cuciola Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 fajna ta smyczka..mialam taka podobna dla Aniolka tylko krotsza.. ale teraz wolalabym taka skracalna :P zeby byla i na miasto i na wolny spacerek.. Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 cuciola napisał(a):fajna ta smyczka..mialam taka podobna dla Aniolka tylko krotsza.. ale teraz wolalabym taka skracalna :P zeby byla i na miasto i na wolny spacerek.. Hmm ta smycz była testowana w mieście i zdała egzamin :evil_lol: Quote
cuciola Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 wiem wiem..chodzi mi o to zeby smycz mozna bylo skracac jak jest duzo ludzi a nie obwijac smycza reke..wiesz..zeby pies szedl przy nodze na krotkiej smyczy. Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 cuciola napisał(a):wiem wiem..chodzi mi o to zeby smycz mozna bylo skracac jak jest duzo ludzi a nie obwijac smycza reke..wiesz..zeby pies szedl przy nodze na krotkiej smyczy. Wiem wiem ;-) Quote
olcha Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Też od razu zgadłam, że ten po prawej po pierwsze ciemniejszy, a po drugie większy. Ale ma Pani obślinione palce na tym zdjęciu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
cuciola Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 obslinione palce..ehh..bo to sa male przylepy.. Quote
moth Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A ja Ci polecę taką smycz http://www.ferplast.it/pl/pagina_474.html Ma ciekawy czarny klips, którym przesuwasz i zaciskacz w miejscu którym chcesz, na calej dlugości smyczy. http://www.ferplast.it/pl/pagina_155.html Czyli możesz sobie zrobić dowolną dlugość, a nie tylko trzy, jak w przypadku smyczy z wszytymi kólkami. Ta smycz ma tylko jedno zapięcie, ale ja jestem z niej bardzo zadowlona. Do kompletu używam takiej obroży http://www.ferplast.it/pl/pagina_460.html Jest podszyta bardzo miękkim materialem, który nie obciera psa i nie wyciera sierści. :lol: Mialam już kiedyś przygodę z obrożą z nylonu, w której byly tak przytopione nitki, że ranily psu szyję. :mad: Takich indiańskich mialam kilka kompletów, ale bardzo szybko się niszczą, nitki wylażą i wyglądają nieefektownie. Quote
Dominika1987 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Piękniutkie maluchy. Pozazdrościć takiego urodziwego chłopaka:loveu: kiedy on się urodził ? Buziaki w nosio :* Quote
cuciola Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Dominika1987']kiedy on się urodził ? maluszki urodzily sie 12 maja...wydaje sie ze to bylo wczoraj a juz w sobote bedzie 7 tygodni :loveu: moth dzieki za porady Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jak ja kocham patrzeć jak rośnie ten chłopak :loveu: Jest naprawde śliczny :) Będziesz miała wielką pocieche :multi: Ja nie mogę doczekać się kiedy będzie już u Ciebie :razz: Quote
cuciola Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 nathaniel napisał(a):A kiedy jedziesz po maluszka? jedziemy po malucha 12 lipca..heh dluga podroz Wlochy-Polska mnie czeka :lol: Quote
Czoko Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='cuciola']jedziemy po malucha 12 lipca.. Świetnie! Bardzo się cieszę - gdy wrócę z urlopu będą czekały na mnie najciekawsze informacje o znajomych maleństwach i mam nadzieję że też będą nowe zdjęcia już razem z Waszego domu. Wczoraj u weterynarza zobaczyłam 7 podobno 3 tygodniowych maleństw - cudo!!! Zapatrzyłam się!!! Byłam z kotem a tą suczkę znałam z poprzednich codziennych wizyt. Quote
cuciola Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 latem chyba jest najwiekszy wybor w szczeniakach i trudno wybrac wlasnie ta jedyna hodowle.. ja na poczatku chcialam czekoladowego labka zeby nie przypominal mi za bardzo mojego Aniolka.. no ale los tak zgotowal ze znowu bedzie biszkopt.. i ciesze sie..podobaja mi sie biszkopty.. Quote
Vogue Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mnie tez sie podobaja biszkopciki:lol: Ale mam slodka,piekna czekoladke:evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wszystkie są cudowne nie zależnie od koloru :loveu: Quote
Dominika1987 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 cuciola napisał(a):maluszki urodzily sie 12 maja...wydaje sie ze to bylo wczoraj a juz w sobote bedzie 7 tygodni :loveu: No to będziemy mieć chłopców w podobnym wieku ;) Mój maluszek urodził się w poranek wielkanocny:lol: A odbieram go 9 lipca, bo niestety nie mam jak wcześniej jechać do Wawy. Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż Twojego Yoghiego. Śliczny maluszek :*:loveu: Quote
cuciola Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 ustalilismy wczoraj z TZ-tem ze wyjedziemy z Wloch o 4 rano 8 lipca zeby na 22 gdzies byc juz w Polsce..potem 9,10 jakies zakupy i ok 11 albo 12 lipca pojade po maluszka! :) Quote
Agnieszka K. Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='cuciola']ustalilismy wczoraj z TZ-tem ze wyjedziemy z Wloch o 4 rano 8 lipca zeby na 22 gdzies byc juz w Polsce..potem 9,10 jakies zakupy i ok 11 albo 12 lipca pojade po maluszka! :) Cuciola, no co Ty? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Będziesz AŻ 3 dni na miejscu czekac, aby maluszka odebrać????? :mad: :mad: A jak to wytrzymasz?????:razz: :razz: Quote
cuciola Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 jak przyjade do padne i poloze sie spac :lol: 9 musze poopowiadac caly moj zyciorys z nieobecnosci :eviltong: 10 pojade na zakupy do zoologika :loveu: aha i chodnik trzeba kupic :cool3: no i moze na 11 sie wyrobie :multi: wiec nie czepiac mi sie tu..wszystko musi byc na spokojnie a nie na szybko;) Quote
Agnieszka K. Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 cuciola napisał(a):jak przyjade do padne i poloze sie spac :lol: 9 musze poopowiadac caly moj zyciorys z nieobecnosci :eviltong: OK. Musisz.;) cuciola napisał(a):10 pojade na zakupy do zoologika :loveu: aha i chodnik trzeba kupic :cool3: Zakupy w zoologiku - 1 godzina, Zakup chodnika - 1,5 godziny Skepy otwierają o 10 i przed obiadem będziesz gotowa. cuciola napisał(a):no i moze na 11 sie wyrobie :multi: I nie pisz proszę że się MOŻE na 11-tego wyrobisz.:mad: Jakbyś bardzo chciała,:razz: :razz:, to byłabyś gotowa z zakupami na godzine 11, a nie na 11-tego. cuciola napisał(a):wiec nie czepiac mi sie tu..wszystko musi byc na spokojnie a nie na szybko;) Szyyyyyybkoooo. Tak? Maniana, Maniana..:siara: :siara: Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Oj nie wierzę, zeby Cuci spędziła tylko godzinę w zoologiku :) Quote
cuciola Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 nie martwcie sie dam rade! aha i aslo dogomaniackie musze na telefon zapisac bo jeszcze nie zmienilam a ono takie dziwne jest ze sie nie pamieta :D Quote
Vogue Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ciuci!!! Dopiero teraz zauwazylam. Jaki masz sliczny avatarek:lol::lol: Quote
Recommended Posts