Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LAZY napisał(a):
To na bank ten ciemniejszy! Ciuciola pisala, że bierze ciemneog malca:)
Słodziaszek jest niesamowity!

A ja przyznam się że przejrzałam jeszcze wczesniejsze fotki dlatego stawiam na ciemnego malucha :diabloti:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wszyscy odgadliscie!
dzisiaj byl przeglad miotu..maluchy potatuowane..
choc ponoc ten jasniejszy ma troche lepszy kat lopatek do kregoslupa jesli chodzi o wystawy ale to trzeba dobrze wymacac zeby odkryc..
no ale ja wole ciemniejszego mimo wszystko...zakochalam sie i tyle!

jasny maluch juz w sobote do domu idzie..
a ponoc maluchom jeszcze nie zeszly jaderka..w jakim wieku schodza?
bo ponoc jeszcze wedruja i jak do 3 miesiecy nie zejda to trzeba bedzie podac jakies zastrzyki...kto sie zna?

Posted

cuciola napisał(a):
wszyscy odgadliscie!
dzisiaj byl przeglad miotu..maluchy potatuowane..
choc ponoc ten jasniejszy ma troche lepszy kat lopatek do kregoslupa jesli chodzi o wystawy ale to trzeba dobrze wymacac zeby odkryc..
no ale ja wole ciemniejszego mimo wszystko...zakochalam sie i tyle!

jasny maluch juz w sobote do domu idzie..
a ponoc maluchom jeszcze nie zeszly jaderka..w jakim wieku schodza?
bo ponoc jeszcze wedruja i jak do 3 miesiecy nie zejda to trzeba bedzie podac jakies zastrzyki...kto sie zna?

Wszystko zejdzie samo, bez obaw! Hihi...teraz ja będę udawać spokojną i zrównoważona:) Maluszki są malutkie i na pewno wszystko będzie dobrze, prosze się nie martwić na zapas.

Posted

ja sie nie martwie tylko Krzysia biedna..wszystko teraz musi zalatwiac,rodowody,dzisiaj odbior miotu..maluszka jednego juz w sobote zabieraja a ona by juz go chciala oddac z jajeczkami :D
tez mysle ze spokojnie wszystko zejdzie!

Posted

[quote name='cuciola']ja sie nie martwie tylko Krzysia biedna..wszystko teraz musi zalatwiac,rodowody,dzisiaj odbior miotu..maluszka jednego juz w sobote zabieraja a ona by juz go chciala oddac z jajeczkami :D

Przecież jajeczka są, tylko wędrują :cool3:
A co do zdjęcia - nie porównywałam z poprzednimi fotkami i tak szczerze mówiąc coś mi świtało, że bierzesz ciemniejszego. Ale od razu obstawiłam prawego, bo mówiłaś, że bierzesz figlarza psotnika, a ten wyglądał na rozbrykańca, a jaśniejszy na statecznego młodzieńca :)

Posted

Ale śliczne maluszki!
Nareszcie i ja trafiłam do Waszej Galerii i właśnie oglądałam maleństwa - pierwszy raz mam okazję ogladać zdjęcia rozwijających się maleństw od samego początku.
Mojej nie znałam jeszcze w tym okresie - zobaczyłam ją po raz pierwszy gdy miała prawdopodobnie 10 tygodni i już nie była taka słodziutka.
Teraz codziennie tutaj zaglądam i sprawdzam czy pojawiła się informacja od Mojej Innej Koleżanki kto się urodził - czy jest już na świecie jej upragniony i oczekiwany maluszek.

Posted

[quote name='cuciola']maluszek bedzie sie nazywal Grand Passion "Prestige Constans"
podoba sie wam?
a domowo Yoghi :)

i jak sie male potworki prezentuja? :evil_lol: :cool3: :loveu:
5 kilo wazy moj maluch!

Ja też chcę takiego maluszka:modla::modla::modla:
Proszę go ode mnie ucałować w nochalka:calus::buzi::buzi:

Posted

maluszki jak bede tam to ucaluje!
a jutro dwoch chlopczykow idzie do weterynarza sprawdzic jajeczka czy sa wyczuwalne...

no i paszport bedzie mial Yoghi zrobiony! na wyjazd! :D

Posted

cuciola napisał(a):
maluszki jak bede tam to ucaluje!
a jutro dwoch chlopczykow idzie do weterynarza sprawdzic jajeczka czy sa wyczuwalne...
no i paszport bedzie mial Yoghi zrobiony! na wyjazd! :D

Cuciola, nie wiem, czy pisałaś o tym (może nie doczytałam), ale dlaczego zamawiasz maluchy w Polsce? Mieszkasz we Włoszech, nie, to dlaczego nie tam? Tak się pytam z czystej ciekawości :evil_lol:

Posted

kupuje w Polsce bo chce kupic w zaufanym miejscu..bedac wczesniej w Polsce bylam w hodowli,rozmawialam z tymi ludzmi..wiem ze to dobry wybor..
na poczatku hodowce znalam z labkowego forum
tutaj na miejscu tez sa hodowle ale wole kupic ze "znajomego zaufanego miejsca,,
poza tym bardzo mi sie podoba ten miot po tych akurat rodzicach

doradzcie mi odnosnie zakupow..
podoba mi sie ten indianski komplet..chce taka smycz ktora by sie dala skracac na te takie zaczepy (wiecie o co chodzi)..zeby kupic od razu dluga i jak sie idzie na miasto to moc skrocic o ten zaczep..
ktos ma ta indianska? nie trze rak?

Posted

Jeżeli nie chcesz żeby Ci ręce obcierała to ja np. polecam smyczke którą kupiłam na wystawie, 2,5 metrowa mięciutka i bardzo mocna (czerwona bo ten kolor do mego psa pasuje:evil_lol: ) są też kótsze i skraca się poprostu przeczepiając karabińczyk, ale też bywają krótsze smyczki ;-))

Posted

jo-jo to pokaz jaka ta smyczka? fotke daj! moze gdzies w jakis www sklepie jest zebym widziala jaka to?
chce wlasnie taka skracalna jak mowisz..
i chce niebieska :grins:

Posted

[quote name='cuciola']jo-jo to pokaz jaka ta smyczka? fotke daj! moze gdzies w jakis www sklepie jest zebym widziala jaka to?
chce wlasnie taka skracalna jak mowisz..
i chce niebieska :grins:

zaraz pstrykne fotke i wstawię ;-)
Można taką smycz kupić na kązdej wystawie chyba ale widziałam tylko czerwone i czarne ale myśle że Pan na zamówienie zrobi ;-)

Posted

macie szczescie ze ten z praweej sie bardziej podoba bo to moj! widac ze maly bandyta!

smycze zobacze co bedzie w zoologiku..majatek nie kosztuja wiec zawsze mozna zmienic :D