Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

cuciola napisał(a):
dzieki! mam nadzieje ze oprocz glosowania bedziecie czesto wpadac na mojego bloga..tu nie chodzi mi o wygrana tylko o to,zeby mial jak najwiecej przyjaciol..w przyszlosci beda tam fotki i pamietnik z kazdego dnia Yoghiego..chcialabym tez umiescic fotki was przyjaciol dgm z waszymi psami.. :)

kurcze juz tam krotko! za niedlugo jedziemy po maluszka! jeszcze miesiac!
w piatek egzaminz kodeksu cywilnego..jak zdam za 1 razem to chyba sie opije :D

Oczywiście, że zdasz za pierwszy razem! Kodeks cywilny - jak dla mnie - jest b.ciekawy! Naprawde!
Dzieki za wizytę w mojej Galerii.
pzdr.

Posted

Tak, studiowałam prawo. Ale - z przyczyn osobistych - nie skończylam studiów. Po 2 latach musiałam zrezygnować. Bardzo tego żałuję, bo obecnie na pewno nie podejmę ich na nowo.
A prawo cywilne, administracyjne bardzo lubiłam.
A maluszek jest...zajefajny!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, studiowałam prawo. Ale - z przyczyn osobistych - nie skończylam studiów. Po 2 latach musiałam zrezygnować. Bardzo tego żałuję, bo obecnie na pewno nie podejmę ich na nowo.
A prawo cywilne, administracyjne bardzo lubiłam.
A maluszek jest...zajefajny!:lol:
Pzdr.

prawnicy uuuuuuuuuuu buuuuuuuuuu hahahahah ale mroczne są tajemnice życia Asiaczka czy zdradzi nam jeszcze jakieś sekrety
a tak naprawde to super extra Asiaczku jeszcze na studia nie jest zapóźno chyba, ze brak chęci

ale serdelek smakowity mniami

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tu nie o chęci chodzi ale o... czas, którego nie mam.
pzdr.

czas by się znalazł, ale co z wystawami :roll: nie no z tego to byś za nic nie zrezygnowała no to studia prawnicze w następnym wcieleniu a co ;)

Posted

agabass a ta fotka przy kaloryferze to akurat sunia..Yoghi to ten z odklapnietym uszkiem

mi sie na razie prawo podoba bo tu we Wloszech jest to fajnie rozlozone..mam wyklady tylko od pon-sr :)

Posted

[quote name='cuciola']agabass a ta fotka przy kaloryferze to akurat sunia..Yoghi to ten z odklapnietym uszkiem

mi sie na razie prawo podoba bo tu we Wloszech jest to fajnie rozlozone..mam wyklady tylko od pon-sr :)
sorki susiaka rzeczywiście nie widać :lol: a to Yogi jjuż napewno
czy też się pomyle
bo fotka rewelacyjna - ktoś tu jest na nasłuchu

Posted

agabass napisał(a):
czas by się znalazł, ale co z wystawami :roll: nie no z tego to byś za nic nie zrezygnowała no to studia prawnicze w następnym wcieleniu a co ;)

Masz rację. Wykłady mialam w soboty i czasami w niedzielę. Jak to pogodzic?
NIE DA RADY!!!
I po raz drugi musze Ci przyznac rację - studia - tak, ale w nastepnym wcieleniu...
pzdr.

Posted

a jak wam sie podobaja zdjecia tej czarnej suni labradorka ktore wtsawilam wczesniej?
to sunia znajomej..byla sprzedana na hodowlanych warunkach..ciekawe jak bedzie prezentowac sie na wystawach :)

Posted

Cudowny ten Twój Yogi :loveu: :loveu: :loveu: Strasznie się cieszę że pięknie rośnie :multi: Nie mogę się doczekać kiedy będzie u Ciebie :) A zaglądam tu często i oglądam fotki :)

Posted

fajnie ze zagladacie do galerii..wielkie dzieki :lilangel: :modla:
maluchom juz mleko nie wystarcza...dostaja juz troche karmy Gilpy..ostatni odostaly nawet calkiem rozmiksowanego kurczaka z ryzem...jak jadly! :jumpie:

ja tez chcialam probowac Gilpy ale ponoc na forum pisano ze zawiera jakies szkodliwe przeciwutleniacze...samaa nie wiem..co wy byscie zrobili?
jesli nie Gilpa to mam wybor..Pro-plan albo Royal...bo o inne karmy u mnie ciezko.,..no jeszcze Eukanuba ale nie ufam

jak cos to doradzcie mi odnoscie Gilpy..ja bym wyprobowala..wiele hodowcow uzywa i psy rosna zdrowo..a trzeba to potem indywidualnie dobrac...

fotki moze beda wieczorem :Cool!:
jutro egzamin o 15.00 trzymajcie kciuki..kodeks cywilny :grab: :flaming:

Posted

Patka mol Aniolek tez jadl Royala a potem przeszlismy na Pro-plana z lososiem..
wybrubuje Gilpe..najwyzej zmienie...ja jak zwykle to sie przejmuje karma i innymi sprawami a potem samo widac ktora karma lepiej sluzy :) a ja sie zawsze na przod musze pomartwic

Posted

[quote name='cuciola']a jak wam sie podobaja zdjecia tej czarnej suni labradorka ktore wtsawilam wczesniej? :)

Ja chcę taką dziewczynę jak najszybciej! Teraz, a nie za rok :( To jest cudo :loveu: