Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yoghi to ten z odklapnietym uszkiem..ciagle chce uwagi...a drugi chlopczyk ktorego nie ma na zdjeciu jest najspokojniejszy z miotu..
a ja biore diabelka! :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ohhhh jejku jak ja Ci zazdroszczę tego maleństwa :) Ja będę dopiero za rok miała druga królewnę, tym razem czarną i nie mogę się doczekać. A ty już za miesiąc będziesz szczęsliwą pańcią rozrabiaka :cool3: Niech się dobrze chowa i odniesie same sukcesy w słonecznej Italii - co nie wątpie, że nie będzie miał równych sobie konkuretnów :razz: I oczywiście tak jak reszta, czekam na dalsze relacje...

Posted

oo widze ze kolejna milosnicza tej wspanialej rasy :)
Imanca pochwal sie twoim szczesciem..wklej tutaj jakas fotke..

a konkurentow bede miala...we Wloszech na ringach przewaznie wygrywa taki lysy pan z Loch Mor Sugar..wygrala nawet na Cruft ale to Chempionka..no ale ten facet pieknie wystawia i szczenieta z jego hodowli tez odnosza od razu sukcesy..
raz nawet nie prezentowal psa a wygral i kazdy sie buntowal...
no ale widocznie nazwisko czasem wystarcza,,
ale ja na wystawach bede sie dobrze bawic..mam znajomych labowiczow ktorych z powodu dystansu moge spotykac tylko na wystawach..wiec bedzie fajnie obojetnie czy osiagniemy jakis malutki sukces czy nie! :)

psa nie kocha sie za eksterier moim zdaniem ale jakby dobrze szo to zawsze milo..uczestniczyc w wystawach bedziemy :)

Posted

Nie sądzę, żeby jakikolwiek włoski pies miał szansę z naszym mistrzem, który u Ciebie wyrośnie na championa :diabloti:

A nawet jak mu się nie powiedzie na wystawach, gdzie rządzi łysy pan, to on i tak jest już Twoim Interchampionem :)

A ja i moja prywatna Interchampionka mamy już swoją galerię:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1787814#post1787814

Narazie tylko jedno zdjęcie z dzieciństwa, ale codziennie będę coś dodawać (a przynajmniej się postaram).

Posted

bylam w galerii..cudna fotka! wiecej ich dodaj!
a mi znowu sie wzielo na sentymenty..przegladalam zdjecia aniolka..dodalam jedno do Teczowego Mostu..

ahh...
oby ten czas bez pieska przeminal jak najszybciej!

Posted

dzieki wam ktorzy glosujecie..jestescie wielcy!
zglosilam bloga na konkurs zeby zobaczyc na poczatku w jakim stopniu sie on ludziom podoba...i widze ze jest fajnie!
dzieki jeszcze raz!

Posted

dzieki! mam nadzieje ze oprocz glosowania bedziecie czesto wpadac na mojego bloga..tu nie chodzi mi o wygrana tylko o to,zeby mial jak najwiecej przyjaciol..w przyszlosci beda tam fotki i pamietnik z kazdego dnia Yoghiego..chcialabym tez umiescic fotki was przyjaciol dgm z waszymi psami.. :)

kurcze juz tam krotko! za niedlugo jedziemy po maluszka! jeszcze miesiac!
w piatek egzaminz kodeksu cywilnego..jak zdam za 1 razem to chyba sie opije :D