Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Noooooo kochany jest - rob mase zdjec, tylko uwazaj zeby Wam nie przytrafilo sie o co u nas - mlody niszczyl, nie powiem - trudno - przezylismy, ale najwieksza starate zrobil jak pogryzl 2 plytki zdjec z czasow szczeniectwa! Nie do odzyskania!!!!! Poszlo ponad 1000 zdjec!!!!!

Posted

wkrotce znowu fotki!
maluch zalapal troche pchelek :( widac obroza dla szczeniakow nie dziala...musze sie dzisiaj przejechac po Frontline w sprayu

Posted

cuciola napisał(a):

maluch zalapal troche pchelek :( widac obroza dla szczeniakow nie dziala...musze sie dzisiaj przejechac po Frontline w sprayu

Z tego co zauważyłam na zdjęciach, Yogi miał obrożę Preventic. Ona jest tylko przeciw kleszczom.

Posted

wiem ze Preventic jest przeciw kleszczom bo ta obroze mial jak bylismy u baBbci.Teraz ma beaphar czy cos takiego i jest ona na pchly i kleszcze ale cos marnie dziala.

Posted

cuciola napisał(a):
Preventic [...] mial jak bylismy u baBbci.Teraz ma beaphar czy cos takiego i jest ona na pchly i kleszcze ale cos marnie dziala.

Heh. Zdjęcia miał w tamtej, więc nie wpadłam na to, że ma teraz inną. :p
Powodzenia w walce z pchełkami.

Posted

cuciola napisał(a):
malucha wszedzie pelno..wlasnie obserwuje po raz pierwszy jak dziala drukarka :)

To musi być słodki widok. :loveu:

Posted

Gazuś napisał(a):
Ciucci, pisałaś o HIllsie - mam około 120-stronnicową książeczkę o tej karmie, więc jak coś, to pytaj :lol:

:crazyeye: to sie rozpisali!!! zacytuj cos :cool3:
karma kupiona,od razu duzy worek kupilam..i tak wsysacz na pewno zje!
a czy ja dobrze rozumiem ze Hill'sa sie daje patrzac na wage obecna szczeniaka? i jak pies ma 3 miesiace to daje sie juz dawke na 4 miesiace?
jakos nie lubie odszyfrowywac tych tabelek zywieniowych :oops: