Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imanca a szykujesz sie na czarna sunie?
bo jak biszkopt to jeszcze siostry Yoghiego wolne :loveu: jedna pojdzie do bytomskiej hodowli zaprzyjaznionej :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tylko czarną i na przyszłą wiosnę. Mamy już upatrzoną mamę, która wtedy będzie kryta i będzie to kolorowy miot. Ale rozglądam się po hodowlach w Polsce i za granicą (i nawet łysego pana bez konkurencji rozpatrywałam :lol:).

Posted

no i wrocilam wkurzona..profesorka sobie przyszla zamiast o 14.30 to o 17 i zapytala 10 osob bo reszty nie zdazyla ...kurcze..i jeszcze sobie papierosy palila w auli..
na dodatek przelozyla reszte nie na poniedzialek tylko na sobote 24 czerwca..ja sie chyba zdenerwuje ..

o zdjecia poprosze jak bede rozmawiala z hodowca :)

Posted

ja mojej hodowczyni nie dam nic zrobic! pieknie opiekuje sie malenstwami tylko ze teraz sie bidulka rozchorowala..do czasu oddania amluchow pozostal miesiac i opiekuje sie maluchami wraz z Krzysia jej mama.
a Krzysia juz uprzedza ze jak bedzie oddawac maluszki to beda jej lezki lecialy.. :) mi tez..ale ze szczescia..

Posted

profesorka to pali w auli a potem sie tlumaczy ze od razu w poniedzialek egzaminu nie moze zrobic z powodow zdrowotnych! tez mi numer i tlumaczenie! eh eh

Posted

za niedlugo beda nowe fotki...wieczorem albo jutro rano..

a mi sie moj maluszek juz codziennie po nocach sni i przez to budze sie o 11 codziennie bo nie chce takiego pieknego snu przerywac :D