wiec trzeba posprzatac :D naresxcie mam troche czasu zeby wykorzystac ten wloski upal i pojsc sobie na basen bom blada jak sciana :) jutro braciszek Yoghiego idzie juz do nowego domku wiec moj Yoghi zostaje z samymi suniami! ale sobie porzadzi! bedzie mial podwladne! dobrze ze mama go jeszcze uczy zeby tak nie rozrabial! Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Gratulacje!!!!!!!!!!!! To teraz czekamy na przybycie Yogiego Quote
nathaniel Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Cuciola nie tylko Ty na niego czekasz :) A potem się nie wykręcisz, że fotek nie ma :evil_lol::evil_lol: Quote
cuciola Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 hehe tak..tylko na fotki to wy sobie poczekacie..bo ja z maluchem od razu jade do lasu :) to znaczy na dzialke do babci a tam netu nie ma..wiec zdjecia to dopiero pod koniec lipca :) ale ja wredna jestem..no ale dla maluszka bedzie lepiej na dzialeczce niz w bloku.. no chyba ze tate poprosze zeby zdjecia wstawil Quote
nathaniel Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Poczekamy, poczekamy, ale potem foteczki muszą być :) Quote
cuciola Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 beda beda..a planuje duzo atrakcji dla maluszka..kupie mu basenik i bedzie sie oswajal z woda..moja mala wydra :) a hodowca ma opis na gg "Gastonek juz w nowym domku,tesknimy" czyli Yoghi zostal z samymi siostrami.. Quote
simbik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 No, przejrzałam całość i się zachwyciłam, zupełnie jak mała foczka :loveu: . Mam sporo wspólnych rzeczy: mój poprzednia sunia nazywała się Simba (żółta dozyca), obie czekałyśmy na szczeniola, no i obaj chłopcy to niezłe ziółka :evil_lol: . Czekam na dalsze fotki:lol: . Quote
cuciola Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 hodowca pewnie teraz niezle zabiegany.. nawet boje sie pytac jak Yoghi sobie rzadzi w stadzie z samymi suniami... zdjecia mysle ze dam juz po odbiorze maluszka bo w koncu to juz tylko kwestia 10 dni! :) Quote
Loona Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Zdjęc nigdy dośc :evil_lol: Wstawiaj jak tylko jakieś będą :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja juz odliczam dni az maluszek będzie u Ciebie :) Quote
cuciola Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 ja tez juz dni odliczam. dzisiaj wydrukowalam sobie psie e-booki i bede czytac :) Quote
Recommended Posts